פרק 8- מקור האש

Roei152

Well-known member
מנהל
סקיי נחשפה לאריק.. מה עכשיו?
איך שלי תתמודד עם תפקיד הסולנית?

YossihNew

Well-known member
|אש|

זה עדיין מגעיל אותי, העור שלה. אבל זה מה שסודה עושה לך. הדבר הזה הוא חומצה נוזלית.

הוא לא חיידק, אני מכחיש שהוא חיידק. הוא צועק חזק. בכל אופן, לעבוד על יוני זה תמיד כיף. התנועות של אריק ברקע מצחיקות. אבל להרגיע עם הדביל. זה לא מים! זה משקה השטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם מקס שותה אותו!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו הבנתי שכל העלילה, שמונה פרקים, התרחשה סה"כ בעשרים וארבע שעות...

אריק, תירגע. וגה... היי, אריק, אני עמדתי להגיד את זה! למה כל הדמויות מעתיקות אותי?! למה אתה צורח, אריק, אתה מחשיד את כולנו... בעצם כל המשפחה קצת מטורפת. יוני גם לא הכי חד ואיריס... טוב... תראו אותה. כן, מה שאמרתי על יוני. היי, היה שם מבט.

אולי אריק יהיה מש"ק ממטרות בצבא... מסביב ליער. לא בתוכו, מסביב!

מה יקרה כשיכירו את פינטו... אריק, אל תגיד שאתה קונספירטור.

זאת לא פיג'מה! חכי עד שתשמעי, סקיי... הוא פולט יותר מדי. הוא זרק את הרה-רה ל... לא משנה.

קטן עלייך. אחחחחחח... מפחיד. אווווווו... הם מחבבים אחד את השנייה.

סקיי בבית הספר. יהיה מעניין. אבל עכשיו ליבי ליבי לאריק. כבר משבר בזוגיות? מעניין מתי הם יתנשקו. מחצית או סיום עונה? ה"אתם פרימיטיביים" יכול להיות מים לבחירות מחר... או או. בטח שעזרת לה. בטח. המש... מאיפה הבאתם את זה?!

זה רק אני או שהפרקים קצרים מדי?​

נערך לאחרונה ב:

Roei152

Well-known member
מנהל
הפרקים באמת קצרים מדי בסדרה הזאת ..
אז ברוש ומקס גילו שגיני טיימרית , סליחה יוסי חופר בקבוצה בפייסבוק וזה נכנס לי לכתיבה , שמילי היא סקיי החייזרית ,
הכדברות יכלו לעזור לאיריק וסקיי

YossihNew

Well-known member
ג'יני לא טיימרית, רועי, כידוע לך זה מה שאמרה בוראת המגנא.

Roei152

Well-known member
מנהל
ברצינות זה נכנס לי לכתיבה של הדעה אתמול , וזה מרוב חפירוות שלך בקבוצה בפייסבוק ...
אגב בורא הטיימרות קובע מי טיימר , וזו עד כמה שידוע לי לא בוראת הטבלה ... ולפי בורא הטיימרות , טיימר הוא אאדם שקיבל את הגנים של האנושות שקמה על האי

YossihNew

Well-known member
רועי, אתם פשוט מדברים שטויות וזה הכול.

גיורא אפילו לא שם על ג'יני והטיימריות.

Roei152

Well-known member
מנהל
אה כן? אז אתה בעד התיאוריה המופרכת שקריאראן העביר לילדי בית המחסה את הטיימרויות?
זה מופרך.. כי אם אדם שלא היה טיימר יכול להייות טיימר במפגש עם קאיראן . אז הוא פגש את ג'יני ב9.9.1909 ... ..

\ הילדים בין אם הם ילדי בית המחסה או הציידים צאצאים של אנשי המחתרת , וזו הסיבה שהם טיימרים ... , פשוט הציידים גילו שהם טיימרים כי אדי בתור קאריאן רצה שהם ידעו שהם טיימים , אפילו לא בטוח שבהיסטוריה שהיה עם השכנה המקסימה שלי (כן דנה ברגר היא שכנה שלי במושב , ואף למדה בתיכון שלמדתי בו..)

YossihNew

Well-known member
אני בעד ואני מכחיש את טענתו הקלוקלת של גיורא.

Roei152

Well-known member
מנהל
זה שכתבתי על שלי , נובע מכך שהסיפור הזה הופיע בתקציר , אבל לא.. אגב בפרקים האחרונים שמתי לב שכדי לבזבז עוד זמן מסך .. הם יוצאים להפסקה בנקודת מתח , וצתחילים את הפרק הבא כמה שניות לפני כן(סקיי נפלה מהאופנים , לא נכלל בתקציר של הפרק הקודם אלא היה קטע שנכלל בתחילת הפרק.. )

YossihNew

Well-known member
רועי, בתקציר של פרק שמונה שלי לא מוזכרת...

ארוחת הערב מסתיימת באופן מפתיע; אריק המום מהתגלית החדשה; סקיי מגלה מה באמת קרה למשדר שלה.

שיר m

Well-known member
ממש מלא זמן הולך על דברים שהיו
שיעשו פרקים של רבע שעה ונגמור עם זה

שיר m

Well-known member
סוף מצויין

אבל למה כל הזמן צריך לראות דברים שכבר היו
סדרה יומית שרק התחילה, אנחנו לא צריכים תזכורת כל שניה למה קרה קודם

אריק לא דביל. חוץ מהיוגה.
רביד משחקת טוב, רואים שהיא סקיי ולא מילי.

למעלה