פרק 5-{ ספויילרים }

MAAYANAH

New member
פרק 5-{ ספויילרים }

היי בנות החלטתי כן לחזור בעקבות הודעה ממנהלת הפורום, ובסך הכל כן יש כאן אחלה של קבוצה. בכל מקרה, אני חלוקת דעות לגבי הפרק הזה, אני כבר רוצה שסטפן יחזור להיות סטפן הם קצת לקחו את זה צעד אחד קדימה והפכו אותו רע לחלוטין. הסצינות עם דיימון ואליינה לא ממש מעניינות אותי הוא נראה קצת מבוגר כזה לידה וכאילו יש לו בוטוקס בפנים למנוע קמטים בנוסף אני היחידה שרואה את הכימיה בין אליינה לקלאוס?? למרות שאין מצב שיהיה ביניהם משהו כמובן. אבל אני אוהבת שהוא קשוח כזה אליה בניגוד לכל השאר שנופלים לרגליה. (חוץ מהקטע שהרביץ לה!) גם מעצבן אותי שכל פעם מגלים מישהו יותר חזק ויותר חזק. בהתחלה זו הייתה קת'רין שהייתה יותר חזקה מדיימון וסטפן, ואז זה אלייג'ה ואז קלאוס , ועכשיו זה מייקל מי הלאה??? בקיצור קצת ירד לי מהסדרה בגלל כל החורים. ודווקא את האדם היחידי שהיה נורמלי, גם אותו הפכו ללא נורמלי. ממש מדע בדיוני הסדרה הזו הפכה להיות.

SharoNofit

New member
ברוכה השבה ../images/Emo9.gif

אם את זוכרת בעונה השנייה הראו שקלאוס וקתרין כן היו בקע כזה רומנטי עד שקתרין ברחה וכו'... אז קלאוס כן נמשך קצת לאלנה שנראית אותו דבר. אי אפשר לשים את כל הקלפים ישר אחרת לא יהיה מעניין לכן כל פעם מגלים עוד מישהו חזק וחוץ מזה שאין מצב שיהיה מישהו ללא דרך להרוג אותו לכל אחד יש חולשה. אני ממשיכה להנות מסטפן המרטש
חח וכהה דיימון בהחלט נראה מבוגר מאלנה... גמני לא אוהבת את זה שדיימון ואלנה ביחד פשוט כי זה מגעיל שהוא לוקח לאחיו את החברה.

Karina85

New member
ברוכה השבה

הסידרה *הפכה* להיות מדע בדיוני? בניגוד להתחלה שלא היה שם שומדבר בדיוני, נגיד ערפדים?

למעלה