פרק 6x08

פרק 6x08 ../images/Emo58.gif

אחרי הפרק המזעזע של שבוע שעבר הם חזרו למוטב
החולה היה מעניין ואהבתי שכשפורמן בדק אותו הוא אמר לו שאי אפשר לערב את העבודה עם החיים האמיתיים וזה הרי בדיוק מה שקרה לפורמן וקצת עצוב שמכל העניין עם צ'ייס מי שעוזבת בסוף זו קמרון והמנולוג הדרמטי שלה בסוף גרם לי לצחוק בקול אבל קצת לפחות 13 וטאוב חזרו
קולולולו

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif 608

היה ענק הקטע של טאוב שהתחיל לספר להאוס על ניתוח אף שהוא עושה, ופתאום הוא משתהה, ופתאום עולה לו רעיון לבעיה, בדיוק כמו שקורה להאוס מול ווילסון בדרך כלל. אני שמח שקמרון עוזבת. הדמות די נמאסה עליי.

Freemee

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

היה פרק טוב, הכיל הרבה דברים. חבל לי שקמרון עוזבת, בסה"כ יש לה פוטנציאל לדמות, לא חושב שניצלו אותו במלואו בעונות האחרונות (יכול להיות מאילוצים כאלו ואחרים). משהו יודע למה ג'ניפר מוריסון עוזבת באמת? אין לזה קשר לג'ס ספנסר נכון? זה מצחיק שבסוף הדמות של קמרון עוזבת את צ'ייס כמו שג'ניפר עזבה את ג'ס בחיים האמיתיים, כנראה שזה לקוח מזה וזה תכלס התאים לאג'נדה של העונה השישית עם כל הרצח של דיבאלה וזה.. לכו תדעו אולי יהיו GUEST STAR APPEARANCE שלה מתישהו בסדרה. אני שמח שלפחות הצוות האחר חזר ואנחנו מקבלים מכל העולמות, החצי של הצוות הישן והצוות החדש. מעניין לראות איך העונה תמשיך.

../images/Emo58.gif להמשך העונה

קראתי ראיון עם אוליביה ווילד והיא אמרה שג'ניפר תחזור מתישהו

זה ברור ../images/Emo58.gif

אף דמות לא עוזבת את הסדרה הזו לתמיד - מלבד מי שמת..... (וגם הוא חוזר בתור רוח מסתבר
)

Almost Alive

New member
תקחי את הדברים שלה בערבון מוגבל ../images/Emo58.gif

ג'ניפר בעצמה אמרה בשתי ראיונות במהלך השבוע האחרון שלפי מה שהיא יודעת היא סיימה את חלקה בסדרה למרות שהיא חתומה על חוזה עד סוף העונה.

בסדרה הזו שום דבר לא צפוי../images/Emo58.gif

כך שקמרון עשויה כבר לחזור פרק הבא... ראיתם איך 13 וטאוב עזבו - וחזרו, איך קמרון וצ'ייס עזבו - וחזרו... האמת שזה כבר עושה לי בחילה וסחרחורת.... אני בעד שתהיה יציבות גם החיבור בין קאדי והבלש הפרטי - כאילו מה הקשר?!...

Almost Alive

New member
דעה ../images/Emo58.gif.

אין לי ממש מה להרחיב על הפרק מלבד שהוא היה משעמם. לגבי קמרון, אני עצוב שהיא עוזבת מכיוון שהיא הייתה אחת הדמויות הכי אהובות עליי. אני מרחם על ג'ניפר משתי סיבות: 1. היא נאלצה לעזוב את הסדרה בעל כורחה. 2. היא קיבלה מונולוג סיום גרוע. נכון, היא אמרה כמה דברים נכונים לגבי האוס אבל הצורה שבהם הם נאמרו נשמעו פתטיים. חבל שהיא זאת שעזבה ולא פורמן או טאוב. שניהם לא מועילים בשום אופן לעלילה ומשעממים אותי. גם על שלוש-עשרה הייתי מוותר בשמחה, אבל כנראה שיש גבול לבקשותיי.

זו תגובת המשך לתגובותיי האחרות

שיש בלאגן- אחד עוזב אחד חוזר, אנשים בלי קשר נכנסים לזוגיות... בלאגן!

daniela21

New member
../images/Emo58.gif מאד אקטואלי

המקרה של החולה. בשבועות האחרונים באמת רואים בעבודות מחקריות שתולעים מסוג מסוים עשויים לעזור למחלות כמו צליאק וקרוהן. ואיך אני יודעת את זה? אני בעצמי רציתי להשתתף במחקרים האלה בתור אחת עם צליאק וקרוהן
מוזר שהחולה לא היה עם קרוהן טיפוסי, אבל לאור שתי העונות האחרונות אני לא מופתעת. לא יודעת מה לחשוב על הפרק האחרון. אני אוהבת את הדמות של קמרון וחבל לי שככה היא סיימה את תפקידה (לעת עתה). את 13 לעומת זאת, אני לא כ"כ מחבבת, היא לא היתה חסרה לי ועכשיו היא תופיע שוב. אפילו הרומן בינה לבין פורמן אף פעם לא היה מובן לי. גם הרומן בין ליסה לבלש תמוה. הכל מבולבל.. די נמאס לי שכל שני וחמישי דמות עוזבת ודמות חוזרת, זה כבר לא מרגש כמו פעם והפך לעניין שבשגרה.

Freemee

New member
../images/Emo58.gif למה

הרומן בין 13 לפורמן לא היה מובן לך? לדעתי זה דווקא הוסיף לסדרה עוד חלק חשוב בדמות של פורמן.

Almost Alive

New member
הרומן ביניהם לא נראה טבעי

בניגוד לקמרון וצ'ייס או ווילסון ואמבר. זה נראה ששידכו ביניהם לצורך הפוליטיקלי קורקט בלבד.

מבאס אותי שסדרה כל כך חכמה ומיוחדת

הופכת בסופו של דבר לעוד טלנובלה קיטשית ומבלבלת... פעם הפוקוס היה במקרים הרפואיים ואתיקה וכו', ועכשיו זה מסתבך... גם הקטע שאין לחוק שליטה עליהם... האוס מדבר בחופשיות על איך צ'ייס הרג את החולה, צ'ייס מספר על זה לקמרון ופתאום זה נראה הגיוני, קמרון בכלל לא מגיבה על זה, ומתייחסת לזה כאילו הוא אמר ששכח לקנות ביצים במכולת... מוזר! כאילו, הם מעל לחוק פתאום?!?! זה שהעובדות מתחילות לאבד מההיגיון, שעליו הסדרה מושתתת הרי, זה מאבד מהייחודיות של הסדרה.

אה, ובקשר למקרה הרפואי בפרק- ../images/Emo58.gif

הוא היה מאד מעניין! היה לי מעניין לשמוע על הגורמים למחלת הקרוהן והעובדה שהתולעים עזרו במקרה הזה לחזק את המערכת החיסונית. מטופלת שלי חולה בקרוהן וזה עזר לי להבין את המחלה שלה יותר...

daniela21

New member
מה המקצוע שלך? ../images/Emo58.gif

ומחלת קרוהן לרוב לא נראית כפי שהוצגה בתוכנית. ואגב - חושבים שמחלת קרוהן, שהיא מחלה אוטואימונית, לא נגרמת בגלל מערכת חיסונית חלשה, אלא חזקה מידי ואגרסיבית ולכן היא פוגעת ברקמות בריאות. התולעים לא עזרו לחזק את המערכת החיסונית, אלא גרמו למערכת החיסונית החזקה לתקוף אותן במקום לתקוף את הגוף. הסברה היא שאנשים שחיו בתנאי היגיינה גבוהים ולא נחשפו לדברים מזוהמים, כמו חול, בעלי חיים, תולעים וכו' פיתחו מערכת חיסונית שלא יודעת את תפקידה - לתקוף גורמים זרים שפולשים לגוף (ביניהם התולעים). כשחיסלו את התולעים, הפגיעה היתה בגוף.

Almost Alive

New member
תהייה לגבי אחת הסצנות ../images/Emo58.gif.

רק לי הסצנה שהאוס התלהב בפני ווילסון שהוא הצליח להשיג ארבעה רופאים מתוך חמישה ושקמרון עזבה נראתה כמו רמיזה על כך שהתסריטאים/מפיקים שמחים להפטר מהדמות?

למעלה