פרק 7 של עונה 5 - The Java Jive

Freemee

New member
פרק 7 של עונה 5 - The Java Jive

קצת באיחור אני כותב אבל לא נראה לי שזה כזה חשוב
בכל מקרה פרק טוב. אהבתי את כל הקטע של הקפאין ושיש כפיל של רמי שהוא שוטר מושחת. ברגע ששמעתי את השיר ישר נזכרתי בפעם הראשונה שראיתי את הפרק לפני איזה 5 שנים. אחח איזה שיר חח. כל הקטע של שוטרים מושחתים ומאפיה היה נחמד. תגידו לי, סתם תהיה, קליבנט (רמי) לקח חלק בהפקה או בימוי של הפרק הזה? כי נראה לי שלא רק רמי נהנה בפרק כדמות אלא גם קליבנט כשחקן

GrandPrix2OO7

New member
אוף איזה באסה...

לאחרונה לא יוצא לי לראות אף פרק מאז שהתשחררתי מהצבא והתחלתי לעבוד. את פרקי העונה החמישית ראיתי פעם אחת בלבד ואני בקושי זוכר מהם משהו. נקווה שאני אצליח להתעדכן בשידורים החוזרים בתקווה שהם יגיעו ישר אחרי פרק סיום הסדרה.

Freemee

New member
משהו ששמתי לב.

משהו מגניב ששמתי לב בפרק. משהו יודע קודם מתי הפרק הזה יצא באיזה תאריך? נראה לי לפחות בשנת 2000. אם כך איך זה שרמי דיבר על HDTV?!? האם הוא באמת התכוון למונח או שסתם צירפו שני מילים? כי זה ממש לפני הזמן שבכלל HDTV היה קיים. אני בספק אם בכלל הטכנולוגיה פותחה באותו זמן. גולשים בזמן שומרים על ראיה טכנולוגית

משהו כמו

טלויזיה באיכות ממש גבוהה...קשה להסביר...התדר יותר גבוה בעעע... אם בא לך להבין יותר חפשי בגוגל...לא משדרים ככה עדיין בישראל אבל בחו"ל זה נפוץ ממש

Freemee

New member
HDTV = High Definition TV

שידור באיכות גבוהה. זה נותן תמונה הרבה יותר חדה ואיכותית וחווית צפיה ממש טובה. כיום בחו"ל לרוב יש טלווזיות שתומכות ב HDTV ובגלל זה גם הערוצים משדרים בטכנולוגיה הזאת. YES כיום משדר מספר ערוצים נבחר ומצומצם בשיטה זו. שיטה זו לא פופולארית בארצנו אך העולם מתקרב להשתמש בא ואין ספק שהיא הדור הבא.

rocket

New member
אני חושבת שזה היה אחד הפרקים היותר

משעממים בסדרה. עד כדי כך שאפילו לא צפיתי בו עד הסוף ^^;;

למעלה