Goggle Girl
New member
פרק 78! ../images/Emo58.gif *________________*
זה היה פרק ששווה היה לחכות לו שבועיים!!!! ולא, אני לא אגיד שבגלל שחיכיתי לו שבועיים הוא היה כל כך טוב, למרות שנכון זה חלק מהעניין, אבל גם ל63 חיכינו והוא היה בלאי P= דבר ראשון - הקומיק רליף. זה מרגיש כל כך הרבה יותר כמו בליץ'
כנראה בגלל שראינו את החבורה המטרידה של אוראהרה וקון XD דבר שני - כן, רק שני - האנימציה הייתה רק חצי עקומה הפעם 3> כיאה לפרק עם איצ'יגו אנגסט וקרב בין איצ'יגו לרנג'י! אפשר להבין אותם שזה עדיין חצי עקום בגלל שהרוב היה קומיק רליף. די אני עם דמעות בעיניים XD טססאי-סאן 3> דבר שלישי - אפילו בחצי-עקימות איצ'י היה כזה בישי *_* אאאה, אנגסט של איצ'י 3> די הוא היה כזה חמוד בפרק היום!!! משחק לעצמו בשיער, יושב לו בחוסר מעש... הרבה יותר דמות ה"זאב הבודד" שתוקעים לו קומיק רליף מפעם לפעם מאשר "נער המשקפת" שהוא עצמו במהותו חלקית קומיק רליף. אאאה *אנחה חולמנית* ואנגסטי כל כך שגם רוקיה וגם אוריהימה דואגות לו 3> ורק אוראהארה יושב לו מרוצה ושבע מעצמו ~_~ קנוניה אני אומרת. קנוניה. מה שכן... לשמוע את איצ'יגו אומר שהוא לא בטוח שהוא יוכל לנצח... כל כך מוריד מוראל XDDDD ואז החזיר בר החדש של גאנג'ו!!!!!!!!!! 3>3>3> מעניין איך בוני-צ'אן תגיב כשהיא תדע מזה XD די גאנג'ו כזה קוף! XD קוף שרוכב על חזיר בר! ורוקיה שנדחפת עם הכפפה, ורנג'י שפשוט... תופס את איצ'יגו... 3> ושוב אוראהארה מרוצה בצורה מרושעת למדי ~_~ ושוב איצ'יגו נזרק לתוך פיר שחור ואפל ו... ארוך XD ואז אחרי הקומיק רליף וגאנג'ו שעזב, לא לפני שניראה על רקע דגל הגאווה (תמונה מצורפת
) הגענו לחלק החשוב בפרק שהיו יכולים למרוח קצת יותר אבל ניראה לי הם העדיפו לעשות את זה ככה ולא לעשות קרב עלוב. והמוזיקת רקע של המנהל חנות של גאנג'ו והאנה 3> וכן אני בכוונה מתעלמת מכל הקטע של אישידה ויושינו XD זה נחמד אבל אני פשוט ממש לא אכפת לי ממנה. וחוזרים לרנג'י נגד איצ'יגו! רנג'י מגניב שוב סוף סוף 3> ואז גם איצ'יגו 3> ורנג'י שמפחד מאיצ'יגו XDDDD האמת גם אני הייתי מפחדת... ואיצ'י\רנג'י כשהוא נדחף לו לפנים!!!!! XDDDDDDDDDDDDDD יאי!!!~~~~~~~~!!! הם כל כך קאנון אחרי הסאגת פילרים הזאתי XDDDD אאאאאאה זה היה פרק טוב~ ופרק הבא נובה! 3> יאי~!
זה היה פרק ששווה היה לחכות לו שבועיים!!!! ולא, אני לא אגיד שבגלל שחיכיתי לו שבועיים הוא היה כל כך טוב, למרות שנכון זה חלק מהעניין, אבל גם ל63 חיכינו והוא היה בלאי P= דבר ראשון - הקומיק רליף. זה מרגיש כל כך הרבה יותר כמו בליץ'
![](https://timg.co.il/f/Emo23.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo23.gif)