פרק 64|| אדם חפשי

E l i a l o N

New member
פרק 64|| אדם חפשי../images/Emo18.gif

כל מה שקשור לפרק היום- לפה. מי יהפוך לחפשי, מישהו שאנחנו מכירים
צפייה נעימה

שירטע

New member
בטח נחזור שוב לקרמיט וחבריו, למחתרת.../images/Emo182.gif

כי גיורא חייב למתוח אותנו

ANGELUSPIKE

New member
הפרק היום היה כל כך חיקוי של המטריקס

שזה לא יאמן, פשוט הכל מאלף עד ת' היה מבוסס על המטריקס, כל הקטע עם השבב של בן, הקע של האדם חופשי, ההבדל בן המציאות לעולם המזוייף, זה פשוט היה יותר מדי בוטה.

שירטע

New member
תארתי לעצמי שמתישהו יבוא איזה פרק מבוססמטריקס

כי כל הקטע של השבבים והסימונים והעולם המדכא והחשוף פשוט דרש את זה.

Shai11101

New member
פרק סבבה

ידעתי שיחזירו את העלילה לשנת 2009 היום וגם אמרתי את זה בשירשור של הפרק הקודם... סוף סוף הבנתי למה נוצרה היסטוריה חדשה... ליסה הסבירה את זה לבן שבכל פעם שמשנים היסטוריה כלשהי נוצרת היסטוריה חדשה... אז זה אומר שבגלל שדילן שינה את ההיסטוריה בכך שהוא ירט את האסטרואיד ובגלל שדילן ירט את האסטרואיד נוצרה היסטוריה חדשה... עד עכשיו לא הבנתי למה יש פתאום היסטוריה חדשה... יש מצב שזואי "הלבנה" זוכרת את בן איכשהו? והוא אותה? כי בסוף ראינו שהם מסתכלים אחד על השני מוזר... זה אומר משהו?

ANGELUSPIKE

New member
משהו שחבתי עליו בקשר לחלום שבן חלם

נראה לי שהאיש עם הגלימה האדומה הוא טומי/דילן, לא יודע למה אבל יש לי הרגשה כזאת, עוד אפשרות שעולה לי לראש היא שהאיש בגלימה האדומה הוא בן עצמו.

Shai11101

New member
לא לא נראה לי

כי לדילן אין שיער שחור.. נראה לי שזה יותר בכיוון של בן עצמו

coullette

New member
אני הייתי בטוחה שזה מקס דווקא

אבל אולי זה בגלל שאני חולה על מקס ומתה שהוא יחזור..
ישי גולן שחקן מעולה...

שירטע

New member
גמאני חושבת שזה הוא.

או צ'יף, אולי. לא נראה לי שזה דילן בגלל השיער השחור, ואני לא מעלה על דעתי מי עוד אפשרי... הגיוני שזה בן עצמו, על משקל ניאו ממטריקס שתפס הרבה בפרק הזה.

coullette

New member
לפי המבנה פנים זה לא נראה כמו בן.מה גם שלבן

יש שיער יותר קצר מהאיש בחלום. מה שכן..איזה חלום הזוי ומפחיד.מה הקטע של הנץ הזה ושל הציפורן עם האצבע.. בכלל גיורא נהיה יותר ויותר שרוט.אבל זה כיף=] פרק טוב.

coullette

New member
אם זה יהיה דילן זה יהיה גדול

וז בעצם נגלה שבהיסטוריה הזאת דילן גם רשע והוא זה שבעצם מפעיל את אדי ושהוא לא יותר מאשר הבובה שלו. מעניין....

שירטע

New member
לגמרי מטריקס

הגלולה - השבב. המשטרה - הסוכנים, המנהיג. הקטע שאפשר לראות עם מי בנאדם נפגש לפי השבב שלו - אפשר לחדור לדמות של במטריקס כל עוד הוא מחובר... בנאדם חופשי - מהמטריקס - מהשבב... מוזס זה מורפיוס. בטח יש גם אורקל שזה קשור לחלומות ובן הוא סוגשל ניאו.

אוףף לא ראיתי!

וגם היום אין סיכוי לראות... מחר-מרתון האי! (גם לא ראיתי מעבר לאי ביום חמישי)

8דושנקה8

New member
מגיבה קצת באיחור-

פרק טוב שעשה לי טיפה סדר בבלגן. חסרונן של הדמויות הראשיות (המקוריות) מורגש אך הדמויות האחרות מפצות על כך. אני מבינה שבעונה הזאת קרמיט מתגלה כבן אדם אומנם לא הרבה יותר אינטיליגנטי אבל פחות בן אדם טוב. ויש מצב ששוטפים להם את המוח כל פעם שבודקים להם את השבב או בכלל? כי הם כל פעם אומרים שזה גאוני... ושזה עובד... ושיש להם מזל.... לפחות עכשיו מבינים למה הוא מתחתן עם האישה הזאת..
מה שלא עושים כדי להציל את העולם
וקרמיט וזואי...
בתקווה שהכפילה תגלה מעט יותר אנושיות...

למעלה