פרק 4- שירשור

vitachka

New member
פרק 4- שירשור

יאללה, ספרו חוויות מהפרק
אני מזכירה, כל הודעה שמכילה ספויילרים בתוכן שלה צריכה להיות מסומנת ב-
אני אישית מחכה למחר שיצא תירגום

mikej007

New member
../images/Emo58.gifלדעתי הסדרה נחלשת....

כול הסיפור של האנשי זאב והקשר שלהם לקתרין ממש דמיוני...לא קרה כלום עם דיימון וזה תמיד מבאס..וזוג הצדקנים אלנה וסטפן פשוט משעממים!

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gifאני מסכימה חלקית..../images/Emo58.gif

כל סיפור אנשי הזאב לא נחוץ ולא מעניין..פתאום יש קשר דמיוני בינם לבין קתרין רק כדי שהעלילה תסתדר .. אבל ! לא הייתי קוראת לאלנה וסטפן צדקנים. הם מסתדרים מצוין עם כל מה שנופל עליהם ושומרים על קשר בריא ופתוח. האמת שהייתי בטוחה שהם באמת רבים, הם שיחקו אותה טוב|כו| ואולי ככה גם קתרין המגוחכת תעוף משם.

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

אין לי זמן לפרט יותר מידי אבל אני ממש אהבתי את מייסון הפרק, הוא ממש לא תמים כמו שחשבתי בהתחלה כשהוא רק הופיע. אני חושבת שטיילר ינסה בעל כורחו להרוג בן אדם וסטפן יינסה לעצור אותו או משהו.. האבן הזאת, לדעתי היא מחלישה את עוצמת ההשתנות או מעצימה.. דיימון הדפוק הזה פתח במלחמה עם אנשי הזאב, יופי..הוא לא יכל לשמור לעצמו את הרעב הזה לעצבן אנשים?! המשך התגובה בהמשך היום..

TwilightFan

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דווקא ממש ממש אהבתי את הפרק
נחמד כשיש פרקי מעבר שמצד אחד אין בהם יותר מדיי אקשן אבל הם מצליחים לרתק
אהבתי זה שהריב של אלנה וסטפן היה מזוייף, ממש לא צפיתי את זה מראש.
יש לי תחושה שעוד שנייה סטפן נכנע לקת'רין... הלוואי! ככה אלנה תוכל להיות עם דיימון. למען האמת גם אני התחלתי להאמין לקת'רין
היא כזאת מניפולטיבית שזה פשוט לא יאמן. אני מתארת לעצמי שקת'רין באמת הגיעה בשביל סטפן אבל בטוח יש עוד סיבה ואני כבר לא יכולה לחכות כדי לגלות אותה
מפרק לפרק אני פחות אופטימית לגבי קשר רומנטי בין אלנה לדיימון
אלנה פשוט כ"כ נאמנה לסטפן.
למה דיימון חייב לחרחר ריב עם מייסון?? מה הבעיה שלו פשוט לחיות בשלום?? מייסון נראה דווקא אחלה!!
אהבתי את כל הפלאשבקים
אהבתי את זה שגם קת'רין קשורה לסיפורי אנשי זאב. לדעתי זה בכלל לא היה דמיוני ותלוש מהמציאות, אלא להפך
אם קרוליין תהיה עכשיו חיילת של קת'רין זה באמת משנה את כל חוקי המשחק. מקווה שזה לא יתפתח למשהו רע מדיי!
התאכזבתי מהפגישה הקצרה של אלנה וקת'רין
ציפיתי להרבה יותר... בקיצור - פרק טוב
נראה לי שההפקה מנסה למתג את הסדרה כסדרה איכותית, עם עלילה טיפה כבדה, יותר מאשר אופרת סבון.. זה אחלה
[למרות שזה אומר שיהיו הרבה פחות נקודות מפנה חדות בעלילה] באמת המון אנשים סתם מזלזלים בסדרה [ולא צופים בה בכלל] כי הם חושבים שזו סדרת טינאייג'רים טיפוסית, אבל היא ברמה הרבה יותר גבוהה, ולדעתי היא גם לוקחת את דם אמיתי [לפחות לפי העונה האחרונה שלה]. צל"ש אם קראתם את כל החפירה הזאת

hodaya96

New member
וואוו../images/Emo58.gif

פרק טובבבב הרבה מידע חדש, די הרבה מתח דיימון פתח מלחמה עם אנשי הזאב.. נראה לי שהולך להיות הרבה אקשן בפרקים הבאים
אני בספק עם קת'רין באמת מאוהבת בסטפן.. אבל אם כן אני ממש רוצה לדעת מה סטפן יגיד ממש מעניין אותי מה האבן הזאת עושה.. ולמה לעזאזל מייסון שתה דם אדם?! בקיצור-פרק טוב ואני לא מאמינה ששוב אני צריכה לחכות שבוע עד לפרק הבא!

hodaya96

New member
לפי מה שהבנתי../images/Emo58.gif

צריך להרוג בנאדם ולשתות את הדם שלו לא? בכל מקרה, גם אם זה רק הריגת בנאדם למה הוא עשה את זה?! אני מקווה שיבהירו את זה בפרקים הבאים..

../images/Emo58.gifאחד הפרקים

בכיתי שמחתי נבהלתי לא יודעת מה עוד קת'רין כ"כ מבלבלת אותי אני רוצה לשנוא אותה אבל היא פאיתום חמודה כזדאת וזה קשה מתי שסטפן ואלנה נפרדו או מה שהיה שם לא כ"כ הבנתי אני כמעט בכיתי (כן כן אני ריגשי
) ואז שהוא הופיע בחדר שלה אני כזה יש יש יש מחכה לפרק עם תרגום כי לא הבנתי כ"כ וגם היו הרבה דברים מצחיקים שאמרו זה קרע אותי XD אוקי נראה אם דעתי תשתנה שאני אבין קצת יותר טוב מה אמרו

hodaya96

New member
רק שתדעי שאפשר לראות כבר מיום שישי

עם תרגום.. חשבתי שרק ביום למחרת מביאים וסתם בדקתי בלי לחשוב שאני באמת אמצא עם תרגום ומצאתיD:

../images/Emo60.gifדווקא פרק טוב לדעתי../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

נחמד לראות שלקת'רין יש צדדים אנושיים אם אפשר לקרוא לזה ככה
ושהיא באמת אוהבת את סטפן! אהבתי את התרגיל של אלנה וסטפן..הם עשו אותו טוב מעניין מה דיימון יעשה עכשיו...

TeenageDream

New member
ואוווווווו../images/Emo58.gif../images/Emo99.gifפרק כל כך טוב.

לא כל הפרקים צריכים להיות אקשן מכות ודם דם דם. היה פרק כל כך טוב, שזה הפרק האהוב עלי ביותר העונה. פרק פלאשבקים של יומני הערפד- תמיד מבורך
. גילינו גם צד אנושי בקת'רין, היא תמיד אהבה את סטפן. יש מצב שהיא חזרה בגללו, אבל אני יותר הולכת לכיוון שהיא רוצה את האבן ירח בחזרה.. האבן שנתנה לג'ורג' שעד עכשיו אנחנו לא יודעים את מהותה. דיימון ומייסון- חבל על דיימון, מצא לו יריב, ומייסון ממש התחיל למצוא חין בעיני. אלנה וסטפן מקסימים כתמיד
אבל אין אין אין על קת'רין

ketrina

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את ההשערה לגבי האבן ירח! תהיתי איך מייסון יכנס לעלילת סטפן-קתרין-אלנה. חשבתי שאולי קתרין תעזור לדיימון לצוד אותו,אבלבאמת יותר הגיוני שהיא תחפש גם אחר האבן ירח,שעדיין אצל טטילר. מענין את מי מייסון הרג,ולמה.

TeenageDream

New member
../images/Emo58.gif

כן, זה די ברור שקת'רין באה בשביל האבן.. כי אין לה סיבה אחרת שנראית לעין. ואיך קת'רין בכלל השיגה את האבן, והכל אנחנו נדע

למעלה