פרק 413 והעונה בכלל

פרק 413 והעונה בכלל../images/Emo58.gif

פשוט
אחד גדול. עונה כ"כ עלובה וסוף כ"כ גרוע... זה היה כמו לשלב בין בוורלי 90210 לבין 24. איפה לעזאזל נעלם המרדף שראינו בפרומו? לפי הפרומו כבר היה אפשר לחשוב שהולך להיות מרדף ושאחת הדמויות הראשיות תמות, אבל כלום! סה"כ העיפו את הקפטן החדשה ולם חוטף קצת מכות!!! זאת פשוט העונה הכי גרועה של המגן שראיתי. כל העונה התמקדה בסטרייק טים ואנטואן מיצ'ל... לאיפה נעלמו האנסים הסדרתיים של דאץ'?! ומה לעזאזל קרה לאסוודה?!?! מדמות מפתח בעלת מוסר נמוך עם אופי של דג הוא הפך לדמות שולית עם אופי של פוליטקאי מסריח שכל מה שמעניין אותו זה העתיד הפוליטי שלו. הגעתי למסקנה המעצבנת שהקטעים הכי מותחים היו המכות של דאץ' ואנטואן מצמיד אקדח לראש של שיין. גם היריה שדני חטפה בכתף... החליקו את זה כאילו לא קרה כלום! הפרק נגמר, דני חטפה יריה בכתף, הפרק הבא מתחיל, כלום. בסופו של דבר הדברים הכי שווים היו לראות את הקפטן מתפרצת למשרד של אסוודה ודאץ' הולך מכות. ואהה, כן, שכחתי לציין את הרוסיה מפרק 12... המשפט של העונה: ויק לאסוודה אחרי שהוא והקפטן מתפרצים למשרד של אסוודה ומתווכחים: "אתה לא שוטר, אף פעם לא היית." הדמויות היחידות שהיו שוות משו העונה ונשארו עם מוסר עצמי(לפחות כלפי עצמן) הן דאץ' ולם.

דון גל

New member
אני מסכים איתך לחלוטין. ../images/Emo58.gif

הקטע היחיד בסוף עונה שמתח אותי היה לם מול שלושת הפושעים, והפרק הטוב האמיתי היחיד היה הפרק הכפול. חוץ מזה כל העונה היתה פרווה...
חבל.. הדון.

Alex Trusk

New member
לא בהכרח...

אולי זאת לא הייתה העונה הכי טובה מבין הארבעה אבל גרועה בטח שלא אל תשכחו שבכל העונות הם השאירו המון דברים לא פתורים, זה פשוט האופי של הסידרה הדמות של אסוודה שיחקה תפקיד מושלם העונה, איך שהוא תמיד היה ברקע ותמיד הזיז דברים לפי האג'נדה שלו בעונה הזאת רואים את ההתפתחות הסופית שלו מקפטן משטרה עם מוסר גבוה לפוליטיקאי שרודף אחרי כותרות וכל המתח שהיה למשך הרבה פרקים עם הסיפור של שיין וויק היה עצום כי לא היה מושג איך זה יגמר +הדמות של מוניקה הוסיפה המון צבע לתוכנית לפי דעתי (מי לא רצה שאסוודה יעוף כבר?) הרגעים הכי טובים של העונה: ויק משכנע את מוניקה לצרף את שיין לכוח שלו אנטואן נשבר על ידי מוניקה בחדר חקירות ארמי מסרב לעשות את הבדיקה

לא מסכים איתך בכלל.

לפי דעתי זאת העונה הכי גרועה בנתיים של המגן כאשר העונה השלישית היא העונה הכי טובה, אחריה עונה 2, עונה 1 ובסוף, העונה הכי גרועה היא עונה 4. אני בהחלט מעדיף דברים לא גמורים(ואני לא זוכר הרבה כאלו) מאשר עונה עם מתח ברמה של "פוקימון: מי ינצח בגמר? אש או מיסטי?"... ומה בדיוק היה כ"כ הרבה מתח בין שייק לויק? פשוט לא התייחסו לזה במשך פרק או 2. זה היה ברור שויק לא יהרוג את שיין ושיין לא יהרוג את ויק. הם אולי לא היו בקשר די הרבה זמן, אבל הם בכל זאת נשארו חברים. גם אחרי הסוף המעולה של עונה 3.

tal901

New member
חדש בפורום אבל בקשר לנושא...

אני כל שבוע חיכיתי לפרק הבא כאילו אני מחכה ללידה של הילד שלי... כל פרק קמתי מהמחשב ואמרתי "כבוד". יכל להיות יותר טוב אבל זה טעם אישי ואין דבר מושלם [בטח לא תכנית טלויזיה]. למרות כל מה שאמרתם העובדה שאנחנו לא רק צופים קבועים אלא מכורים רק מדגישה כמה התוכנית הזאת מעולה ושווה צפייה [בניגוד לרוב הזבל בטלויזיה] לסיכום אני נהנתי מכל רגע ומאוד מודאג ממה שיקרה לדמות מסויימת בעונה הבאה [לא רוצה להרוס למי שמחכה לערוץ 3].

השרשור מסומן בספוילר...

מי שלא מעוניין לדעת פרטים על מה שיקרה בעתיד פשוט לא נכנס לאף אחת מההודעות בשרשור, זה שאתה לא סימנת ספוילר לא אומר כלום, כי השרשור כולו סומן מראש. אני מניח שאתה מתכוון ללם?

tal901

New member
בהחלט.

לם הוא אחד האהובים עלי והפרק האחרון רק בנה לי את הדמות שלו יותר. [3 מקסיקנים, והוא לא נכנע פירק לשניים שנשארו את הצורה ואחר כך גם השלישי הגיע לחקירה מפורק. מלך, פשוט מלך.

WTF?!?! מה הקשר?!?!

אם יש לך משהו להגיד על החתימה שלי תעשה את זה במסרים או שתנצל"ש, אל תגיב להודעה בלי שום קשר.

yuv R

New member
מסכים בהחלט, אבל הסדר שלי הפוך

בעיני עונה 1 בנתה את המתח לקראת עונה 2. עונה 2 היתה מושלמת, כאשר המתח בשיאו מפרק לפרק. עונה 3 היתה מצויינת אבל קצת הצטערתי שהנושא העיקרי מוצה והתחילו לעסוק בגימיקים (טיבון והחקירה הפדרלית). עונה 4 היתה בהחלט אכזבה נוראה, בעיקר כי אני מחכה לה מאז השנה שעברה. לכן הסדר שלי: 2 > 1 > 3 >> 4

ZolgaR

New member
../images/Emo58.gif לדעתי ללא ספק הקטע הכי טוב

הי זה עם לם... לא הורדתי את החיוך שלי מהפנים כמו דביל עד סוף הפרק. כל כך התלהבתי כשהם קפצו עליו 3 והוא עדיין פירק אותם... הקטע שראו שם איך הוא לא סתם רב מכות... אלא אלה היו מכות של חיים או מוות, או שהוא משתלט עליהם או שמפצחים לו ת'ראש עם שאט-גאן. גם שהוא פתח למקסיקני את האף כשהם תפסו אותו היה קטע טוב. המשפט של הפרק הוא "BITCH" (ואז ברך לפנים חחחח) כל פרק אני רגיל לראות את ויק מפוצץ את כולם וכל שאר הTEAM סתם עומדים מהצד... העונה לם יצא מלך... היה גם עוד פרק... לא זוכר איזה עונה, ניראה לי הראשונה... כשהוא התחבר עם הלטינית ההיא ורק בסוף היא גילתה שהוא ירה באח שלה... גם שם הוא חילק יפה מכות...

yuv R

New member
../images/Emo58.gifתסריטאות גרועה ../images/Emo31.gif

ברגע שויק הבין שעבדו עליו ושלחו אותו למקום לא נכון, הוא היה צריך לדעת שאם הוא יתקשר ללם, החבר'ה שאיתו יבינו שהוא על על העניין והוא חוזר אליהם, מה שלא ישאיר להם שום ברירה אלא לנסות לברוח (דרך לתקוף את לם). בקיצור - הטלפון הזה סיכן את לם - וזה לא מתאים לדמות של ויק שלמדנו להכיר. הוא היה צריך לחשוב על זה. טעות כתיבה מביכה, בשביל עוד טיפה אקשן. לא הראשונה בעונה הבינונית הזו.

דווקא לא מסכים

הרי הם ידעו מראש שהכתובת שהם נתנו לויק לא נכונה, אז למה להם לחכות עד שהוא יחזור ואז לנסות לברוח ויהיה להם יותר קשה/לחטוף מכות/להיכנס למעצר????

דון גל

New member
נכון. אולי ../images/Emo58.gif

הטעות היתה שהם חיכו עד שויק התקשר לפני שהם תקפו אותו, אבל הם פושעים מפגרים אז יש תירוץ...
הדון.

Miss Thang

New member
העונה הכי מדהימה בעיני היא 2,

ארמדיו שחקן שהוסיף המון. בת זונה של עונה
.

למעלה