פרק 48 - 16.11.2004

פרק 48 - 16.11.2004

היה פרק נחמד
מרטינו הוא בחור טוב. הוא כלל לא פשיסט מקולל, רואים שהוא אוהב את מריה ודואג לה באמת ובתמים. למען האמת, מרטינו יותר מתאים למריה מאשר טוני. יש לי הרגשה שמרטינו יותר אוהב אותה מטוני - בזמן שטוני עוזב אותה, מתחתן עם אישה אחרת ומסתפק בפנטזיות עליה , מרטינו התחתן איתה ודואג לה וגם מתייחס לילד שלה כבנו. אני הייתי בוחרת אותו על פני טוני, האמן המיוסר והצבוע.
ניאה ריטה נהייתה חסרת אחריות במידה מפחידה. קודם פלטה את הסוד על ז'וליה, עכשיו הלכה לבדוק את הכסף, למרות שהיא עלולה להתפס. היא צריכה ללמוד להזהר.
קטעי ז'ונינה היו חמודים
בעיקר כשהיא אמרה לאמא שלה שאם היא לא היתה עוזבת היא היתה מטנפלת על ז'וזה ושוכבת איתו
מרצ'לו הזה וההתגרות בעובדים שבאים לעבוד בחווה - הוא בכוח רוצה להתחיל איתם קטטה. נראה לי שזה בגלל עודף אנרגיה. הרי הוא כבר לא עובד בחווה, אז הוא לא יכול להוציא אנרגיה בעבודה, וביאטריס חצי מהזמן מתחמקת ממנו עם משפט ה"אנחנו לא יכולים להיות ביחד" שלה, אז הוא מפסיד עוד דרך יעילה מאוד לשרוף אנרגיה
, מה הפלא שהוא כזאת פקעת עצבים שהוא מת להרביץ למישהו?

../images/Emo58.gif על מה שהראו בסוף הפרק היום

יש! עוד ז'ונינה! והפעם גם תהיה לנו נשיקה ולא רק דיבורים
סוף סוף התינוק יוולד... מעניין אם האמא תספיק להגיע בזמן ללידה.

אוי, ושכחתי משהו בקשר לפרק היום:

כמו שצפיתי, אמא של קתרינה לא יכלה לשמור על הפה שלה סגור. עכשיו שמרצ'לו ווינצ'נזו יודעים שיש לה סוד, וינצ'נזו לא ישב בשקט עד שהוא יגלה מה הוא.

למעלה