פרק 4!

• פותח הנושא Gdil
  • פורסם בתאריך

Gdil

New member
פרק 4!

פרק 4 חדש דנדש. הפעם בלי תזכורות של דמויות. אין לקרוא בלי לקרוא פרקים קודמים.
-פושע מהצללים
-וטינארי
-גריבו אני מצטרף לגיבורינו בשעה שהם שבויים בידי פושע מהצללים.גם אתם מוזמנים להצטרף.
:אני לא יכול להגיד שזאת התפתחות מפתיעה.
:גם אני לא יכול להגיד שזאת התפתחות מפתיעה.
:מישהו פה יכול להגיד שזאת התפתחות מפתיעה?
:לא.
:אני דווקא מוצא את המצב הזה מפתעי ומרתק במיוחד, הצורה המיוחדת שבה האיש שגר מתחתי ניסה לחבוט בברנש בעל הבנדנה בעזרת התירגום של Eric וגילה רק מאוחר יותר שהוא הוזה הזיות לא הגיוניות בצורה יוצאת דופן היא לדעתי מרשימה ואף משפילה עד כאב.
:אני מניח. (בלחישה לשבויים האחרים) אני חושב שזה הזמן להזעיק את הנשר הסודי שלנו, הצפרדע המדברת. (בקול רם) אם תשחרר אותנו ותחזיר לנו את הבוטנים, אני אתן לך את הצפרדע המדברת הזאת.
:כבר יש לי צפרדע מדברת, אבל הגוון של זאת עמוק יותר, בסדר. (מתיר את הקשרים מהשבויים, לוקח את הצפרדע מלואיס, ומשיב להם את הבוטנים. (מאוחר יותר, מחוץ לצללים)
(ויימס):אני חושב שזה הזמן שנתחיל במסע לרמות אייל.
(לואיס):למה?
(ויימס):מכיוון שמטרת בואך לכאן הייתה פגישה עם סבתא נוצתשעווה.
(לואיס):מי?
(ויימס):גראני רוחשעווה.
(לואיס):סליחה?
(ויימס):סבתא רוחשעווה.
(לואיס):אה, אז כדאי שנצא לדרך, אני מחכה כבר יותר מדי זמן להתפתחות רלוונטית בעלילה.
(ויימס):הידד לזה!
(לואיס):(בדיקציה אגבית ותוך שימוש במילים גבוהות שאינן ראויות לעלות על הכתב) השעה אחת והכל כשורה. (מאוחר יותר בדרך לרמות אייל.)
(לואיס):אני עדיין לא מבין מדוע אתה נותן לנו הסעה אדוני, הרי אין לך כל קשר איתי ואין שום סיבה שתסכן את עצמך ככה.
:יש לי את הסיבות שלי.
(לואיס):אני בטוח.
:מיאו.
(לואיס):גריבו מחייך אלי, אני שמח שהוא מחבב אותי.
(ויימס):(מבליג)
(ויימס):אני חושב שכדאי להיכנס דרך הדלת האחורית, היא בוודאי תרגיש שם טוב יותר.
(לואיס):האחורה זה המקום שמאחוריה, שתלך אחורה. ...

Rincewind

New member
אהה... לא הבנתי את הקשר של וטינארי

אבל חוץ מזה- כל הכבוד

ויימס

New member
למה לא שמת קישור לפרקים הקודמים? יש

פה אנשים חדשים! מצחיק מאוד. אני רואה שנמאס לך מהצפרדע. לאן נעלם הספרן?

Gdil

New member
אני סומך עליך או על מאגרט.

מאגרט...תזכירו לי מי זאת? לא נראתה במחוזותינו כבר ימים. אני לא אוהב לקשר לפרקים קודמים. הספרן נעלם עקב הביקורת על העובדה שהוא משעמם (לא במציאות חלילה, בפאנפיק הספציפי הזה).

מ א ג ר ט

New member
תראו תראו

תראו כמה אני חסרה לכם... השארתי פה כל כך הרבה תגובות בזמנים נטולי המתימטיקה שלי, שאתם כבר לא יכולים בלעדי. אתם מוזמנים אלי הביתה לפתור לי משוואות...

Athaclena

New member
מגיבה...

מוזר מגניב וכו'... אין מצב להבדיל בין ויימס ללואים? בטח ממש מעצבן לכתוב כל פעם את השם. תכתוב עוד!

Gdil

New member
תראו, תראו.

קרניאלה כל הזמן מבקשת פרק חדש, וכשהיא מקבלת היא מתעלמת, בושה. זה מעליב ופוגע.

אם לא שמת לב

קרניאלה כמעט לא בפורום. היא הבינה שאופנתי להעלם (כמו מלדיקט, וסמדר בי, ופנחסון, ומאגרט וכמובן - המנהלת הנעלמת של הפורום) ונעלמה גם היא.

למעלה