יאללה, מתחילים על אמת!
כן, לזה חיכיתי. רחלי ונמרוד בקרב על המטה. סופסוף.

פתיח מלא!

אמרתי לכם שזה נשק של פצצת אטום. שמתם לב שהראו גופה עטופה? על אמת?

וואו. באמת מה קרה שם?

לירון, תוריד ת'יד. תוריד ת'יד!

אח, שולץ. גם עכשיו אתה לא מודה בטעויות. מי סומך עליו? להשתלט על מפעל הוא לא מצליח. לנהל בית קפה בלי שהבן המוכה שלו ישתיל שם מצלמות- גם לא. להשיג זהב מתחת לחווה? לא ולא. לנהל ארגון סודי? יאללה, שינסה, מה ה כ י גרוע שיכול לקרות? היי, הצל, התלוננת על ויקי, אבל תראה, היא כמו אלאור עכשיו! איזה מוזר זה לשמוע את עומר מצדיקה שימוש בנשק על אזרחים...

אה, שוב לקט? טוב, נראה יותר טוב מלקט רגיל. ונמרוד לא קשור בכלל בחקירה, אתם רואים את הפרצוף שלו? ואגם צודקת. כלומר, היא לא אשמה במה שאימא שלה עושה. סוזי שיינפלד היא סוזי שיינפלד (איפה היא באמת? לא הופכת עולמות כדי למצוא את הילדים שלה?) ולא כל מה שהיא עושה קשור לאגם.

"חוסר האחריות שלך הוביל את האנשים האלה אלינו". כן, אבל אתם, אידיוטים, לא נתתם לה לצאת, לא שמתם לב שיש צ'יפ בכומתה, ועוד כל מיני דברים.

זה לקט טוב. יש חשיפות, יש עניינים, לא לקט רגיל. וגם רואים את החבר'ה אחרי הפסקה ארוכה, אז בכלל...

עומר גולדמן משתפת פעולה עם חשוד בבגידה? הוא לא בוגד! הוא לוחם חופש!

המשפט הראשון של אודי: "האלרגיות שלי מחריפות באביב". אבל הם בדיוק חזרו ללמוד אז זה סתיו.

רחלי מייצגת חשדנות נגד כל מערכות המדינה.

לא, מיטל, את לא חיפשת את אודי בגלל זה. את לא! את לא!

"איפה את היית בזמן הזה?". אתה לא רציני, שולץ, נכון? אמרו לך שהרעילו אותה!

היי, אמנם רחלי קצת משוגעת, אבל נמרוד קצת (הרבה) פסיכופת.

המטה נעלם?

נמרוד, רחלי, אגם ולירון תקועים במקום אחד. טוב זה לא יהיה.

ואז הם מסיימים את זה ב"רעמים וברקים"?!

ואפליקציה:

הבסטוש שי-לי (קצת מתגעגע אליה, האמת) שואלת אם הייתה כבר נשיקה. לא יהיה כלום כי אין כלום, שי-לי! לא למדת כלום מהסיפור שלי?

אילנה דיברה עם "הדייג" והוא מוסר ד"ש. הם לא עונים לה, והיא מניחה שזה בגלל שהם מכינים שיעורים. חה חה, אילנה.

מצליח עדיין לבד בקבוצה. הוא שואל אם המבצע הצליח, אבל בגלל שאסור לו לכתוב "מטה" הוא כותב "מטאטא". הוא מפציר בהם לעדכן, אחרת הוא מוריד אותם ליגה! נו, מצליח, לא למדת ממקרה לירון?

ואצל חבר המנהלים, תבורי אומר שהוא לא ראה בכלל את השכנה החדשה. שלומי אומר שהיא מסתגרת בבית מאז שג'סי הציגה את עצמה. ג'סי אומרת שהיא סנובית ואילנה אומרת שהיא נהדרת. תבורי רוצה ללכת לגרוזיני ללאפה, ומזמין את ג'סי. ג'סי התחילה דיאטת מיצים ירוקים. שלומי לא מבין למה, ושואל אם היא עדיין מרגישה רעידות אדמה. ג'סי אומרת שהיא הרגישה עוד כמה, ותבורי ממהר לאכול לאפה. הוא מזמין את שלומי שעובד על ארוחת ערב רומנטית ללילוש, וג'סי אומרת שהם מעייפים.