פרק 3!
אנו שבים אל הספרן ואל לואיס במעלליהם המרתקים! תזכורת:
-לואיס
-הספרן
-מוות
-נובי
-ויימס (אין פה טעות!)
-גזר (תתרגלו!)
-קולון מיותר לציין שבעולם הדיסק הספציפי הזה, לא קיימים דברים כגון התקדמותו של גזר או שאר עלילות אנגליות, עקב העובדה שלואיס קיים שם, לכן באופן אוטומטי הזמן נמצא שם. לכן, גזר נמצא בדרגת טוראי, כבסופו של "שומרים!"
:הגענו, סוף סוף. אני צריך בירה ולראות לפחות חמישה יצורים עם פחות מ-2 ראשים.
:אוק.
:אז בוא נלך לתוף המתוקן.
:אוק.
:פעמיים בירה ובוטנים.
:אוק, אוק!
:מי אלה?
:אוק אוק.
:משמר הלילה? נו לי לנחש, אתה גזר, אתה קולון, אתה נובי ואתה...אתה...
ויימס)(אחרי שתיקה ממושכת של 3 שניות) אתה נראה בדיוק כמו דודי אוסוולד, וכולם אמרו שאני תמיד נראתי בדיוק כמו דודי אוסוולד אז זה אומר שאתה...אהה...דודי האבוד אוסוולד?
לואיס, או שמא אוסוולד?? לא, לואיס)לא, אני הוא לואיס המכונה לואים בפי מקלידים גרועים.
ויימס)אתה הוא לואיס, אדון הכריכות הרכות? אבל אתה נראה בדיוק כמו דודי אוסוולד! זה אומר שאתה הוא התאום האבוד של דודי אוסוולד.
עדיין ויימס)(לאחר מחשבה מאומצת של כ-16.7 שניות) אז אתה הוא בעצם דודי האבוד לואיס!(עצירה של כחמש שניות במהלכה לא הוטח אף כסא ונדמה שאפילו הדם חדל רגע לזרום מפצעים פתוחים, זעקות הלם מפיהם של מספר גמדים וטרולים)(אתנחתא)(חידוש זרימת הדם והטחת השרפרפים)
עדיין ויימס) תצטרפו אלינו לסיור?
:איייק...
ויימס) ואתה, דוד לואיס?
לואיס) בשמחה, אוכל לצלצל בפעמון בשעה אחת?
:לצערי אסור לאדם שאינו איש משמר למלא תפקידים של איש משמר.
ויימס)גזר, תן לו את הפעמון.
:כן, המפקד.
לואיס)אני יכול להגיד את זה כבר עכשיו?
:אבל השעה רק שמונה וחצי.
ויימס)גזר,
:כן, המפקד!
ויימס):סתום את הפה.
:כן, המפקד.
ויימס):ולאן נעלמו הסרג'נט ונובי?
:הם הלכו לרדוף אחרי מישהו שגנב לספרן את הקערה של הבוטנים, וזה מוזר כי הם רצו בכיוון ההפוך ממנו, אני מניח שהם הלכו באיזה קיצור וכבר תפסו אותו. אה, המפקד, אתה מוכן לשמור על הקרפדה שלי?
לואיס) אני אשמור אותה על הראש שלי, זה נראה לי אתגר מעניין.
:הנה, זה לא מאוד קשה. עכשיו כדאי שנצא אחרי הגנב הזה! אם הוא גנב לאורנג-אוטנג שמשקלו 150 קילו את הבוטנים, בטח הייתה לו סיבה, קדימה!
:אה, טוב, שיהיה, מה שתגיד, דוד. אבל טוראי גזר יצטרך להוביל.
:למה?
:כי הגנב ברח לכיוון אזור הצללים. סיום דרמטי והתפתחות מפתיעה! המתינו לפרק הבא של הפאנפיק המותח הזה, בה יכול להיות שסוף-סוף יקרה משהו!
אנו שבים אל הספרן ואל לואיס במעלליהם המרתקים! תזכורת: