פרק 307 - עדיין RAW

• פותח הנושא c881
  • פורסם בתאריך

c881

New member
פרק 307 - עדיין RAW ../images/Emo58.gif

רואים את ההבדל בין קנצן לאספאדה (שאני אפילו לא הזכיר את שמו של הפחדן) קנצן אוהב להלחם מקרוב, ללכלך את הידיים. לאן אתה הולך? בוא הנה. והוא עדיין לא מוריד את הפאצ'.

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifO_O

קנפאצ'י....O_O נחתך....ע"י נויטורה...OMG! מאיוריXאישידהXנמו אוי זה גדול!!XDDDD

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

אומג!!! הקטע שבו נמו שמה את החזה שלה מעל הפנים של אישידה קרע אותי מצחוק XDDD קובו י'סוטה מין שכמוך!!! אני מתחילה לאהוב את מיאורי המכוער הזה.. >> ואני ממש לא רוצה =\ XD קן-צ'אן שולט!!! אני ממש אוהבת את איך שהוא נילחם, ו-LOL! אהבתי את איך שהוא תלה נויטרה מ"העין" שלו. *רק אני חושבת שכניראה שם נימצא החור שלו?* בכל מקרה, קני תנצח את המכוער האנורקס הזה כבר!!!!!!. אני רשמית מאמינה בקן-צ'אן.נויטרה.. תרגישו חופשי לסקול אותי XD

Pandora4411

New member
יו ../images/Emo58.gif,

אני כ"כ מופתעת שהיטסוגאיה הוא הדמות הכי פופולארית בבליץ'! זאת אומרת, הייתי בטוחה שכולם יבחרו בבאווה-באווה!
(אבל למה קירה והינאמורי כן ונל או קנפאצ'י לא?
) בכל אופן, נכון שקן-צ'אן עדיין לא רציני, אבל גם נויטורה לא, כך שמצפים לנו עוד הרבה פרקים נחמדים שבהם נראה אותם נלחמים בזמן שאיצ'יגו ואוריהימה יבהו בהם מהצד. o_O

JeeChan

New member
פחח XD ../images/Emo58.gif

אם נויטרה מאמין שבזה הוא השפיע על קנפאצ'י או אפילו דגדג אותו אז הוא מדמיין בגדול Oם זה אומנם יכולת מעניינת של לא להחתך, אבל כשקנפאצ'י יסיים איתו, לא יהיה חלק אחד לא חתוך XDDD פרק טוב סך הכול 3: מחכה כבר לפרק הבא ;; וסג באמת מעניין שהיסטוגאיה מקום 1 ם:

למעלה