פרק 71

פרק 71../images/Emo58.gif

בתפקיד העלמה במצוקה: אישידה בתפקיד הנאד הנפוח: איצ'יגו (בדיחות גזים? עד לכך הידרדרנו?) איצ'יגו:"אל תציירי". רוקיה:מבט של אל-תתעסק-אתי. רוקיה ממש נלהבת להציג את כישוריה באילוסטרציות. האם הסוף של של הפרק מרמז לכך שיכול להיות שהבאונט שהצילה את אישידה היא בעצם אמא שלו? ועוד כמה דברים: 1. מה הקטע עם העיניים של איצ'יגו בפרקים האחרונים? גם שאר הדמויות התעוותו במידה מסויית.(אני מאשים את זה בפילרים) 2. בפרק שראו את האדם שהתפורר אחרי שהבאונט "אכל" אותו, לעוד מישהו זה הזכיר את super metroid?

Hinamori

New member
אורורו וג'ינטה כאלה חמודים!../images/Emo58.gif

הבזוקה 3> קון עם הדברים שמפליץ XDDDD אוי ואבוי -.- [מה קרה לשיער של אישידה O.ס] מצאנו את השיפ לאישידה ם.ם אישידה/יושינו ! ^_^ קווינסים מסריחים !!11 XDDD מה עשו לMY PACE ? עכשיו זה אופנס ? =_=;;; סתומים ];

לבנדר א

New member
@_@;; ../images/Emo58.gif

תגידו, רק אני התכרבלתי בפוף והתחננתי על חיי כשהאישה הפילרית המוזרה רכנה מעל אישידה בצורה מאוד לא הולמת? @_@;; אבל אבל... אישידה צ'יבי!
הו, הוא כל כך קאוואי.
איצ'יגו ורוקיה החליפו מבטים באופן כה רומנטי. זה פשוט זועקת "אנחנו איצ'ירוקי, ואנחנו נסגדים!"
אנשים פילריים הם פיכסה. הם פשוט כאלה מעצבנים ובאכסה ופוי. שמישהו יחסוך מאיתנו את זה וירה בהם. -.- -מלפפוני- הפסקול החדש הזה הוא תועבה. ._. רק שלא יישאר אחרי שיסתיימו הפילרים. ואסף - באמת תהיתי להיכן נעלמת. -מבט תמה- כמובן שאלו הפילרים הארורים :x

cRitiCaL KitTy

New member
אזהרה../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אל תנסו להוריד בהורדות ישירות מבליץ' פורטל... זה הספד מוזר על דמבלדור...@@

marinaaa

New member
רק אני מוצאת את זה-> ../images/Emo110.gif

מטריד ברמות שאי אפשר לתאר? מה קרה לאיכות? מה קרה לאנימציה שכל כך אהבתי, זה נראה כמו משהו שציירתי עם רגל שמאל:O

Hinamori

New member
גם אני שמתי לב

רציתי גם לכתוב את זה אבל התעצלתי ממש. זה עצובבבבבבבבב !!111 זו לא הרוקיה שאני מתחפשת אלייה בפורים ;O;

איף. זה אפילו לא דומה לאיצ'י.

אהה, אני אפילו ביד שמאל לא יכולה לצייר קו ישר. אז אני אשתוק.

RaVeN IYI

New member
I start asking myself why I'm still

watching Bleach with all these fillers @.@ then I see a glimpse of Gin on the opening clip XD =] that's more than enough~ 3>~

למעלה