פרק 47 - 15.11.2004

פרק 47 - 15.11.2004

אז, מה היה לנו היום?
איך אפשר בלי הסצינות הממוחזרות שלנו: 1. סצינת ה"כמעט נפגשו" של טוני וז'אנרו. טוני חושב על ללכת לכנסיה אבל בסוף לא הולך ומפסיד פגישה ע אביו שכן הלך. 2. סצינות קנאמילי (קרדיט לנאושה
). הילדה מקנאת בכל דבר שרק מעז לנשום ליד לטוני, ואפילו במה שדומם כמו המוזיקה והפסל. אני לא צוחקת שאני אומרת את זה - היא צריכה ללכת לטיפול פסיכיאטרי. יש לה הפרעת אובססיוביות. האמת היא שאני די מרחמת עליה, ברמת הקנאה שיש לה, זה לא סתם שהיא אישה קנאית, זה כבר ממש מחלת נפש. כמה שאני נהנית לשנוא אותה ולרדת עליה, אני מרחמת עליה. היא חולה, היא סובלת - היא צריכה עזרה, טיפול. בימינו, אולי היא היתה מקבלת אותו - אבל אז הפסיכיאטריה לא היתה מפותחת כמו היום.
קתרינה היתה ממש חמודה היום, שהיא ניחמה את ז'וליה
. היא הצחיקה אותי עם ה"בוא נלך, מאוריסיו, הבטן שלי כבדה לי" שלה ואיך שתוך כדי שהיא אומרת את זה היא התרוממה מהכורסא בקפיצה ממש! כן, מותק, בטח - עם בטן כבדה היית קמה בכזו קלילות וקלות?
ז'אנרו. כעסתי עליו היום כשהוא דיכא את מרקוס המסכן והתעקש לדבר על הצרפתייה ואם מי היא כן או לא שוכבת - זה לא עניינך, ז'אנרו! לעומת זאאת, בסצינה בה הוא דיבר על רוזה והגעגועים, בה היה כל כך עצוב
לא הרבה אחרי סצינת הגעגועים לרוזה, קבלנו סצינה של מריה מפילה את התינוק
מה קרה להם? הם מנסים לשבור לי את הלב? בשלב הזה כבר לא הייתי רק עצובה, כמעט בכיתי
מסכנה מריה, לאבד ילד, אחד הדברים הנוראים ביותר שיכולים לקרות לאדם
וכדי שאני לא אתחיל לבכות שוב, נעבור לעניין טיפה יותר שמח: האחראי על החצר נהיה ממש שדכן, אהה? הביא לנינה את הדג בשמו של ז'וזה, מתוחכם הבחור
והחיוך של ז'וזה שהוא שמע על התוכנית - אחח, הבחור אליל

../images/Emo58.gif על מה שהראו בסוף הפרק היום

קתרינה, קתרינה. יש לי הרגשה שהיא תספר לאמא. ואם זה יקרה, תוך יומיים כל העיר יודעת! אולי זו הסיבה ש"האלמנה השחורה" תבכה בפרק הבא? אבל לא נראה לי. היא בטח סתם תבכה על בעלה המת. בזמן האחרון הסידרה כל כך איטית, שבטח יקח הרבה זמן עד שיתגלה לפרנצ'סקה הסוד. אלעק סוד, די ברור שפרנצ'סקה יודעת את זה בליבה, אבל חיה בהכחשה.
ז'ונינה חוזרים!!!!! צאו במחולות!!! מצטערת על כל סימני הקריאה, אבל אני ממש שמחה! סוף סוף הם חוזרים!

אין הרבה מה להוסיף

רק דבר אחד-אם את יכולה להביא תמונה של נינה כשהיא מחייכת וברורה... מי לדעתך משחקת (לא בהכרח הכי יפה) הכי יפה בטרה אספרנסה?

שאלה קשה,

כמעט כל השחקנים בסידרה הם שחקנים מקצועיים שמשחקים מצוין.חוץ מזה קשה לי לקבוע, לעיתים נראה לך ששחקן משחק נפלא, פשוט כי אתה מאוד אוהב את הדמות שלו... אבל אני אנסה להיות אובייקטיבית:
מהבנים אין בעיה - אין ספק שראול קורטז הוא השחקן הטוב והאיכותי ביותר בסידרה. פשוט שחקן מצוין - מדהים איך בכל סצינה שלו, אני מזדהה איתו וממש שוכחת שזו רק טלוויזיה ושהוא לא אמיתי. והרי - זה בדיוק מה ששחקן טוב אמור לגרום לנו, לא?
מהבנות,זה כבר יותר קשה... השחקנית שמשחקת את נינה, משחקת ממש מצוין. כנ"ל על השחקניות שמשחקות את פרנצ'סקה, קונסטנסיה וביאטריס. אבל בקשר לביאטריס, יתכן שאני קמת משוחדת
השחקנית של מריה, לעומת זאת, ממש לא משכנעת אותי. לדעתי, היא השחקנית הגרועה ביותר בסידרה. ולבקשתך - נינה מחייכת

../images/Emo127.gif זה תמונה מוצלחת

זו נינה שאני אוהב. בחורה יפה, יש לה חיים משלה,עקרונית, אוהבת צדק, דואגת לחלשים, וחכמה.

תודה

מעניין שאצלי זה הפוך-אצל הבנות אין שום קושי לבחור את הדמות הנערצת, (נינה) ואילו אצל הבנים...הייתי מתלבט קצת אבל בסוף לוקח מנואל. (הפורטוגזי) מריה באמת משחקת על הפנים, ות'אמת השלב הזה גם קמילי מתחילה לשעמם אותי! היה לי יותר צפיות מימנה (מהתוכנית של טרה נוסטרה היא שיחקה יותר טוב) נימאס כבר מהסצנות של הדמעות שלה-היא כל כך תלותית בטוני שזה מחליא! אם הוא מנגן-היא מקנאה. הוא בפסל והיא מקנאה. וה"טוני" הזה-הוא כזה "חנון" איפה ה"טוני" ("אדו") מהסידרה של קישרי משפחה.
טוני תהיי כבר יותר ג-ב-ר!

sharabigfan

New member
מממ שאלה טובה

נראה, קמילי,משום מה אצלי בזיכרון כזוליאנה ואילדה,היא נתנה משחק משחק שם. היא עדין השחקנית שלפי דעתי בעל כשרון יוצא דופן. מרצלו נותן גם משחק טוב.

לזה התכוונתי שאמרתי שהדעה על הדמות

משפיעה על הדעה על השחקן. קמילי אומנם ממש מעצבנת, אבל השחקנית עצמה משחקת טוב. ומבין הבנים, אתה צודק נונו לופז (ז'וזה מנואל) הוא שחקן מצוין. כמו שאמרתי, רוב השחקנים בסידרה הם טובים מאוד ונונו בהחלט אחד הטובים שבהם. אבל לדעתי, ראול קורטז הוא רמה מעל - יש לו איכויות מדהימות, הוא כל כך אמין וכל כך אמיתי שזה מפליא אותי כל פעם מחדש. מריה שחקנית גרועה ביותר ויש גם עוד כמה שלא משחקים משהו בכלל כמו למשל: אאוליה, אומברטו, סילביה. מזלנו שהן דמויות משניות. אבל יש גם שחקנים משניים ממש טובים - בעל החצר משחק טוב מאוד לדעתי, כנ"ל גברת מריאוזה וז'וליה, שבכלל משחקת נפלא.

נעמהdj21

New member
../images/Emo3.gifהתשובה שלי!

השחקן שהכי כישרוני פה לדעתי מהדור הוותיק נקרא לזה ... ראול קורטז. כל סצינה אפילו קצרה , משכנעת אותי , קולעת. דיוק בהבעות הפנים , תגובות,מתחבר לדמויות טוטאלית.הסצינה המובילה שלו לדעתי עד כה: המוות של רוזה . כבש אותי סופית. פשוט זה נראה כמו מציאות לגמרי. כמעט שבכיתי! מדור ההמשך נקרא לזה , לדעתי אין שחקן ממש בולט , כולם ממוצעים פחות או יותר לטעמי.יש אבל חיבה לשחקן המגלם את מרצ'לו. בעניין הבנות , אני מעדיפה את אנה פאולה ארוסיו. היחידה שעשתה מעבר חלק מדוגמנות וקולבות לשחקנית מוערכת , רק חבל שבאמצע הייתה לה התמוטטות עצבים.. שחקנית שנייה מריה פרננדה קנדידו כמובן - הצגלמת את נינה. אין צורך להוסיף. מי שראה אותה בנוסטרה יודע שמדובר בשחקנית איכותית.

../images/Emo58.gif בהודעה למעלה! וגם בזו שלי

נעמה, זה שיש לה התמוטטות עצבים זה ספוילר, כי מי שידע על זה ידע שהיא הפסיקה להופיע באמצע הסידרה. במקרה, אני כבר ידעתי על זה. האמת, אני מאושרת שהיא תקבל התמוטטות עצבים - ככה נוכל להפטר מהקנאמילי הקרצייה הזו.

נעמהdj21

New member
זה לא אומר שהיא עזבה...

זה היה אחרי למיטב ידיעתי ואין לזה השפעה על הסידרה! היא איתנו עד הסוף!

sharabigfan

New member
שיט

חשבתי שזה קרה לה בחיים האמיתיים איזה מזל. ואני שונאת שמגלים לי מה יקרה בהמשך קיבינמט

למעלה