פרק 414 - Willy Ward

RenanaD

New member
פרק 414 - Willy Ward

ישודר בשעה 23:10, לפי האתר של רשת. פרק אחד לפני האחרון בעונה הרביעית...
צפיה מהנה

ליןןןןן

New member
מה? כ"כ מהר אחרון../images/Emo7.gif??

פייי רחמים על מישל אין רגע שקט.... באמת ג'ימס עבדה בשביל אסקובר הזה? והייתי בטוחה שהיא הורידה לווילבר ת'כליות, לא ככה?

RenanaD

New member
הוא פיתום!

איזה גאונים התסריטאים האלה! זה כ"כ מפליא אותי, כל פעם מחדש. איך הם כל הזמן מצליחים להמציא פציינטים מופרכים חדשים, ואיך הם מצליחים לערוך הקבלות מדהימות ביניהם לבין שון וכריסטיאן. אין, הסצינה שבה שון דמיין שוא הפיתום של כריסטיאן היתה פשוט ענקית!
רק חבל שלא ראו מה נסגר בסוף עם ווילי...

Doriiin

New member
גם אני הייתי בטוחה

שהיא הורידה לו את הכליות כי כבר אין לה גבולות ובסדרה הזו עם התסריטאים האלה חח הכל יכול לקרות.. ובאמת מבאס שהעונה נגמרת, ערוץ 2 ימשיך עם העונה ה5 ?

RenanaD

New member
כן, תחמנים

איך ג'ינה הופיעה פתאום עם ווילבר, כולה עצבנית עליו

שiס

New member
אני מקוה שלא ישדרו בלילהסדר

את הפרק האחרון.. אחרת אני אפסיד אותו.. :|

shelikon

New member
נראה לי שלא...

ישדרו פרק בליל הסדר אבל גם אם כן תמיד יש המצאה מאוד נחמדה שנקראת - וידאו

shelikon

New member
אסור לדבר על הנושא הזה בפורום

אבל כמובן שגם זו דרך מקובלת...אחרת נחכה פה שנים עד שהפרקים יגיעו לטלוויזיה

slayer510

New member
פרק יפה

מצחיק הווילי הזה חחח לא הבנתי משהו, ג'ינה הייתה פעם חברתו של אסקובר גלאראדו או מה? איך היא קשורה בדיוק לווילבר ולכריסטיאן?

shelikon

New member
מה??

מאיפה הבאת את זה? ג'ינה וכריסטיאן נפגשו פעם בקבוצה של חולי סקס (או משהו בסגנון) וכמובן אחרי זה מיד שכבו
ווילבר זה הבן שלה (שלה ושל עוד מישהו, שכרגע זה כבר לא רלוונטי כי בצוואתו הוא נתן את החזקה לכריסטיאן- סיפור ארוך) ומי שקשור לאסקובר זאת ג'יימס (הסרסורית לשעבר של מישל שהתאבדה הפרק)

shelikon

New member
מה את בוכה

גם ככה ראית את זה כבר
אבל גם אני מתה עליו, הוא משעשע אותי לגמרי

ליןןןןן

New member
../images/Emo26.gifחייבת לשתף../images/Emo12.gif

ראיתי היום באוטובוס את אסקובר!!!
אין פשוט כפיל שלו! עם עיניים בולטות כאלה, קרחת וקעקועים... ומז'ה נבהלתי! תפסתי מרחק והסתכלתי עליו כאילו הוא נפל מהירח.. מסכן
נראה לי הוא היה בטוח שנדלקתי עליו רצח... רציתי לצלם אותו אבל זה לא אתי...
יש לו מזל שלניפ טאק אין רייטינג גבוה, אחרת אנשים היו תופסים מרחק.. קיצרר יש מצב ששחקן ישראלי משחק את אסקובר

slayer510

New member
חחח לא נראה לי

הוא נראה לי 100 אחוז לטיני מארה"ב חחח גם אני חייב לשתף אתכם במשהו. ראיתי שלשום את הפרק האחרון של העונה הרביעית(הורדתי אותו) מכיוון שלא היה לי כוח לחכות שבועיים עד שהוא ישודר בערוץ 2, ואני אומר לכם: זה פשוט פרק בן זונה! כמה מתח ודרמה! בקיצור, יש למה לחכות!

ליןןןןן

New member
יאפההה כיף לשמוע שיש למה לחכות!

נקווה רק שרשת המעאפנים יואילו בטובם להודיע יום ושעת שידור..

למעלה