פרק 44 - תגובות לכאן

נעמהdj21

New member
פרק 44 - תגובות לכאן ../images/Emo26.gif../images/Emo39.gif

בהקשר לפרק הקודם... מעניין איך יד ברזל תאכל את הגעתה של קתרינה... ג'וליה סוף סוף מדברת בגלוי על זהותה , ומעניין אותי מתי היא תטיל את הפצצה... אהבתי את המשפחה איך שהיא נפרדה מקתרינה , ראו שזו משפחה אוהבת וחמה. ובפרק הבא:
פרק 44 מאוריסיו לוקח את קתרינה לחווה ומראה לה את ביתם החדש; ז`וסטין מעסיקה את ז`נארו בערבים כפסנתרן; נינה מציעה לז`וזה מנואל את ידידותה; אאולליה מופתעת מאוד לגלות את טוני בחנותו של אזקיאל.

קמילי וטוני

היחסים ביניהם הינם נושא לדיון בפני עצמו. קמילי גדלה מוקפת כל טוב ונאהבת, היא התאהבה בטוני והחליטה שהיא רוצה אותו, ואכן "זכתה" בו. טוני לעומת זאת אהב את מריה, ואוהב גם את קמילי. עכשיו הוא "רוקד" על שתי חתונות, מצד אחד הוא לא מצליח לשכוח את מריה אהובת נעוריו, ומצד שני הוא לא רוצה לפגוע בקמילי. קמילי עצמה כמו כל אישה מאוהבת, פיתחה "אנטנות" לגבי מצב רוחו של טוני, היא "מקנאה" בו כשנדמה לה שהוא חושב על מריה. סך הכל המצב אבסורד משני הכיוונים, טוני בחר להינשא לקמילי ולחיות אתה, הוא נהנה מחיים טובים בבית הוריה, הם בעצם "מחזיקים אותו" לכן ממש לא פייר מצידו שהוא חושב כל כך הרבה על מריה ונזכר בה, לדעתי זה סוג של "בגידה" הרי גופו נמצא עם קמילי במיטה אבל מחשבותיו וזכרונותיו עם מריה. קמילי מצד שני גם כן לא לגמרי בסדר, היא התאהבה בטוני למרות שידעה על עברו, ידעה שהוא מאוהב ושהשאיר מאחור מישהי, היא החליטה למרות זאת להינשא לו, ועשיו היא בוכה על כך שהוא לא לגמרי שלה ועל כך שהוא חושב על מריה אהובתו, קינאתה ובכיה אינם במקומם. בנוסף חסר קצת כל העניין שם האבל בו הוא שרוי על מות אמו. כל היחסים ביניהם "לא בריאים" הוא בחר להתחתן עם קמילי לכן עליו "לשכוח" ממריה, קמילי לעומת זאת צריכה להפסיק קצת עם הקינאה הנוראית שלה, לקמילי אין בעצם "חיים" משלה, אין לה שום תעסוקה ושום תחביב או משהו להעביר את הזמן. קמילי תמצאי לך איזו תעסוקה ותני לטוני לנשום את חונקת אותו.

הם באמת לא היו צריכים להתחתן,

טוני אוהב את מריה. לא נראה לי שהוא באמת אוהב את קמילי. מחבב אותה מאוד, כן. אבל אוהב? לא. הבעיה עם קמילי זה לא רק הקנאה שלה במריה, היא מקנאת בכל בחורה יפה שעוברת בסביבה של טוני. הבחורה הזאת קנאית אובססיבית. צריך לשלוח אותה לטיפול פסיכולוגי דחוף.

ponpon3

New member
אשכרה..

גם אני התחלית לשנוא את הקמילי הזאת
בסוף היא תבכה כשטוני יעזוב אותה ותצטער שהיא עשתה לו ת'מוות... הוא ממש מסכן, כי הוא מבולבל כבר ומתגעגע למריה... לדעתי כשהוא התחתן עם קמילי הוא אהב אותה ושכח את מריה אבל פתאום מאז שהיא התחילה ת'שטויות שלה, הוא נזכר איך האהבה שלו עם מריה הייתה חזקה וטובה.

פרק 44 - 10.11.2004 ../images/Emo110.gif

הפרקים בזמן האחרון ממש משמימים - צריך לקרות שם משהו מעניין דחוף, היום כמעט נרדמתי שצפיתי בפרק. בכל זאת, כמה הערות:
האהבה הגדולה במשפחה של וינצ'נזו שוב חיממהלי את הלב היום
בעיקר בהשוואה לדונה פרנצ'סקה שמוכנה למנוע מהילד שלה דבר בסיסי כאוכל, רק כי הוא לא עושה מה שהיא רוצה שיעשה.
מרצ'לו שאל איך פארינה התעשר וסקרן גם אותי. אף פעם לא חשבתי על העושר שלו, אבל אם וינצ'נזו ומרצ'לו לא יודעים מאיפה כל הכסף, כנראה שהוא השיג אותו באופן מיסתורי, ומעניין איך.
קמילי היתה מעצבנת כהרגלה, מה כבר טוני עשה? הסתכל על אאוליה? זו סיבה ישר לחשוד שיש לו משהו אליה? הוא הרי כבר סיפר לך שהיא ניסתה לפתות אותו והוא סירב. מה את רוצה ממנו? לא שמר טוני הצבוע יותר טוב, עם ה"אני אוהב רק אותך, קמילי" בזמן שהוא מריץ בראשו תמונות של מריה.
ז'וזה מנואל היה כזה פשוש, כשהוא שמע שזו נינה שנכנסה ונפל עם הכסא!
רק בשביל הקטע הזה היה שווה לראות את הפרק.
למזלה של הטלוויזיה לא היתה שום נעל בסביבה כשראיתי את הסצינה של נינה וז'וזה מנואל. אני לא מאמינה שהיא הביאה לו את המשפט הנדוש ביותר שיש "אני רוצה להיות ידידה שלך"
מה השלב הבא? "זה לא אתה, זו אני"?

למה?

אני לא מבינה איך זה שטוני חושב כל הזמן על מריה ומפסל פסל שלה בעוד והיא מתעסקת בעיקר בבעלה? למה הוא התחתן בכלל עם קמילי-זה לא מובן לי?

למעלה