פרק 36 תגובות - שודר אתמול

נעמהdj21

New member
פרק 36 תגובות - שודר אתמול ../images/Emo26.gif

הפרק אומנם שודר אתמול אבל לא נורא. שרשרו לכאן תגובות בנושא הפרק. ותתחילו להגיב בפורום.

נעמהdj21

New member
תגובתי ../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif../images/Emo26.gif

פרק חביב. ז'אנרו הגיע לאכסניה והוא קרוב לטוני מתמיד . זה מעניין. גם לדעתי יהיה משו בינו לבין מנהלת האכסניה ששכחתי את שמה... השירים בעברית בהתחלה ממש קרעו אותי והביאו גאווה כאחד. קתריסיו לדעתי בכביש ללא מוצא. פתאום נראה לי שבסוף גאיטנו יתפוס פיקוד וינצל את המומנטום. ביטצ'לו קצת עולים על העצבים עם כל הנישוקים והבליעות שלהם... מממ מה עוד? קמילי מתוקה דווקא בימים האחרונים. אבל לדעתי כשמו יסכן את הקשר שלה עם טוני היא תהפוך לחיזור גורלי! חוצמזה לדעתי לא הייתה התפתחות מיוחדת לא?

היה ממש ממש סתם של פרק ../images/Emo58.gif

הפרומו לפרק של היום לעומת זאת כבר מעורר עניין!
(למרות שלמי שראה את הפרק זה כבר לא) אשת הברזל תופסת את ביטצ'לו מיתמז'מז'ים!!!!!!!! אחחחח ברגע שראיתי את הצללית של הסוס של אשת הברזל מגיע ידעתי שיהיה פו שמייח מעניין מה יהיה! אולי משהו יזוז בסדרה הזאתי כבר??!!

כן, הפרומו היה מעורר עניין

עוד לא ראיתי את הפרק עצמו, אבל בפרומו גם תפסו את ביאטריס ומרצ'לו וגם טוני בא לבקר בחצר. אני מאוד מקווה שכשהוא יהיה בחצר הוא יפגוש את ז'וזה מנואל, וז'וזה מנואל ידווח לחבריו באכסניה על טוני ואז ז'אנרו ישמע - ואז: הרגע בו טוני ואבא שלו יפגשו שוב
. בכלל טוני היה חמוד בפרק 37, איך שהוא התלהב מהתינוק ומזה שהוא יהיה אבא והחליט לכתוב לאבא שלו מכתב ואמר שהוא מבין שאבא שלו אוהב אותו

פרק 37 - 01.11.2004 ../images/Emo23.gif

איזה פרק חמוד היה היום! נהניתי מכל דקה!
דונה פרנצ'סקה שוקלת ללבוש בגדים צבעוניים! וואו, ללא חשבתי שאראה את היום הזה מגיע
נראה לי שלגברת מריאוזה יש קראש על ז'אנרו. איך היא בישלה לו אוכל באמצע הלילה בלי תלונות, ומחייכת אליו כל הזמן, וכשהוא עלה לישון איך המבט שלה עקב אחריו
הם דווקא יכולים להיות חמודים יחד! רק שיקח לו קצת זמן להתגבר על רוזה
פארינה אמר לגאיטנו שקתרינה עוד אוהבת את מאוריסיו והיא רק כועסת עליו כרגע. לדעתי הוא טעה - קתרינה כבר לא אוהבת את מאוריסיו, היא סוף סוף הבינה שבעלה הוא נמושה חסר חוט שידרה, ובהחלט הגיע הזמן!
איך מאוריסיו כעס אחרי שקתרינה לא הסכימה לחזור, ועוד אמרה שאולי הילד לא שלו. הוא גם קרא לאיטלקים "הגזע הזה", נראה לי שבעקבות הפרידה מקתרינה גם הוא יתחיל לשנוא איטלקים כמו אמא שלו.
גאיטנו האידיוט הזה! כל מי שמעצבן אותו - מה הפתרון? לרצוח. מתלוננים קצת על פרנצ'סקה, ההוא ישר: "אני ארצח אותה!", מתלוננים על מאוריסיו: "תוך שניה אני אחסל אותו!". איכס, הגאיטנו הזה פשוט אדם מגעיל
ז'אנרו באכסניה. הסצינות אתו היו מצחיקות. הנחירות, הדרך שהנערים התגנבו ליד המיטה שלו והסתכלו בו שהוא ישן ופתאום הוא נחר והם נרתעו לאחור, ואח"כ הם אמרו שהם ילכו לישון לפני שהוא בא להצטרף, כדי שיוכלו להרדם בלי הנחירות
כל סצינות האכסניה היו ממש כיפיות היום.
מרקוס, שאותו כפי שאמרתי אני מחבבת יותר ויותר מפרק לפרק, ממש התעצבן כי ז'אנרו גר באכסניה עכשיו. אבל אחרי שהם הסתכלו בו ישן והאחרים אמרו שצריך לומר למריאוזה לסלק אותו, מרקוס אמר שלא, שיתנו לו להשאר, איזה חמוד
. לדעתי, הנוכחות של ז'אנרו באכסניה תועיל למרקוס - עם זה אבא שלו מת לאחרונה, דמות אב בסביבה תהיה דבר טוב בשבילו. ואיך אפשר לא לאהוב את ז'אנרו, איך?
ביאטריס ומרצ'לו. נראה לי שהיום היה הפרק הראשון שראינו אותם מנהלים שיחה שכוללת יותר מ"אני אוהב אותך" "אני שונאת אותך" ו"אבל, המורה, אני עשיתי אותך אישה!", הם ממש ניהלו שיחה, שיחה שהיא לא על סקס ואהבה! זה גורם לי לתקווה קטנה שאולי כן יש עתיד לזוג החמוד הזה. ומרצ'לו צודק - היא לא מוכנה לצאת מתחת לחצאית (השחורה) של אמא שלה, אבל אני לא ממש יכולה להאשים אותה. רק תראו לאיזה צרות מאוריסיו נכנס שאמא שלו גילתה על היחסים שלו עם האיטלקיה, אם היייתי היא גם אני הייתי דוחה את הגילוי לאמא שלה כמה שיותר.

אחלה פרק...

אהבתי לראות את גב' פרנצ'סקה יד הברזל אומרת לבת שלה ביאטריס לעלות לחדר ולהתכונן ל..מכות.... תתארו לעצמכם אתם בחווה די מבודדת בגיל שכבר רוצים אהבה ומה שיש זה... מרצ'לו....
או יותר גרוע... גאיטנו (בעל השפם והפלוץ)
אין ספק זמנים קשים,

למעלה