פרק 59 - 01.12.2004

פרק 59 - 01.12.2004 ../images/Emo2.gif

פרנצ'סקה צורחת "ביאטריס! ביאטריס!" קרע אותי . אכן, קאלט.
סבתא ריטה מסתכנת פה. רק שלא תשכח להחזיר את המפתח למקום, לפני שפרנצ'סקה חוזרת. כנ"ל על להחזיר את השק שהיא לקחה משם - פרנצ'סקה חדת עין היא תבחין בחסרונו. למרות שגם אם ריטה תחזיר אותם, עדיין פרנצ'סקה תגלה שמישהו היה שם. למה הסבתא לקחה ממטילי הזהב? קל נורא להרגיש שהם חסרים כי הם כ"כ מסודרים ועכשיו - נהרס הסדר. היא היתה צריכה לקחת רק מטבעות - במטבעות המבולגנים האלה לא כ"כ קל להרגיש בחסרונם כמו עם מטילי הזהב. ואיך זה שביאטריס התעוררה מהרעש שהסבתא עושה? כל יומיים אמא שלה עושה בדיוק אותו רעש וביאטריס לא מתעוררת. זה היה טיפשי ביותר שהפעם, "בשביל המתח", הרעש הפריע לה בשינה והיא התעוררה.
מרטינו הקטן חמוד!!!
אבל מריה כל הזמן מדברת איתו על טוני ועל סבא שלו. והור הרי חוזר על המילים שלה וכבר מתחיל לדבר קצת פה ושם. לא מטריד אותה שהוא עלול לומר את המילים "סבא" או "טוני" בקרבת מרטינו האב, כשהוא יחזור?
מסכן מרצ'לו
שהוא בכה, כמעט בכיתי איתו. כל כך עצוב איך שהוא חושב שהוא לא טוב מספיק בשביל ביאטריס אהובתו, ושהיא עלולה להסכים להתחתן עם מישהו אחר, שאמא שלה תמצא לה
הוא כל כך מתוק, הבחור הזה. מין גבר-ילד כזה, יש בו תמימות מיוחדת, לב טהור אמיתי. הוא אולי בור אבל יש לו חוכמת חיים מסוימת ויש לו לב כל כך תמים וטוב שזה מדהים
חוץ מזה הגעתי סופית למסקנה שהוא שחקן מופלא. אני משנה את בחירתי בשחקן הטוב ביותר בסידרה מראול קורטז לתיקו בין קורטז לאמיליו נטו, שמשחק את מרצ'לו. הוא פשוט כל כך אמין בתור נער חווה בור ותמים, כל הגינונים שלו, כל תנועה קטנה שלו, מתאימה לדמות באופן מושלם.
שראיתי את הבקרובים, כל כך שמחתי! איזו מומו מרצ'לו שהוא רואה שביאטריס שם
הם מתוקים, שני אלה.

נעמהdj21

New member
אכן למרצ'לו יש קסם ../images/Emo13.gif

מן קסם קופיפי כמו שכתבתי פעם , ילדותי ומהול בתמימות וטוב לב. אני חושבת שהוא עוד יקום מהאשפתות ויראה ליד ברזל מאיפה משתין הדג... ושהוא ראוי בריבוע לביאטריס שלה...
***נצל"ש- תמונה של הכלב שלי רוקי !!! נכון שהוא בוביק?
אני רק מקווה שלא יקרה לביאטריס כלום...עד שהוא יקום מהאשפתות...

מרצלו והמשפחה

משפחה שכזו. כל כך קשובים אחד לשני כל כך אוהבים אחד את השני משפחה אמיתית כמו שמשפחה צריכה להיות. כשאחד שמח כולם שמחים בשמחתו כשאחד כואב כולם כואבים איתו.אני אובת דווקא את שמחקה של האם בסדרה.. מקבלת את החיים כמו שהם למרות שהיא מאוד מאוד מציאותית היא זורמת עם החיים מקבלת את החיים עם השמחות ועם הכאב. אם אוהבת מאוד חכמה מאוד מלאה בחוכמת חיים, רואים שלא היו לה חיים קלים ולמרות הכל היא תמיד אופטימית תמיד מעודדת תמיד יש לה מילה טובה לכולם. אני אוהבת לראות אותה אוהבת לשמוע אותה כשהיא עם הילדים שלה.

גם אני ממש אוהבת את המשפחה הזו ../images/Emo23.gif

כולם שם דואגים אחד לשני, עוזרים ותומכים אחד בשני. הילדים מדברים כ"כ בגלוי עם האמא, ורואים כמה שהאמא והאבא עוד אוהבים אחד את השני, אפילו אחרי כל שנות הנישואים האלה. כולם במשפחה הזאת יהיו שם בשביל המשפחה שלהם, לא משנה מה. הם משפחה כ"כ חמה ואוהבת, סה פשוט מחמם את הלב
והאמא אכן מדהימה - אני יכולה רק לקוות שכשאני אהיה אמא גם לי תהיה תקשורת כל כך טובה עם הילדים שלי.

אני אוהב את המשפחה הזאת

אבל לא כל כך את מרצלו...יש לו "יציאות" שלפעמים מעצבנים... את תהיי אמא כזאת?? הלו...עברו איזה מאה שנה מאז...והיום אמא מדברת עם הילדים שלה באיי מייל או בSMS ואוטוטו...גם בטלפון וידאו... אז אולי את תהיי אמא עם תקשורת סלולרית טובה לילדים שלך...

דווקא יכולים להיות יחסים כאלה

בין אמא לילדים גם היום. זה שיש עכשיו תקשורת סלולרית וSMS לא מחליף לשנייה את השיחות פנים אל מול פנים. נכון, עכשיו זה שונה, אבל עדיין עם מאמץ והרבה אהבה, נכונות ופתיחות גם בימינו אפשר להיות אמא שהילדים מדברים איתה על הכל.

למעלה