פרק 3

gOLDqUIN

New member
פרק 3

מרוב שאין תגובות פה ברור שהתוכנית הפעם לא ממש מרגשת מישהו ( חוץ מאלו שתמיד מתלוננים על האוכל הלא כשר
)

נראה כאילו ה'טיפוסים' שהם לוקחים הפעם הם העתקים של האנשים שהיו בתוכנית הקודמת.

בפרק הקודם הביאו תאומת ג'קי ותאומת סלמה היום תאומת אתי לוי.

לא התרשמתי מאף אחד מהמתמודדים .וניפוח הגאווה (הממילא גבוהה) של רושפלד לא היתה במקום לטעמי.

שיגמרו כבר עם המבחנים ויעברו הלאה, זה מתחיל להתיש.

The Blue Fairy

New member
אני דווקא ממש הסכמתי עם רושפלד

נראה לי מצחיק להעביר מישהי שהמנה שלה בכלל לא תפחה כמו שצריך ולא הייתה אפויה עד הסוף - צדק לחלוטין כשאמר שהם התבלבלו קצת
נראה כאילו רושפלד מנסה להעלות את הרמה של התכנית, הבעיה היא שהוא לבד בקטע הזה
ומחכה שהתכנית האמיתית תתחיל כבר, האודישנים פחות מעניינים

מודה שראיתי רק חצי

ולא נראה לי שבה לי להשלים.

אחת הבעיות בתוכניות ריאלטי שאתה יודע שההפקה מתערבת, ובאופן כללי זה לא ממש אמור להפריע לך להנות מהתוכנית, רק שכן. זה מפריע שאתה יודע שהמשחק מכור, ואנשים שהלכו לאודשנים אומרים שזה בכלל לא כמו שזה מוצג בטלוויזיה.

למשל: בפרק של אתמול עם המתמודדת שלא אפתה את החלה עד הסוף, ונתנה לשופטים (על מה היא חשבה), לאכול בצק חי? בתור אחת שיצא לה בטעות לאכול בצק שלא אפוי עד הסוף, זה הדבר המגעיל ביותר שקיים ומפתיע לחלוטין שאישה כזו היא בנבחרת. לא ראיתי את תחילת האודישן אז אין לי מושג על איזה עוגיה דיבר אייל, אבל בהתחלה הוא לה העביר אותה בצדק. ואמר למה לא. ואז פתאום, כאילו מישהו לחש לו לשנות את דעתו, הוא מעביר אותה? כל-כך תמוה. ומה אכפת העוגיה שהיא מכינה לאבא שלה? טעמת את העוגיה הזו? את יודע מה טיבה? התירוץ הקלוש בעולם ביותר להעביר מישהי. הם פשוט עושים צחוק מעצמם בהתחלה, ואחר כך מאיתנו הצופים.

אחר-כך שהם הלכו "בהפתעה"
לראשון. נו, באמת? רק מ"אני לא מאמינה", כבר הבנתי שהכל היה מתואם מראש. הרי הם מוצאים צוות צילום ומגיעים לבית מסוים. ברור לחלוטין שתיאמו עם האישה שתכין הרבה אוכל, ושדיברו עם משפחתה שתהיה, כדי שהשולחן יראה מלא, ומעל הכל, ביררו שהיא באמת רוצה ללכת למאסטר שף ושהיא תשתף פעולה עם הכל.

ואחרון, בעונה הקודמת נהניתי לצפות בשיחות הזורמות בין השופטים למתמודדים. השיחות היו מעניינות, מעין סמול-טוק כזה לא מחייב. כשהמתמודד מדבר בזמן שהוא מכין את המנה. העונה, השיחות הפכו להיות מגעילות וחטטניות. על מתמודדת שסיפרה שהגיעה על בעלה הטרי, שאלו אותה :אם היא אוהבת אותו". מה זה עניינם בכלל. זו שאלה סרת-טעם טוב. זו שאלה שחודרת באופן גם ביותר בתוך החיים של האדם בצורה חסרת טקט לחלוטין. היו עוד דוגמאות, אך זאת במיוחד נצרבה לי בזכרון.

מקווה שההמשך יהיה טוב, כי בינתיים התוכנית די גרועה....

הלנה36

New member
רוחמה כהן, ברור שההפקה מתערבת

והכל מבוים, והאישה מראשון שהלכו אליה בהפתעה

שמתי לב שנעלה נעלי עקב.
נו באמת

בדיוק לזה התכוונתי

למה לעבוד על הצופים, כשברור לכולם שהכל מתואם? למה לשחק משחקים, כשכולם יודעים שהיא תקבל סינור כשמבקרים אותה בבית? ובמילים אחרות למה לזלזל באינטלגנציה של הצופים????

The Blue Fairy

New member
לא הבנתי את הקשר לנעלי עקב..

ובהחלט מסכימה שהכל מבוים (בשלב הזה, כי מה אכפת להם להעביר..מקסימום היא תיפול במחנה אימונים)

הלנה36

New member
הקשר לנעלי עקב,

מניסיון אישי שאני עובדת במטבח ומבשלת כמויות של אוכל
אני נועלת נעל נוחה ולא נעלי עקב ושמלת ערב.

אפשר לנתח את התוכנית (כדבריך)

שלום
קודם גילוי נאות: לא ראיתי אפילו פרק אחד או קטע ממנו. ראיתי פרומו וקראתי ביקורות ב-YNET או וואלה.

בכמה אופנים:
1. התוכנית אמורה ליצר ריטינג, ולפי הריטינג היא כניסה כסף (מפירסום).
ברם, ריטינג יכול להגיע מ-2 כיוונים: אנשים רוצים לראות שוב את "מאסטר שף" המוכר והטוב...(העונות הקודמות היו טובות)
או ע"י הכנסת תכנים או כיוונים חדשים.
ופה יש כמובן את הסיכון שאנשים יאהבו או לא!
יש מידה רבה של צדק בדבריך, על הניסיון של התוכנית/מפיק לחזור על מודל נוסחתי, כולל של דמויות.
למשל תום (הסדרה הקודמת) היה שונה מהמנצחים של סדרה 2 ו-1.

לא היה מזיק אילו השפים היו תורמים קצת ידע למתחרים ולנו הקהל, ברקע למנות מסוימות או הסטוריה שלהם.
ההבנה של "למה" בבישול חשובה ומניבה שיפור ניכר בתוצאות.
נברך בסופ"ש נעים ושבת שלום.
בעיקר שיהיה חם כי פה ממש קר...

pix37

New member
בעיני היה פרק מצוין

המתמודדים מעניינים (חוץ מצילומי הבית שתמיד מעצבנים), המנות ברובן היו טובות, היו אינטראקציות מעניינות בין השופטים.
לרוב אין לי סבלנות לריאליטי - אבל כאן הוא באמת עשוי למופת.
אני אהבתי.

kriz

New member
היי, הייתי בלי מחשב כמה ימים

השנאי של המודם נהרס (או משהו כזה
) והייתי מושבתת...

עדיין לא צפיתי בפרק של אתמול
אני בתקופה די עמוסה ומקווה להגיע לזה היום/מחר...

סמאדי

New member
אותי איל שני תמיד מרגש

והסנדוויץ' של רושפלד מאוד ריגש.
מאוד אוהבת את התוכנית הזו.

למעלה