פרק 4x14-הפינאלה!
!!!

S m e l l y Cat

New member
פרק 4x14-הפינאלה! ../images/Emo58.gif!!!

היי אני חדשה מה נשמע...מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור אויש.. אבל רציתי ככה לשוחח על הפרק החדש. מה דעתכם אז??? פרק כפול אז יש הרבה על מה לשוחח.

mikmik000

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo58.gif

אין בעיה שפתחת שרשור פרק.. יצא לי לראות את הפרק רק עכשיו, אז לא פתחתי עדיין שרשור. אבל כולם מוזמנים לפתוח שרשורי פרקים אם יוצא לכם לראות את הפרק כשעוד לא נפתח שרשור. :) בכל מקרה, היה פרק ממש ענק
הדבר היחיד שממנו קצת התבאסתי היה מג'אם [כ"כ חיכתי להצעת נשואים, וכמו פאם הייתי בטוחה שהיא תהיה בפינאלה, ואחרי שג'ים אמר שהוא מציע נשואים הערב, ושילם על הזיקוקים והכל, בכלל הייתי בטוחה שזה יהיה בפרק הזה..]. התגובה של פאם הייתה קצת מבאסת, ועכשיו היא תעזוב לניו יורק במחשבה שאולי היא וג'ים לא כ"כ סוליד כמו שהיא חשבה.. אני מקווה שלא יהרסו את מערכת היחסים בניהם עכשיו רק בשביל ליצור מתח. שיתנו פעם אחת לאחד מהזוגות ליהיות שמח באמת, ושיתנו להם להתחתן בשקט
חוץ מזה, שג'ים כ"כ התרגש מההצעה, והוא היה כזה מתוקי.. וגם פאם הייתה ממש חמודה כשהיא חשבה שהוא הולך להציע לה הבאמת הפעם.. שזה בכלל ביאס אותי שבסוף בגלל אנדי זה לא יצא לפועל. היו 3 טוויסטים ענקיים בפרק הזה שממש לא צפיתי, ושלושתם היו מתוקים-מרירים: *אנג'לה ודוויט!!$%&#$ :O
יאיי. D: כבר הייתי בטוחה שהיא לא תתחתן עם אנדי כי הוא אמור הרי לעזוב לספינאוף.. אבל חשבתי שבטח ישאירו אותה לבד, ולא שישר עכשיו יתפתח משהו עם דוויט.. ואני אוהבת אותה הרבה יותר עם דוויט
הבאסה היחידה היא שעכשיו אני מרחמת על אנדי.. :( רוב הסיכויים שבגלל זה הוא יעזוב עכשיו אל הספינאוף. * ג'ן בהריון :O כשראו את הבטן שלה כמעט צרחתי OMG. מייקל כזה חמוד שהוא התקשר אליה בסוף הפרק ואמר לה שהוא יבוא איתה ללמאז' ושתודיע לו אם יש דברים שהוא צריך לדעת, כמו מה זה בכלל למאז' חחח ואז הוא אמר שהוא הולך ליהיות אבא.. אווו איזה מתוקי
הוא באמת תמיד רצה ליהיות אבא, אפילו בפרק של ברינג יור דוטר טו וורק דיי כשהוא היה קטן בקלטת הוא תמיד רצה ילדים. אני שמחה בשבילו
אבל גם פה יש באסה קטנה-הוא והאישה מHR דווקא ממש מתאימים. בכלמקרה אבל יכול ליהיות שהוא יהיה אבא לילד [אפילו שטכנית הוא לא אבא שלו.. ולא הבנתי ממש למה שג'ן תלך לבנק זרע בזמן שהם יצאו.. יש מצב שהיא שיקרה או משהו? או שסתם היא לא רצתה שלילד יהיה את הדנ"א של מייקל? חח], ובכל מקרה יצא עם האישה הזאתי בשלב כלשהו בעונה הבאה. *עצרו את ריאן על הונאה :O חחח אני אוהבת את ריאן, אבל משום מה זה עדיין הצחיק אותי חח. איך כולם ראו את זה ביטיוב חח ואז ג'ים התקשר אליו [אחרי שהוא יצא מלך וצעק עליו
] והשאיר הודעה אפילו יותר ענקית חח.. וכמובן גם היציאה של קלי הייתה ענקית חח.. אחד הטוקינג האד הטובים בפרק XD אני מתה על האובססיה שלה לריאן, גם כשעוצרים אותו היא רק חושבת על דרכים לגרום לו לקנא. בכל מקרה, רק בגלל ההתנהגות של ריאן בפרקים האחרונים, מגיע לו שיעצרו אותו. אולי הוא יחזור ליהיות חמוד כמו שהוא היה פעם. כי עכשיו הוא נהיה סתם מגעיל, עם כל ההתנהגות שלו לג'ים והכל.. אבל עדיין, גם פה זה טוויסט מתוק-מריר, כי אני עדיין מרחמת על ריאן שילך עכשיו לכלא, וגם מתבאסת שהוא בטח לא יופיע הרבה בעונה הבאה. חוץ מזה, היו המון קטעים ממש מצחיקים
כמה שאני זוכרת בבירור עכשיו- *הפתיחה חחחחח קלאסיק. מתחיחה ענקית של ג'ים בשיתוף פאם על דוויט. מי שחושב על המתיחות האלה גאון.. באמת.
זה היה כ"כ ענק XD איך דוויט התחרפן, והוא חש כבר שהוא הצליח להערים על ג'ים כשהוא העביר את השיחות לטלפון שלו, ואז הסתבר שג'ים העביר גם את השיחות מהטלפון של דוויט לטלפון שלו חחחח *קריד
צריך לסגוד לבנאדם הזה. הטוקינג האד שלו היה אחד הדברים הכי ענקיים שיש חחחח כשהוא ניסה להזכר מה הוא עושה, והוא זכר שזה משהו דומה לקווליטי אשורנס, אבל לא הצליח לזכור מה חח.. "הייתי צריך לרשום את זה" חחחח
*כל הדברים שמייקל אמר\ניסה לעשות לטובי. הקטע עם האבן [ושאח"כ פאם יצאה ענקית כשהיא אמרה לו להביא לו את השעון שלו חחח] חחח, וכל מה שהוא שאל אותו בראיון הזה, ואיך שהוא שמח שטובי עוזב עד כדי כך שהוא הוציא על זה כמויות אדירות של כסף [שסבתא שלו שלחה לו 10 פעמים בשנה ליומולדת חחחחח], ורצה לעשות את המסיבה בסגנון לוויה חחח.. וכמובן-הריקוד של מייקל בהתחלה חחחח הוא קרע אותי XD אני כ"כ אתגעגע לטובי ולמערכת היחסים המעוותת שלו עם מייקל חח :( אגב, אהבתי את זה שבהתחלה מייקל כיוון את השעון שלו ככה שיצלצל מתי שטובי עוזב, ובסוף הפרק כשהשעון היה אצל טובי, הוא צלצל בזמן שהוא עזב את המשרד. זה היה טאץ' יפה. :] וכמובן, הקטע הקלאסי בסיום-מייקל בא ללוות את טובי מהמשרד בעזרתו של האנק למקרה שהוא יקח משהו חחחחח
*דוויט מנסה בעזרת מוז [
] ומרדית' [
פורצת מכוניות הא? חח] להכניס דביבון למכונית של האישה החדשה מHR שדוויט חושב שהוא ומייקל אמורים לשנוא חחח *מייקל מעיר לדוויט על זה שנראה לו שלפעמים דוויט מסכים איתו רק בשביל להסכים איתו חחחח *עוד קטע שהיה לא ממש מצחיק, אבל ממש אהבתי, זה הנצחון הקטן של פיליס. סופסוף היא יצאה כשידה על העליונה, כשהיא הצליחה לערוך מסיבה מעולה שאנג'לה סירבה לערוך, ועשתה את זה לגמרי בעצמה.. ועכשיו כשפיליס גם יודעת סוד על אנג'לה, אני מניחה שבעונה הבאה בכלל ידה תהיה על העליונה, מה שצריך ליהיות מצחיק ביותר חח *שני קטעי ג'ים ופאם ענקיים- מייקל קורא לג'ים למשרד שלו ומבקש ממנו עזרה בהורדת N3P לCD MIX TAPE שהוא עושה להולי חחח, וג'ים מגיב בof course וmmhmm בשיא הטבעיות חח.. ואומר לו שU2 יצאו מסקרנטון חחחחחחח והקטע של פאם, כשמייקל הסביר שהוא רוצה מכונת אנטי-גרוויטי שהוא ראה בסרט, ואז פאם שאלה "so how much anti-gravity potion do you want?" חחחחח זה כ"כ ג'ים\פאם לייק.. אני ממש אוהבת כשהם זורמים עם מייקל בשביל ההנאה האישית שלהם חח. *כל הקטעים שהאישה החדשה מHR חושבת שקווין מפגר חחחח ושהיא נסתה לעזור לו עם הממתקים, והתלהבה שהוא נוהג והכל חחח.. ודיברה אליו כמו מפגר, ולמרות שהוא התנהג כמו שהוא בד"כ מתנהג, היא גרמה לו באמת להראות יותר מפגר מהרגיל חח.. וכשקווין אמר "I'm totaly gonna bang holly" חחחחח זה היה כזה ענק XDDD הוא חושב שהיא דלוקה עליו בגלל שהיא מתנהגת אליו יפה חח *השיר של מיקל
והשמות של השירים האחרים שהזכירו שהוא כתב חחחח *קווין ודוויט מתלהבים מהזיקוקים, וטובי שזה אמור ליהיות כביכול בשבילו אדיש לגמרי חח [אפילו שזה לא באמת בשבילו, אבל בסדר
]. *כל ההצעת נשואים של אנדי חחח והתגובה של אנג'לה.. אמנם אמרו לה לא לקום בגלל שהיא בהריון מתקדם מאוד שם, אבל זה עדיין היה מתאים לדמות ודווקא הצחיק אותי שהיא הייתה עצבנית ואדישה כזו חח. ושהאורגנית של דריל נפלה ואז הוא צעק על אנדי חח בקיצור, היה פרק סיום עונה מעולה. מצחיק, מותח, מרגש, וממש ענקי. אהבתי גם שחוץ מסטנלי, ראו בפרק הזה ממש את כל הדמויות, אפילו דריל, ובוב וואנס, וכל דמויות המשנה. וכמובן שעזר מאוד שהפרק הזה היה פרק כפול, כי פרקים כפולים תמיד טובים יותר לדעתי.
פרק ענק. 10 מתוך 10.

F r e c k l e s

New member
היה פשוט ע-נ-ק../images/Emo58.gifהפרק הכי טוב העונה

אחרי שבועיים שהשתעממתי קצת בא פרק ענננננקקקקקקקקק 10\10 לא ידעתי שזה הולך להיות הפינאלה עד שהורדתי וראיתי שזה פרק כפול ופתאום היה את כל השחקנים.....והכל קרה כל כך מהההררררררררר אני רוצה שכל פרק של המשרד יהיה 40 דקות זה הרבה יותר שווה כך -כל הקטעים עם קווין ה"מיוחד" והולי -ILUמייקל
הואהיה פשוט ענננננקקקקקק בפרק הזה ! איך הוא שר
הזכיר לי את מייקל של " בוז קרוז" שכללל כך אהבתי ( בפרקים האחרונים מייקל היה מוזר מידי..) - מייקל + ג'ן לנצחחחחחח! חשבתי שהיא בהריון ממנו וקרנתי מאושר עד שהיא אמרה שזה לא ממנו והתבאסתי רצח אבל בסוף הוא החליט להשאר עם ג'ן! אני כל כך שמחה! לב| - זה היה צפוי שבסוף ג'אם יגמר בדמעות... חחחח אנדי הזה...הורס שמחות.. OKAY רק שלא יפרידו בינם בגלל הלימודים של פאם..
- קריד לא יודע מההתפקיד שלו
-ריאן ביוטיוב - דוונג'לה בקליפהאנגר! ZOMG דוונג'לה FTW!!!!!!!!!!! הציטוט האהוב עלי: I am downloading some N3P... For a CD mix tape.. אני אתגעגע לטובי!
דאמיט כל הסדרות נגמרות.. לפחות עוד שבועיים יש עוד אבודים!! CANT WAITTT

S m e l l y Cat

New member
חח ואו כמה כתבתם. ../images/Emo58.gif

אבל בכל זאת קראתי והסכמתי עם הכל! הולי+מייקל = אהבה . חחחחח כשהיא ישבה על הרצפה והוא התחיל לצטט את יודה והיא עשתה פרצוף מוזר ואז פתאום היא בעצמה ציטטה אותו אני פשוט נחנקתי מצחוק. ואו זה היה בהחלט לא צפוי וטוויסט חמוד.. למרות שאני אוהבת יותר את ג'ןמייקל ביחד .. עשו את הולי קצת יותר מדי בדיוק מושלמת למייקל..ג'ן הייתה משוגעת בדיוק במידה ששווה לטמטום של מייקל לפעמים..[לא שהוא מטומטם. הוא די חכם . אבל זאת המילה היחידה שמצאתי] אאא ג'ים ופאם >: ג'ים היה צריך להציע לה בכל מקרה. זה היה כל כך עצוב. אם הם יפרידו אותם עונה הבאה אני.... אני אבכה!!1 ואעכס חה.ריאן. מגיע לו . נמאס לי מההתעללות הנוראה שלו בג'ים. לא היה בכלל סטנלי בפרק הממ זה היה מעניין. גם בקושי אנדי חוץ מהנישואין בסוף.. אנג'לה הייתה ממש מצחיקה בפרק אבל יצאה בסוף כלבה >: טוב די כתבתי מספיק [השיקוי נוגד כוח משיכה היה רעיון ענק חי חו.]

תמר חן15

New member
היה פרק ממש טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

חחח היו הרבה קטעים מצחיקים, אבל כבר הזכירו פה כמעט את כולם נראה לי... מייקל והולי דווקא ממש התאימו, חבל... וג'ן יצאה מגעילה כי היא רוצה ילד, אבל לא את הילד של מייקל... מסכן, אבל הוא נשאר איתה, הוא ממש רוצה ילדים..
ואני לא מאמינה שאנדי הרס את ההצעת נישואים של ג'ים!!
איזה באסה.. אבל גם אנדי בסוף יצא מסכן, אני מרחמת עליו.. טוב לפחות אנג'לה ודוויט שוב ביחד
הם באמת מתאימים... אז אנדי יהיה בספינאוף של המשרד? לא ידעתי את זה... מישהו יודע עוד פרטים על זה? בקיצור- פרק טוב ועונה טווובה, חבל שהיא נגמרה..

mikmik000

New member
אין עדיין עוד פרטים על הסיפנאוף.. ../images/Emo58.gif

חוץ מזה שהוא יהיה על אנדי, ואחרי הפרק הזה ברור גם למה.. כנראה שאנדי יעזוב את סקרנטון, ויעבור לסניף אחר, והסדרה תתמקד בסניף החדש שלו. כשיהיו עוד פרטים על הספינאוף אני מבטיחה לעדכן
וכן, לאנדי יש מזל שהוא יצא מסכן בסוף הפרק כי אנג'לה בוגדת בו, אחרת כולם [ממש ממש כולם] היו שונאים אותו על זה שהוא הרס את ההצעת נשואים של ג'ים חח

TheLost

New member
אנדי גנב לג'ים את הרגע!!!!!!!!!!!111111111111

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. ורק בגלל זה מגיע לפרק סיום עונה הזה לקבל ציון של 10, כי ממש כמו פרק סיום העונה השנייה שבו הכל בעצם נשאר פתוח ועם טעם קצת רע בפה כי לא הכל קרה כמו שצריך, אז כאן קיבלנו בדיוק את אותו הדבר, רק קצת יותר גאוני (כי בכל זאת, זה אנדי! שגנב לג`ים! את המומנטום!) ורק שתדעו שאני כבר מהרגע הראשון של העונה השלישית עם המשרד החדש של ג`ים, כבר אז ידעתי שהעלילה הזאת תעשה רק רע. הנה, צדקתי. עכשיו אנדי הורס לג`אם את התוכניות. יאללה, לך כבר לספין אוף שלך. העלילה של מייקל והולי הייתה טובה וחמודה, הולי קצת דומה למייקל וזה אמור להיות הקשר הנכון (והקטע בגלגל ענק שהוא כמעט אומר that`s what she... היה ענק), אבל ברור שכשמדובר במייקל זה אף פעם לא יהיה הקשר הנכון. האמת שהגילוי על זה שג`ן בהריון היה מפתיע אבל זה שהוא לא של מייקל טיפה הרס, זה אמנם היה משעשע מאוד שבזמן שהיא הייתה עם מייקל היא עברה את עצמה, אבל טוב. זאת ג`ן. עוד קטע ענק היה ריאן, אני מקווה שזה אומר שבעונה הבאה הוא יחזור להיות הטמפ כי בעונה הזאת הוא גם הופיע קצת, והוא גם היה מעצבן. בכל מקרה זה היה קטע טוב. בקיצר, היה פרק סיום עונה מצויין, למרות שלקראת הסוף כל הטוויסטים העלילתיים נראו לי קצת מיותרים (כי מה פאם בוכה, היא כבר יודעת שג`ים יציע לה. וגם זה שדוויט ואנג`לה "חזרו"). טוב, כנראה שהפיתרון היחידי שנשאר הוא הספין-אוף של דוויט "שרוט קיל" על מסעותיו כרוצח שכיר ברחבי סלובקיה, והספין-אוף של ג`ים שמתרחש ביפן. אמוטיקון סתם, מה כבר באמת יכול להיות רע בסופעונה שיש בה זיקוקים וגלגל ענק?

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif מעלי ובהודעה שלי..

תשתדל לא לכתוב בכותרת דברים שהם קצת ספויילר
וגם לסמן כראוי בפעם הבאה. :) שכחתי בכלל מהקטע שמייקל כמעט אמר בגלגל הענק that's what she said ואז עצר את עצמו חחחח זה באמת היה קטע גדול
לא חשבתי על זה שיכול ליהיות שריאן יחזור ליהיות הטמפ בעונה הבאה.. זה דווקא די הגיוני עכשיו כשאני חושבת על זה, וזה יהיה ממש מגניב אם זה מה שיקרה
ג'ים בטח יחזיר לו על כל מה שהוא עשה לו עכשיו כשהוא יהיה סתם טמפ וג'ים האססיסטנט ריג'ינל מנג'ר.
הטוויסטים העלילתיים דווקא היו הדברים העיקריים שאהבתי בפרק הזה. דוויט ואנג'לה שחזרו היה דווקא נדרש, גם בגלל הספינאוף של אנדי, אבל גם בגלל שהם הרבה יותר מתאימים לדעתי מאנדי ואנג'לה, ותמיד הייתה לי הרגשה שבסופו של דבר הם יחזרו ליהיות ביחד [גם לפני שידעו על הספינאוף].. תמיד השאירו את ה"חלל" הזה בניהם פתוח, כיאילו אף אחד מהם לא השלים לגמרי עם הפרידה.. ככה שזה לא נראה לי כ"כ מיותר או לא קשור. זה שפאם בכתה היה מבאס, אבל לא מוזר.. אפילו שהיא יודעת שג'ים הולך להציע לה, היא הייתה מאוכזבת כי היא חשבה שהלילה זה הלילה, ובצדק.. ועכשיו היא הולכת לעזוב ולא יהיו כ"כ עוד הזדמנויות, ובגלל זה היא התאכזבה.
באמת שומדבר לא יכול ליהיות רע בסופעונה עם זיקוקים וגלגל ענק

TheLost

New member
../images/Emo58.gif

(אופס, סליחה, שכחתי
) נראה לי שדווקא בגלל הספינאוף של אנדי החזרה של דוויט ואנג'לה מיותרת- כי כרגע זה נראה כאילו היא תשכב איתו מאחורי הגב של אנדי, אז אם הוא ילך לספינאוף זה דיי ילך לאיבוד, חוץ מזה שלמיטב זכרוני הספינאוף מתחיל בשנה הבאה רק באמצע העונה אז יש עוד מספיק דרכים "לזרוק" את אנדי. זה סתם היה נראה לי דבילי, ברור שזה היה צפוי שבסופו של דבר הם יחזרו אבל הקטע עצמו היה נראה לי פשוט טיפה מיותר. וחוץ מזה אנג'לה בחיים לא תעשה סקס במשרד!!! זאת אנג'לה! ואני כן חושב שזה מוזר, כי רק זה שהוא אמר לה שהוא הולך להציע לה צריך להיות מספיק טוב בשבילה, בסופו של דבר זה יקרה והיא רק צריכה לחכות קצת, חוץ מזה שעכשיו יהיו אפילו הזדמנויות הרבה יותר טובות כי בינינו להציע נישואין ליד פסל החירות, בסנטרל פארק או בכל אחד מהמקומות הרומנטיים האחרים בניו יורק, זה הרבה יותר יפה ורומנטי מלהציע ליד המשרד במסיבת פרידה של מי שמאוהב בפאם...

תמר חן15

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

הם לא יודעים שטובי מאוהב בה (למרות שהיו רמזים...) והיה מצחיק הקטע שפאם גילתה שהיא תמיד חשבה שטובי חמוד... חחח אם טובי היה שומע את זה..

TheLost

New member
../images/Emo58.gif

הם כן יודעים- הם אולי לא ממש בטוחים אבל כשטובי שם את היד שלו על הרגל של פאם ואז ברח, זה היה דיי ברור לכולם שהוא דלוק עליה....

mikmik000

New member
חחח אם הוא היה שומע את זה.. ../images/Emo58.gif

נראה לי שהוא לא היה עוזב XD או שהוא היה מציע לה לבוא איתו או משהו חחחח

aviGODFATHER

New member
../images/Emo58.gifטובי...

אני חושב שהוא מאוד יחסר לסדרה. אני מקווה מאוד שאיכשהו יחזירו אותו תחת סיפור כיסוי כזה או אחר. הרגעים הקטנים בינו לבין מייקל היו בין הדברים הכי מצחיקים בסדרה הזאת... ושאר הפרק (לא סיכום, פשוט קטעים שצחקתי מהם): *הקטע עם קריד הרג אותי. "מה אני עושה כאן? הייתי צריך לרשום את זה...". בפרק הקודם הוא אמר "סיימתי את העבודה שלי לפני חודשים". רק שמישהו לא יעלה עליו ונפסיד גם אותו... *הקטע עם השעון של מייקל שציפצף בסוף הפרק היה פשוט גאוני. כנ"ל לגבי הליווי המאובטח. ובכלל [שוב], כל קטעי הטובי-מייקל בפרק הזה ובכלל היו גאוניים, והם ממש ממש יחסרו. "מי אתה חושב שאתה?" "מה נותן לך את הזכות?" "suck on that!" *הקולד אופנינג - "hello mother, I've married, tell father". *טובי: "למישהו יש כאן מצלמה?!" *הולי וקווין - קצת הזוי אבל מצחיק בטירוף. "זה כפתור." *ג'ן ומייקל - "בגדת בי? אחרי שביקשתי במיוחד שלא תבגדי בי?"
*אנדי מפיל את האורגן
(אגב, זה סגור שהוא יהיה בספין-אוף?) *פיליס מחפשת מכונות נגד כוח המשיכה ומתפשרת על הדבר הקרוב ביותר. וקצת על הזוגיות: מייקל-הולי: הם ממש מתאימים. אולי אפילו מתאימים מדי וזה נראה קצת מוזר. אבל זה יהיה הקשר הבריא היחיד שהיה למייקל (אם יהיה בכלל קשר, כי נראה שהוא הולך חזרה לג'ן). ג'ים-פאם (ג'אם/פים): קצת מבאס ועצוב לראות את פאם בוכה בסוף, אבל אני חושב שזה אחד מהקשרים הכי מעניינים ועשויים טוב בטלוויזיה. בקיצור, פרק סיום שמשאיר אותנו משתוקקים לעונה הבאה...

mikmik000

New member
לגבי אנדי.. (סוג של ../images/Emo58.gif)

כן, זה סגור שהוא יהיה בספינאוף.. הוגש הרעיון לפיילוט וNBC אישרה כבר עשייה של 13 פרקים אאל"ט לעונת השידורים הבאה. אם הסדרה תצליח סביר להניח שהעונה תוארך מעבר לכך, או שהיא תחודש לעונה שניה.. אם לא, תמיד קיימת האפשרות שיחזירו את אנדי למשרד. :)

mikmik000

New member
או שמסתבר שזה לא כזה סגור :X

למרות שלפי מה שהבנתי מההדלפות, זה ממש כמעט בטוח.

למעלה