פרק 58- 30.11.04

ponpon3

New member
פרק 58- 30.11.04

אחלה פרק! איזה חמודדד טוני- כשהוא עשה את עצמו ישן כשנינה וז'וזה מנואל התמזמזו...! תגידו, יש סיכוי שהם שכבו כשטוני היה באותו חדר?? פשוט לא הראו מה קורה אחרי שהם התנשקו אבל יש מצב שהם שכבו... אם הם שכבו כשהוא ליד, זה ממש מגעיל!!
כל הכבוד לביאטריס שהיא קפצה מהרכבת וברחה לאמא שלה! סוף סוף היא עומדת על שלה ומראה לה מזה... תשרשרו תגובות על הפרק

נעמהdj21

New member
יו מה יקרה לביאטריס..... אני לא

יכולה לחכות עד מחר לראות ש.ח.... אוףףףף! אני כבר שמעתי על זה שהיא תקפוץ לפני חודש...

פרק 58 - 30.11.2004 ../images/Emo105.gif

כל שיחת ה"אוי אוי אוי" של החברה היהודים הרגה אותי. ישר חשבתי על אייקון ה"אוי אוי אוי"
ועל נאושה ונקרעתי מצחוק.
גם קטעי טוני וז'וזה מנואל היו מצחיקים. בעיקר הקטע שטוני קרא לו מורוגה ואז "אתה לא תרצה לנשק אותי, נכון?" והריב כריות הקטן שהיה להם
אפילו טוני הקרצייה מצליח להיות חמוד שיש לו סצינה עם הבונבון הלאומי, ז'וזה מנואל
ופונפון, לא נראה לי שהם שכבו, רק התמזמזו להם. לא נראה לי שנינה תקפוץ איתו למיטה כ"כ מהר, היא לא ממש רוצה להיות המאהבת של מישהו. נראה לי שז'וזה המסכן יאלץ להתאפק עד לחתונה.
סצינות ז'אנרו, מיה והילג היו חמודות
קתרינה צודקת. מה זה הקטע שכדונה פרנצ'סקה צריכה את מאוריסיו פתאום היא מפסיקה להתעלם ממנו, נזכרת שיש לה בן ועוד דורשת ממנו טובות?
מעניין מי מרצ'לו מזכיר לריטה. מעניין אם מרצ'לו האיטלקי דומה לאהוב האיטלקי של פרנצ'סקה. אולי האם והבת נמשכות בעצם לאותו טיפוס?
וביאטריס החמודה תקפוץ מהרכבת! GO GIRL! מגיע לפרנצ'סקה! כל הילדים שלה מורדים בה. קודם מאוריסיו ועכשיו גם ביאטריס'וש. צריך אומץ לקפוץ ככה מרכבת נוסעת! ועם איך שמרצ'לו התעצבן שהוא גילה שביאטריס נסעה עם אמא שלה - עכשיו שהיא תחזור, יהיה שם שמח

למעלה