פרק 518
- הענינים מתחממים מהר

Noam Raby

New member
פרק 518 ../images/Emo58.gif - הענינים מתחממים מהר

חזרנו לאקשן, אחרי שהפרק הקודם השאיר אותנו עם הלשון בחוץ. נקודות מענינות - לופי מציין שהוא חושב שראה כבר ציור כמו הגב של הבי-הימה, והקרן שלה כמובן שלא משפיעה עליו. האימונים עם גארפ כשהיה קטן? אולי היא אמא שלו היא שולחת נשיקה ולופי חושב שירו בו - יש יותר בהתקפה הזו ממה שנראה לעין. אולי הלב בקטן הזה הוא הסוואה לתנועת יד מהירה? והכי חשוב, הן קודם מעצבנות את לופי ורק אח"כ מגלות כמה הוא חזק (ומוזר שהן לא מכירות אותו עם הפרס שיש על ראשו) מה שמבטיח כמה קרבות מעניינים בהמשך. GO LUFFY GO!

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifבהחלט פרק שווה. חיכיתי לאחד כזה כבר..

כמה זמן מעניין איפה הוא ראה את הציור גב שלה. ומעניין אם הראו את זה כבר בעבר בסדרה. לא מוזר שהן לא מכירות אותו, הראו את היחס שלהן לעיתונים ולשאר העולם - לא מעניין אותן אני מניח שהוא יצתרך לחסל את הכוסית כדי שהבנות יצאו מהמצב של האבן

Winged Serpent

New member
העניינים לא מתחממים מהר מספיק ../images/Emo58.gif

אין לי ספק שהוא יכסח את הבחורות ההן מהר, אני מקווה שאודה לא יקדיש לזה יותר מפרק אחד. גם אם יהיה לו משהו נגד להרביץ להן כי הן בנות (אין לו, הוא הרביץ לאלבידה בתחילת הסדרה) עדיין יש פה קליפהאנגר לגבי הגב שלה וצריך להגיע אליו. אני חושב שהוא לא הושפע מהכוח שלה כי הכוח שלה הוא קרן שמגבירה את המשיכה/אהבה שיש לאנשים כלפי המלכה הזאת (עד כדי שיהפכו לאבן בשבילה? o.o), וזה לא משפיע על לופי כי הוא נטול זהות מינית/ליבידו. לא בלתי צפוי, אבל לא האמנתי שמהר כל כך נגיע לעוד שיצ'יבוקאי שהוא יכול להתגביר עליה.

Noam Raby

New member
אני לא חושב שהוא "יתגבר" עליה ../images/Emo58.gif

אולי הוא יסיט אותה למטרה שלו, לצאת מהאי. סביר להניח שהוא יגלה על ההוצאה להורג של אייס וירצה להגיע לשם, והיא אחלה טרמפ. XD

Winged Serpent

New member
אני לא יודע אם הוא ירצה, אחרי מה שהיא עשתה

אלא אם היא יכול לשנות אותן בחזרה, והאמת שאני קצת מקווה שלא כי לא יזיק פן יותר שלילי לעולם של וואן פיס.

למעלה