אממ... לא יודע אם אני מסכים. ../images/Emo58.gif
אני חושב שהצד הפוליטי של הסדרה נורא משמעותי וחשוב! סדרה ללא תוכן ריאליסטי בסאב טקסט שלה, היא סדרה חלולה ודביקה. זו הפוליטיקה והרצינות (שבאה לפי דעתי יותר מקיטי והמשפחה מאשר רוברט) שמכניסה ציניות ופלפל ועניין אמיתי לסיפורים המדהימים שיש בסדרה. ואי אפשר לברוח מפוליטיקה במיוחד שמתעסקים בכל הנושאי הסמים, הומוסקסואליות, נאיפה, אמונה ודת... אלו דברים שנקשרים ביחד בתוך הפוליטיקה בכלל וארצות הברית בפרט. נראה לי דווקא מעניין שהכותבים רוצים להתעניין בפנים הפוליטי עם הסיפור של רוברט, כי דבר ראשון לא מתעסקים בתוך העולם של הנציגים הפוליטים ודווקא היה פרק שלרוברט היה ראיון עם איזה חזיר מהרדיו ואמר משהו נורא יפה.. שהמשפחה של קיטי וחילוקי הדעות והאנשים שהם זה הכוח הכי חזק שלו, כי הם מייצגים את כולם ואני חושב שכך גם הסדרה.. היא רוצה לפנות לכולם, לכל סוג של קהל דמוגרפי, אם זה נערים ונערות בגיל העשרה או אנשים מבוגרים המגיעים לשנות הזהב שלהם וזה לפי דעתי הכוח של הסדרה.. יש לה עיסוק ופנייה ל(כמעט) כל נושא ולכל גיל ודרג בחברה. הפוליטיקה זה רק עוד אחד מבין רבים, ודווקא אחד חשוב... די סטיתי מהנושא המרכזי כי נסחפתי קצת עם בוא נקרא לזה "חוסר ההסכמה" עם מה שכתבתם, אבל שוב.. רק דעתי! שבוע נעים!