פרק 7

Hurakano

New member
פרק 7 ../images/Emo117.gif

"עצורררררר !!!! לאאאאאא !!!!!!!!" קאסטו בשניה האחרונה הוריד את החנית וכולנו הסתכלנו לכיוון שממנו באה הצעקה. זאת הייתה אלה !!!!! "מה אתה עושה ???!?!?" היא מיהרה לצרוח על קאסטו והעיפה לו את החנית אל הנחל. קאסטו דיי התחרפן כי זאת הייתה החנית האחרונה שנשארה לו. "א... אלה ???" דנית הופתעה "דנית !!!!! עומריק !!!! שאקי !!!!!!!!" היא צעקה בהפתעה+הלם. כולנו היינו מופתעים לגלות אותה, והיא אותנו... הסתכלתי לעבר הסלעים וראיתי שתי ידיים חומות מורמות עולות לאט לאט, מישהו התרומם מבין הסלעים.... זה היה שימי !!!!! (עם נוכחות כמו עם העין שלו אי אפשר להתבלבל) "חבר'ה !!" הוא אמר בהפתעה "הוא כמעט זרק את החנית על שימי שלי !!" אלקה אמרה בעצב. הסתכלנו על קאסטו. "מה ?!?!!? ראיתי עין ענקית מציצה מבין הסלעים, זאת הייתה יכולה להיות חיית טרף מסוכנת !!!!!!!" קאסטו טען בחזרה. "טוב עזבו.... העיקר שאנחנו פה, כולנו ביחד" שאקירה הרגיעה את הרוחות. "כן....אבל אני עדיין לא מבין מה אנחנו עושים פה..... קמתי עם כאב ראש חזקקקק פתחתי את העיניים ומצאתי את עצמי בלב של ג'ונגל... חשבתי שאני חולם ! התחלתי לבדוק את המקום, לראות לאן הגעתי ואז פגשתי את אלה" שימי אמר. "כההההההה פגשתי את שימי שיליייייייי באמצע הג'ונגללללל חוחוחו !!!!" אלה התלהבה. "התחלנו ללכת ועצרנו כמה מטרים מכאן... ראינו את עץ הבננה כאן, עליתי עליו והורדתי ממנו כמה בננות... ירדתי ו... ראיתי יליד שחור מתקרב לפה..." שימי הסתכל על קאסטו, "בכל מקרה.... לא היה לנו מושג איך הגענו לפה." "כן זה בסדר.... גם אנחנו הרגשנו ככה לפני שהבנו למה אנחנו כאן..." אמרתי לו. ".....אז למה אנחנו כאן ?? איך הגענו לפה ??" אלה שאלה אותי. "דנית.... פישלה בניטרול הפצצה בבר ו...." התחלתי אבל דנית נכנסה באמצע "היי !!! הייתה פצצה בפאב, כולם הלכו למות, איזה פריק אחד השתולל עם אקדח ושתל פצצה, באתי לנטרל אותה כדי להציל את כולם ואתכם, נשארו לי שני חוטים ובטעות חתכתי את החוט השחור... בסדר ??? פאשלה !!! קורה !!!!" .... אה הא.... קורה.... כל יום אני מתפוצץ במרכז העיר ועף לאיזה אי נידח תקוע עם כושי ננס שזיין את הבת של מנהיג השבט, מחפש את החברים שלי.... קורה.... "וואלההההה... פצצה בפאב, המון הרוגים..." שימי התחיל להיזכר. "נכון !!!!! אני מתחילה להיזכר !!!!! הפאב !! הייתה שם כוסית אחת ששימי לא הפסיק להסתכל עליהההה !!" אלה התפרצה. "או קיי טוב... יופי עכשיו אחרי שכולנו נזכרנוווווו איך הגענוווו לאי של השבט שלייייי, בואו נתחיל להזיז ת'תחת, ולמצוא נמר !!!!!!!!" קאסטו צעק בקריזה. ת'אמת לא לקח לו הרבה זמן למצוא את עצמו תלוי הפוך על ראש עץ הבננה שהיה ליד הסלעים. אלה לא אוהבת שצועקים לידה. "אאאאאאאאאאאא !!!!! תורידו אותי !!!!!" הוא צרח, תלוי כמו עטלף. "שתוק !!!!!! אתיופי צורח - לתלות על העץ !!!!" אלה התעצבנה עליו. "חבר'ה... בואו נוריד אותו, הוא תלוי ככה כבר איזה חצי שעה..." אמרתי. "כן.... הוא גם מפריע לי לחשוב לאן אנחנו ממשיכים !!!" שאקירה התעצבנה. שימי טיפס על העץ והוריד אותו. "שרוטה !!!!!!! משוגעת !!!!!" קאסטו נבח על אלה. הלכנו בעקבות שאקירה שהובילה אותנו הפעם, כשמאחורינו קאסטו ואלה מתווכחים כמו מטורפים. הוא צורח עליה, היא נובחת עליו. הלכנו כמו אבודים, מסתובבים במקומות מוזרים, יורדים ירידות מפותלות וצפופות בעלים וענפים ענקיים של עצים טרופים, עוברים ליד נחלים ובעלי חיים מוזרים. כמה שעות טובות הסתובבנו ככה.... אבל עצרנו כשמשהו כבר נהיה מוזר. לא שמענו את אלה וקאסטו מתווכחים, השקט כבר נהיה דבר לא רגיל... גילינו שהם נעלמו. "אלה !!!!" שאקירה צעקה "איפה קיבינימט הם נעלמו ?!?!? רק צרות הם גורמים !!!" דנית התעצבנה. התחלנו לצעוק להם, אבל אין קול ואין עונה.... למרות שזה מבאס וקריזה אמיתית, חזרנו בדרך חזרה.... אולי נמצא אותם. "אולי קרה להם משהו" שאקירה דאגה. התחלנו ללכת, חוזרים בדרך שממנה באנו. הלכנו, הזענו, התעצבנו, קיבלנו מכות מהענפים בדרך..... עד שעצרנו. לא האמנו למה שראינו - קאסטו ואלה, יושבים על סלע, מחובקים כמו זוג בסילבסטר. "....אממממממ והצבע האהוב עליי הוא ירוק..." "אלה !!!!! קאסטו !!!!!" צעקנו עליהם. האמת רצינו לרצוח אותם. "אה, לאן ברחתם תגידו ?" קאסטו אמר.... "נכון שהיא מתוקהההה ???" הוא הסתכל על אלה וחייך. שימי קינא.... העין שלו התחילה להתנפח. "חחחחח תראו את הזוגגגגג" שאקירה צחקה. את שימי זה לא הצחיק בכלל. "חחחח כןןן קאסטו מה קרה באמת ?" שאלתי אותו בחיוך. "פשוט גיליתי אותה !" קאסטו אמר בחיוך של מאוהב, "את אלה.... את האור, את הפרח הכי יפה בג'ונגל, את הבחורה עם הגוף הכי...." "היי היי היייייייי" שימי התפרץ, "יאללה, בואו נזוז, אין זמן" "אה כן ? ולאן אתה ממהר כל כך ?" שאקירה התגרתה בו. "אהההה צריך למהר ! אסור לבזבז זמן !! אולי קרה משהו לשאר החבר'ה !!!" הוא התלהב מזה שהוא מצא סיבה... "או קיי בואו נזוז כבר" דנית אמרה. קאסטו ירד ראשון מהסלע, לאט לאט, לקח אחריו את אלה.... לאטטט לאטטטט הם הלכו... כלום לא בער להם. "תתחיל לזוז !!!!!!" שימי צרח על קאסטו והוא התחיל להגביר צעדים. הלילה ירד. קאסטו לקח אותנו למקום "שאין בו חרקים". הוא ושימי קטפו עלים ענקיים של עץ מוזר וזרקו על האדמה. "קחו.... זה כמו מיטה" קאסטו אמר לנו והכין לכל אחד מאיתנו "מיטה" משלושה עלי ענק של העץ. "לילה טוב" שאקירה אמרה. כולנו היינו גמורים, הלכנו למות מעייפות... אבל היה משהו שפשוט לא נתן לנו. לא יכולנו להתעלם מהרעשים החזקים... והמוזרים. חבטות חזקות שכיסחו עצים, כאילו פיל התקרב לעברנו, צרחות וצחוקים.... רועש ומוזר. "מ.. מההה... זהההה ?" דנית שאלה בפחד. אף אחד לא ענה לה. לא יכולנו לזוז מרוב הלם. הרעשים התקרבו אלינו במהרה, כאילו הם פשוט באים לחסל אותנו... ואנחנו הסתכלנו לכיוון הבלאגן, מחכים לראות מה יבוא.... מי עושה את הרעש והורס כל מה שבדרכו ? למה הצחוקים ? מה ייסגר בין קאסטו לאלה ? האם שאקירה כזאת מנחוסית שכל פעם שהיא פותחת את הפה קורה אסון חדש ?? האם לשימי תרד הנפיחות בעין ?!!?!? כל זאת ועוד, בפרק הבא

לאה 13

New member
אתה ענק

טוב תיקח אבל אחר כך אנחנו מחכים לפרקים עסיסיים

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif עומריקקקק ../images/Emo105.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאא איזה פרק יפההה :) חייחיחיחיחיחיחיחיי
אני וקאסטו חיחיחיחיחי היה שווה
זה היה הפרק האהוב עליי עדד עכשיו (חוץ מפרק מספר 3 )
כל הכבודד עומריקקקקקקק

perrinat

New member
LOL../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

קטעים איתך עומרי...... אלה מצאה את קאוסטו....... (רגע, מה עם שלומי האפרוח......
) חחחח.......
.....חחחחחחח..... האם לשימי תרד הנפיחות בעין ?!!?!? פחחחחחחחחחחחחח........
אולי בפרק הבא ימצאו כולם, ונחגוג את ל"ג בעומר בגו'נגל
נדליק
נשיר שירה בציבור
נכין תה ב-
נשרוף
ובסוף נאכל

LaUFmAn

New member
כנסו...

אנשים....אני יודעת שממש נעלמתי לם בזמן האחרון..וש..אני לא משתתפת בפורום הזה....סליחה רינתי...
רק רציתי להגיד...אני לא חושבת שאני אכנס בזמן הקרוב לפה או לאינטרנט בכלל....אזז..רק רציתי להיפרד יפה
ועומרי....קראתי את הפרק החדש והוא ממש יפה
אהבתי....אני ינסה להיכנס מדי פעם כדי להתעדכן במה שקורה...ותכניס אותי כבר לעלילה!!
חחח...אז..אל תדאגו...אני חיה (בינתיים..ומי יודע מה יהיה הלאה...) אבל פשוט עוברת עלי תקופה לא קלה..ו..זהו בעצם
רק רציתי להודיע שאני הולכת להיעלם לההממוווןןן זמן...אבל אני גם ככה לא משתתפת כ''כ בפורום...ככה ש...לא תרגישו בשינוי

Hurakano

New member
../images/Emo10.gif

hey... אני מקווה שהכל יסתדר שם ושתחזרי מה שיותר מהר ! שאני לא יתחיל לבגוד !
חחח סתם ובטח שנרגיש בשינוי !!!! (חחחח במיוחד אני) אנחנו כבר מתגעגעים

perrinat

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.............. אל תעזבי אותנו
אני גם מקווה שהכל יסתדר, ותחזרי מהר- עוד מעט חופש גדול
ואני מאוד ארגיש בחסרונך
גם אני כבר מתגעגעת

:( צצח ???? ../images/Emo105.gif

בלעעע צצח אל תלכייי
תישאריי ! ומזההה זה שלא נרגיש בחסרונך?! בטח שנרגיש!!!!!!! :( תחזרייי מהר!!

michalas

New member
לאא.....שחר....../images/Emo86.gif

לאן את הולכת
בטח שנרגיש בחסרונך
תחזרי מהר מהר מהר מהר מהר

michalas

New member
אה, ועומריקההה../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif

יו איך שכחתי
איזה פרק שוססססססססססססססססססססססססססססס
אתה גדוללללללל