פרק 301 כבר זמין ל"השגה" במקומות הרגילים- פירוט במסר
א ארץ השמש New member 7/9/05 #6 אם תשים לב מצד שמאל למעלה ליד הניק שלך יש סימן של מעטפה- תלחץ אליו ותכנס לתיבת המסרים שלך השארתילך מסר לגבי איפה אפשר למצוא את הפרק.
אם תשים לב מצד שמאל למעלה ליד הניק שלך יש סימן של מעטפה- תלחץ אליו ותכנס לתיבת המסרים שלך השארתילך מסר לגבי איפה אפשר למצוא את הפרק.
G gotio New member 7/9/05 #11 זה גירסאת בדיקה אני מאמין. למפיק בלבד, או להקרנה מוקדמת לקומץ מסויים של אנשים שקשורים לסידרה. אין כתוביות בסוף, ואין כותרת של פוקס בשום מקום.
זה גירסאת בדיקה אני מאמין. למפיק בלבד, או להקרנה מוקדמת לקומץ מסויים של אנשים שקשורים לסידרה. אין כתוביות בסוף, ואין כותרת של פוקס בשום מקום.
A Angelus New member 8/9/05 #25 ../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif כלומר, אם מציעים לך כרגע משהו כמו 1,000 שקלים בשביל לחכות חודש ואז לראות את ארבעת הפרקים ששודרו. את לוקחת?
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif כלומר, אם מציעים לך כרגע משהו כמו 1,000 שקלים בשביל לחכות חודש ואז לראות את ארבעת הפרקים ששודרו. את לוקחת?
א ארץ השמש New member 8/9/05 #26 אמממ דילמה קשה.... תלוי אם היו אומרים לי אל תראי את 301 לא הייתי עומדת במתח. אבל בשאר הפרקים (למרות שגם הם מותחים-אבל פחות) אולי הייתי מסכימה...
אמממ דילמה קשה.... תלוי אם היו אומרים לי אל תראי את 301 לא הייתי עומדת במתח. אבל בשאר הפרקים (למרות שגם הם מותחים-אבל פחות) אולי הייתי מסכימה...
N noonie New member 7/9/05 #15 ../images/Emo18.gifהטורנט הטורנט לפרק 301 (היחיד, עד כמה שאני יודעת) שמסתובב באתרי ביטטורנט כרגע הוא מקולקל, אל תפתחו ציפיות
../images/Emo18.gifהטורנט הטורנט לפרק 301 (היחיד, עד כמה שאני יודעת) שמסתובב באתרי ביטטורנט כרגע הוא מקולקל, אל תפתחו ציפיות
א ארץ השמש New member 7/9/05 #16 אני כבר הורדתי וראיתי אתמול נכון לאתמול לא היו בעיות... הפרק מדהים- אבל האיכות של הקובץ היא מתחת לגרועה.
אני כבר הורדתי וראיתי אתמול נכון לאתמול לא היו בעיות... הפרק מדהים- אבל האיכות של הקובץ היא מתחת לגרועה.
N noonie New member 7/9/05 #19 אוף אז למה לי זה כותב "bad data from tracker - bad bencoded data"? וזה בכלל הפסיק להוריד ושומדבר לא גורם לו להמשיך טוב נו נחכה כבר ליום שישי
אוף אז למה לי זה כותב "bad data from tracker - bad bencoded data"? וזה בכלל הפסיק להוריד ושומדבר לא גורם לו להמשיך טוב נו נחכה כבר ליום שישי