פרק 6:(

פרק 6:(

אוופ מתי מריסה וריאן יהיו ביחד? זה היה קרוב כול כך! ואז השרמוטה הגיעה והרסה הכול! יופי! ממש נהדר! חתיכת גוש סליקון שכמותה! רגע!!!!!!!!!!!111 לוק ומריסה שכבו או לא? אארג!

loli121

New member
איזה פרק ואני חדשה

וואי איזה פרק זה היה ובאמת בסוף לא אמרו אם הם שכבו או לא

b i g o s

New member
לדעתי זה היה הפרק הכי יפה עד עכשיו

מצחיק לאללה, מותח, לא היה בו רגע משעמם אחד, אם כי קצת צפוי- במיוחד הקטע שמריסה מגלה שהוא מתחרמן עם סבתא.

אווף פרק מבאס!

קיויתי שראין יהיה הראשון שלה, אבל מילא! הפרק הראשון שבו סאמר לא הייתה פקצה והראתה קצת רגישות! חחחח החברה של הכלב(באמת מתאים לו השם הזה) באמת יפה! אמממ.. ג'ולי ממש כלבה! לנטוש את ג'ימי רק בגלל כסף?!!? כלבה!

JoHnYmYsTeR

New member
לפי דעתי היה פרק נחמד ביותר........

סת' הורג אותי כל פעם מחדש... בקטע שהוא אמר לראיין תנחש מי סטלן..הייתי על הרצפה מרוב צחוק....כשחושבים על זה...מתאימה לסאמר דמות יותר רגישה ........

כן, הם שכבו

וזה בגלל שהיא ראתה את ה"גוש סיליקון" (פחחחחחחחח)מתמזמזת ונמרחת על המתוקי הזה. אוח, נשבר לי הלב

וגם סת'

אוי שאאלוהים ישמור לי אותו.. ואיך שסאמר הדביקה לו צרפתית, זה הממיס אותיייי ולוק היום היה בסדר. אני חושבת :\

Fair Play

New member
סת' הכי סבבה

הבנאדם היחיד שלא חושב על עצמו. ריאן גם אחלה אבל הוא עיצבן אותי בפרק הזה לא יודע למה. מריסה סתם שרמוטה (כוסית) וסאמר בןבןבןב זונה איזה שווה היא חבל שהיא סנובית.

JoHnYmYsTeR

New member
ריאן עשה כל מה שגבר היה עושה...

מריסה סתם הייתה פגועה...ראתה מה ראיין התכוון לעשות ולמדה... ואהבתי את הכינוי שלך

Fair Play

New member
עונה 7 בנשמה

אין כמו ג'וני השחקן הכי תותח שיש. בקשר למחוז אורנג', לא התבאסתי מריאן בגל ההתחרמנות, להיפך זה ישר כוח. התבאסתי בגלל שהפעם הדמות שלו היתה קצת שונה מהרגיל, לא יודע להסביר.

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifבסוף היא תהיה מתוקה וחמודה

זה כזה צפוי.. וזה לא ספויילר, אני סתם משער

חחחחחחחח איזה מצחיק זה היה

כלב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מכוערים. יום הולדת שמח, כלב.

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifסת' מצחיק אותי ../images/Emo3.gif

סתם הייתי צריך להגיד.. היה פרק משעשע.

אווופ!

שריאן ומריסה יהיו יחד! אני שונאת שמשהו קורה! הוווו הריאן הזה! כזה כוסון!!! ונכון הוא התנהג מוזר בפרק ,לא היה הוא. אוופ קר לי בנוסף לכול!~ נהדר! פשוט ככה!

bad attitude

New member
איזה פרק מדהים היה

כל שישי אני מוותר על הרבה דברים ולא מעניין אותי מה אני עושה באותו רגע בשעה 21:15 בדיוק אני על הטלויזיה וכולם בבית יודעים שאסור להפריע לי אפילו לא לשנייה ואתמול היה פרק כל כך עצוב, חמוד,מצחיק הכל היה אתמול אם לא מריסה וריאן שתמיד נראה לי ידאגו לעשות הכל קשה אז לפחות סת וסאמר איזה נשיקה אחחח סת' הזה מצחיק אותי הוא בן אדם שהייתי מת להיות... ומריסה אחח כמה טעויות יכולה לעשות נערה...ללכת ולשכב עם לוק רק בשביל כאילו לנקום כמה ילדותי מצדה... טוב אני סיימתי פה נראה לי את ההרצאה שתהיה לכם אחלה שבת ושבוע טוב שבוע הבא חופש!!!חחחח יאללה ביי כולם

../images/Emo41.gifהפרק ../images/Emo41.gif

לפי דעתי ריאן עשה בנכון
כי למה שמריסה תיהיה עם לוק בבית שלה ברור שהוא יחשוב שקרה שם משהו
אז למה שהוא לא יהיה בינתים עם מישהי אחרת?!?!? למה דווקא היא תיהיה והוא לא ?!?!!? מריסה לא עשתה נכון
היא חושבת שהוא עם מישהי אחרת אבל היא לא מתייחסת לזה שהיא בינתים עם לוק
אני שונאת את מריסה היא חושבת רק על עצמה

טוב אז ...

א - אני חדש פה ב - הפרק של אתמול , לדעתי היה פרק נחמד , לא יותר מזה , חבל שהשרמוטה ההיא צצה ! ככה הינו רואים את ריאן ומריסה ביחד ! , לדעתי , גם המעשה של ראיין לישכב עם השרמוטה הזו זה טיפשי , וגם מה שמריסה עשתה זה טישפי ,כי הם סתם עשו את זה כדי שהשני יקנא ! בכל מקרה , נקווה שבפרק הבא המצב ישתפר !

למעלה