פרק 3.13

Orange Sky

New member
פרק 3.13

מה זה היה אמור להביע? חח זה היה קצת מעצבן למען האמת....סאם ודין היו כאילו אורחים בגוסטפייסרס האלו איך שלא קראו להם
והם היו סבבה הגוסט' האלו אבל רציתי לראות את סאם ודין חח הכי אהבתי שדין חיפש את סאם והוא צעק "סאמי!"
ובסוף שגם הראו אותם קצת....תכלס כל הקטעים ~המועטים~ עם סאם ודין.... אם בא לכם תשרשרו תמנות או משהו, אין לי כוח, זה לא היה פרק כזה מהמם עבורי

לדעתי לא פרק ממש יפה ....

כל שנייה שהמצלמות זזו היה ממש מעצבן ! אבל היו קטעים יפים ( הקטעים של דין חח ) שהוא מין לגלג על התכנית שלהם " Ghost facer " whatever that be ... אבל בתאכלס, פרק נחמד .... היו יפים יותר זה בטוח xD

LoganLover

New member
הדבר היחיד שבאמת עיצבן אותי בפרק הזה..

זה היה המצלמות! אררג! הרגשתי שאני רואה תוכנית ריאלטי באם טי וי
אבל! אני חייבת להגיד לכם.. שהאורות של הפנסים כל כך החמיאו לג'נסןןןןןן
הקטע המגניב בפרק הזה שישר נדלקתי ממנו כשהראו את זה היו דווקא הכתוביות. שמתם לב שהכתוביות של כל התחלת פרק (שכותבים שחקנים, שחקנים אורחים, מפיקים וכו') הופיעו בסוף הפרק? זה היה ענק!

הכוונה היא שתרגישי

שאת "רואה תוכנית ריאלטי באם טי וי "..XDDD

liora257

New member
אני אהבתי את הפרק!

יש כאלו שלא אהבו..אבל אותי הוא הצחיק ולדעיתי הייה מגניב..

גרבע

New member
../images/Emo105.gif היה פרק נחמד D:

חח איזה מניאקים הם בסוף XD

לוידעת

New member
האמת??סתם פרק למריחת זמן...

לא היה להם תסריט,או שהיו צריכים סתם להאריך יותר את העונה אז דחפו פרק הזוי שנראה כאילו המייל מן כתב אותו...XD למרות שבאמת הקטעים של דין היו משעשעים.(טוב נו הקטעים של דין תמיד משעשעים..).וגם הסוף!!!

darklighter

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם דעתך, לדעתי זה הפרק../images/Emo190.gif

הכי גרוע בסדרהXD

A m e l y

New member
חח סתם עוד פרק מצחיק

בהחלט ראינו טובים ממנו,אבל סה"כ הרעיון היה נחמד.. וה gay love בסוף היה גאוני!!! כמה צחקתי XDDDD השיר של ה"גוסטפייסרס" נתקע לי בראש-אני לא מפסיקה לזמזם אותו

The Ocean Girl

New member
פרק בהחלט מעפן..

כבר חשבתי שפספסתי משהו (לא ראיתי ביום שלישי/רביעי) וסתם נלחצתי.. ועכשיו ראיתי

למעלה