פרק 5/10/04

axnholic

New member
פרק 5/10/04

כולם אוהבים את ריימונד - ריי לבד בבית 18:08:00 5/10/2004 תקציר: דברה והילדים נוסעים לסוף השבוע, וריי נשאר לבדו בבית ונאלץ להתמודד עם טראומת הילדות שבגללה הוא מפחד להישאר לבד. במקום להנות מכמה ימי שקט ושלווה, נמלט ריי המבועת לביתם של הוריו... עכשיו ריי צריך להשאר לבד בבית. אינ לא זוכר את הפרק הזה בפרטים קטנים, אבל אני זוכר בכלליות שזה פרק טוב. לצערי היום אני לא אראה את הפרק

axnholic

New member
אני לא זוכר

את הטראומה, אבל הוא פשוט מפחד לישון לבד. קבלי תקציר באנגלית שיותר טוב מהעברית: Ray Home Alone gs: Kevin James (Doug) Leslie Windram (Aileen) Andy Kindler (Andy) Jon Manfrellotti (Gianni) Debra brings the kids to her parent's house and Ray stays home alone. Ray can't sleep because he's scared so he goes to Robert's but Robert's fine. So Ray goes to his parent's house where he finds Robert scared too. The two reminisce about how Frank used to scare them as children. b: 22-Feb-1999 pc: 9818 w: Tom Caltabiano & Tucker Cawley & Ray Romano d: Steve Zuckerman NOTE: On maternity leave, Patricia Heaton's appearances in episodes around this time were limited and pre-recorded.

axnholic

New member
הקטע שאני זוכר

טוב מאוד בפרק זה הקטע שדברה חוזרת הביתה מוקדם ועשה "הפתעה" לריי והיא מוצאת אותו אצל הוריו...

למעלה