פרק 5-אלונה וליאור
ל ליטליLOVEמאוריסיו New member 19/5/07 #3 וואי איזה פפרק אלונה באה להיפרד מליאור הוא כמעט בכהה!! אחר כך גולן בסוף לא בא אליה אז אלונה עלהת לאוטו של ליאור תחרטה בסוף הם חזרו מבאולינג יענו ונדרדו בחינוק ולבסוף נשיקקקקקקקקקקקקההההההה לא בלחי כמובן בפהה!! חח אהבתי אחלה של פרק
וואי איזה פפרק אלונה באה להיפרד מליאור הוא כמעט בכהה!! אחר כך גולן בסוף לא בא אליה אז אלונה עלהת לאוטו של ליאור תחרטה בסוף הם חזרו מבאולינג יענו ונדרדו בחינוק ולבסוף נשיקקקקקקקקקקקקההההההה לא בלחי כמובן בפהה!! חח אהבתי אחלה של פרק
ל ליטליLOVEמאוריסיו New member 19/5/07 #5 תמוננההההההההה של נשיקה של יום קטנה קטנתי אוהת אבל הנה איכשהו
ל ליטליLOVEמאוריסיו New member 19/5/07 #6 דרך אגב זה משיר פתיחה אבל זה תמונה שהם תנשקו פשוט רק בשיר פתיחה
ר רעותי המתוקה New member 19/5/07 #7 יצאתי בהיי מהפרק הזה../images/Emo99.gif חבל לי שנצטרך לחכות עכשיו עד רביעי בשביל עוד פרק פרק מדההההייייייייייםםםםםם אחד הפרקים האהובים עלי בעונה הזאת... בכלל העונה הזאת
יצאתי בהיי מהפרק הזה../images/Emo99.gif חבל לי שנצטרך לחכות עכשיו עד רביעי בשביל עוד פרק פרק מדההההייייייייייםםםםםם אחד הפרקים האהובים עלי בעונה הזאת... בכלל העונה הזאת
K Koala Girl New member 19/5/07 #8 ראיתי../images/Emo6.gif כנראה שתמיד יצא לי לראות רק בשבת...... אניוואי- פרק נחמד אני מרגישה כאילו ראיתי את זה בגלגלול הקודם (כאילו אני לא זוכרת כלום ופתאום מן הרגשת דה ז'וו על סצנה מסויימת )
ראיתי../images/Emo6.gif כנראה שתמיד יצא לי לראות רק בשבת...... אניוואי- פרק נחמד אני מרגישה כאילו ראיתי את זה בגלגלול הקודם (כאילו אני לא זוכרת כלום ופתאום מן הרגשת דה ז'וו על סצנה מסויימת )
L liraz love siral New member 20/5/07 #12 לא פייר../images/Emo14.gif לא ראיתי היום כי אני שומרת שבת, ואני גם לא אראה את ההמשך של הנשיקה, כי זה בשבועות, וזה חג, ואני שומרת ...
לא פייר../images/Emo14.gif לא ראיתי היום כי אני שומרת שבת, ואני גם לא אראה את ההמשך של הנשיקה, כי זה בשבועות, וזה חג, ואני שומרת ...
ל ליטליLOVEמאוריסיו New member 20/5/07 #14 חכי יש עדו פרקים יפים ליאור יגלה לאלונה את אהבתו ויגלה לעדן שיש בחורה ששנתה לו תחיים וכל' אהבה רק התחלה
חכי יש עדו פרקים יפים ליאור יגלה לאלונה את אהבתו ויגלה לעדן שיש בחורה ששנתה לו תחיים וכל' אהבה רק התחלה