וואי, הייתי שמחה להיות עכשיו בהוואי
פרק שהתחיל די לאט [לא התלהבתי ממשימת בת הים, לא מצאתי בה שום דבר מרתק] אבל הלך ונבנה ויצר את עצמו.
והנה אנחנו, אני, מתחילה להכיר את הזוגות.
ולצערי הרב,
בני הזוג הוד- הם לא בין הפייבוריטים שלי.
הם יודעים לאן הם הגיעו?
הם יודעים מה מהות התכנית בה הם משתתפים?
הם מבינים שהם ב
תחרות??
לא, כי הלן בכיינית ברמות של ילדה בגן חובה ורגב, וכל הכבוד לא שככה הוא מפרגן לבת זוגו, אבל יש שלב שבו צריך להסביר ולהבהיר לה שזה לא עובד לפי הרצון שלה. מה לעשות, ככה זה בתחרות. פעם למעלה ופעם למטה.
ודי מייאש לשמוע אותה בכל פעם שהיא למטה ש"יאללה, שברו את הכלים ולא משחקים".
יוסי ואודי - כוחות ההצלה
אין ספק שהם ראו את העונות הקודמות, הם ראו גם תכניות ריאליטי אחרות והם באו עם שיעורי בית מוכנים.
"יש גם שמפו הוואי ... למה, יש שמפו טבריה?"
ועוד כל מיני ' הברקות' כאלו ואחרות שמנסות לגרום לנו, לי, הצופה, להתחבר אל הצד ה'פריפריאי/ פרחי' שלהם [I AM DEAD .... נו באמת ...]
אז שכל הוא לא החלק החזק אצלהם [משימת החלקים החסרים ... על מה הוא בדיוק חשב כשראה שחסרים חלקים אבל ראה המון חלקים בצד ו ... על מה הוא חשב??] אבל מי יודע, אולי בהמשך יגדל להם קצת ונצליח לראות מעבר, כי, במלוא הכנות, הם בסדר הם, בסה"כ.
נמרוד ויונתן- זוג הפסנתרנים
אין מילים, הם כל כך סבבה.
הם באו לתחרות, אבל לא למלחמה,
הם לוקחים כל משימה ברצינות אבל בכייף,
הם מתאכזבים כשלא הולך להם אבל הם לא שוברים כלים ורצים הביתה.
הם בהחלט דמויות שכייף להתמקד בהם ויש להם יופי של תרומה למירוץ.
מקווה לראות אותם בעוד פרקים בהמשך.
מיתר ועדי
היא? מהממתתתתת
הוא? חמוד לאללה.
יחד הם זוג מנצח.
העבודה המשותפת, ההבנה, הרצינות, הכייפיות [כמו הפסנתרנים] והמוטיבציה לנצח. אני לא כועסת על התגובה של מיתר אחרי משימת הבלון. הם ניצחו, הלן ורגב הפסידו. יששששששששששששש
למה צריך להתאפק ולשמור שמחת ניצחון בבטן?
דניאל ואליהו - היפיופים
שני אלו, יש בהם משהו שגורם מאד להתאהב בהם אל גם משהו אחר, מין אמביוולנטיות כזו.
דווקא חינני בעיני החיזורים הקטנים האלו בכל פינה שבה יש בחורות צעירות, הם צעירים, רווקים, יפים, וזה הכי 'נכון',
והם חדורי מוטיבציה לנצח ובדרך, כך מרגיש לי, קצת כמו הלן, שוכחים שזה רק משחק, תחרות.
מקווה שבחלוף הזמן [פרקים] ניחשף עוד קצת לשנים, אני בטוחה [בהרגשה אישית שלי] שהצדדים היפים שלהם עדין פשוט מוחבאים תחת קליפות.
ירדן ואן - ZINA & ZINA
הן התחילו כזוג חמוד, ילדותי משהו [מה זה הקטע של זינה והנשיקות?] לא צמד שמרגע שהפציעו על המסך, נפלתי, אפשר לומר- נהפוך הוא, לא ממש ראיתי אותן, אבל הן פייטריות ומכוונות מטרה ו ... סחטיין על שתי אלה.
וואלה, משחקות אותה, בחן, הגינות, עוצמה אישית והמון המון רצון להגיע גבוה.
אביבית והני - הפקחיות
טוהר ואוולין
מור ומור
עומר ונטע
4 זוגות שאני ממש לא סגורה לגביהם.
בכל אחד מהם יש חינניות אבל גם משהו שגורם לי למין אנטיות.
כל אחד מהזוגות [או אחד מבני הזוג] מפגין OVER בהתנהגות, מה שגורם לי להרגיש כאילו הם שחקנים בהצגה ולא אנשים אמיתיים בתחרות אמיתית.
אבל, אנחנו רק בתחילת הדרך ודברים עוד יקרו ויכול להיות שדעתי על המתמודדים תשתנה במהלך העונה.
כרגע אני אפילו לא יודעת להגיד מי הפייבוריטים שלי אבל כן יודעת שאם רגב והלן יודחו, אני לא אזיל דמעה [SORRY HOD FAMILY]