פרק 68!

דנה1982

New member
פרק 68!

התחיל כרגע

פגעסוס

Well-known member
לראות את בן-בסט מתחרפנת

אני לא יודע אם נהניתי מזה או שזה הגעיל אותי. נראה לי שקצת מזה וקצת מזה.

evaed

New member
איזה פרקים!!! כמה עצוב....

מירי אלופה שהלכהעד הסוף....אבל הלוואי ולא היתה משדרת, המחיר יקר מידי! גלי מניאקית שלא מודה שהיא חלק מזה...גם כן חברה... סמד'ג..הלב נשבר!!! מרב..אני מרחמת עליה בסופו של דבר...היא דמות שאוהבים/שונאים... ואופיר - תסלח למירייייייייייייייייייייייייייי צופית, טלי ומרינה = משחק מדהים!!!

פגעסוס

Well-known member
גלי אמרה שהיא לא היתה חלק מזה

רק אחרי שאופיר אמר שאם הוא ידע שהיא חלק מזה הוא ימות.. אני לא חושב שבמצב אחר היא היתה מתכחשת לחלק שלה בתוכנית.

דנה1982

New member
ברור שזו הסיבה שהיא שיקרה לו

אבל זה לא משנה. היא לא יכולה לתת למירי לאכול את החרא לבד רק בגלל שהתפקיד שלה בכל הסיפור היה רק רקע. אין מצב שהיא תחסוך מאופיר את האמת ותיתן למירי לספוג את האש. הנקמה שלה כלפי שירה ומירב הייתה הסיבה שהיא עשתה את זה, למרות שלעומת עמוס ומירי היא זו שהתלכלכה הכי פחות.

FreshF5

New member
היא הראש מאחורי זה

ולה חלק לא פחות חשוב (אם לא הגדול), ולא משנה כמה היא ביצעה או לא. לבצע כל אחד/ת יכול/ה ואני יודעת שאמרנו בערך אותו דבר.

דנה1982

New member
צופית גרנט פשוט מצוינת!

לא תפסתי ממנה שחקנית עד "חשופים" (התפקיד הקטן שהיה לה ב"האלופה" היה טפשי ומיותר למשל). מירב בן בסט פשוט תפורה עליה. המשחק שלה היום היה מ-ע-ו-ל-ה! אני מודה שקיוויתי שמירי לא תשדר את הכתבה. חשבתי שדווקא ההתאבדות של עמוס "תחסוך" ממנה לשדר את הכתבה. שהוא היה היחיד שהצליח באמת להתנתק רגשית מכל האנשים במערכת בזמן שמירי וגלי נשאבו פנימה (לאופיר, סמדג', איתן) ולכן בהתאבדות שלו הוא הפנה אצבע מאשימה לעבר מירב ושירה ואולי חסך מגלי ומירי להיחשף. אבל טעיתי... גלי איכזבה אותי בתגובה שלה לאופיר. כדאי לה מאוד לנקוט עמדה ולהודות שהיא קשורה בסיפור, למרות שמירב תחבר את הנקודות מאוד מהר. גלי החברה של עמוס ("פוצ'ו אני אוהב אותך") ירדן שהתאבד בשידור חי וגרר את שידור הכתבה של מירי... בן-בה לא סתומה, היא תבין מאוד מהר שגם גלי בסיפור. אולי עונה 3 תתמקד בנקמה שלה נגד גלי/מירי?

nik name

New member
תזכירי לי במה היא שיחקה ב"אלופה"?

ואכן המשחק שלה פשוט מעולה! אני מאוד אוהבת את הדמות שלה ,לגבי גלי ,ניראה לי שהיא שיקרה לו "שקר לבן, כזה שהוא לא יתחרפן יותר ממה שהוא,ובסוף האמת תתגלה (זה ברור,לא?) מירי מלכה! חולה על מארינה
הפרקים רק הולכים ומשתבחים...

FreshF5

New member
הפסיכולוגית של תום וסיגי

ואיזה מבטא מעצבן היה לה שם..

nik name

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

יפה לך שזכרת ואמ תזכירי לי את שלך...

FreshF5

New member
:)

איך מתכוונת לחגוג? ותזכירי לי, בת כמה את? (ואם זה לא לפורום, אז במסר) אני, 4 בדצמבר (יש לך עוד זמן...), בהצלחה :)

nik name

New member
יוצאת עם חברות

אבל הבמוצ"ש ,אממ זה סוד אבל אני אגלה לך 26
רשמתי לעצמי

FreshF5

New member
וואלה

לא זכרתי, משום מה חשבתי שנתיים ממני.... אז שנה... סבבה :) תהנייי

nik name

New member
זהו שגם אני לא זכרתי כמה

אז את גדולה ממני בשנה ,או אני ממך?

izik79

New member
עצוב.. יותר מדי אנשים נפגעים מהכתבה...

גלי יצאה שפן ושקרנית.. מתחילה לעצבן אותי וטלי אורן
. לא רק מצחיקה, גם סצינות דרמטיות היא עושה מעולה ואהבתי את החברות הבלתי נמנעת בין מלכה ותחייה

פגעסוס

Well-known member
אני לא בטוח שגלי יצאה שפנה

לדעתי עדיין היא לא יכולה לחשוף את החלק שלה בזה כדי שזה לא יגיע למירב. היא הרי אמורה לעלות לשידור ביום שישי כחלק מ"מגלים עם גאלי" ולהפנות את הצופים בשידור חי לכתבה של מירי בערוץ 2.

למעלה