פרק 8 עונה 2
התחלתי לאהוב את ....

Miss cullen

New member
פרק 8 עונה 2
התחלתי לאהוב את ....

דיימון.

הי.
ברוכה הבאה לי.

התחלתי לצפות רק השבוע... ורק רציתי להגיד - אומייגאד. הפרק הזה. דיימון. רציתי לבכות איתו.

בהתחלה ממש שנאתי אותו (בטח עם המון אחרות) לא הבנתי איך יש כזו אהדה אליו ותהיתי לעצמי אם זו הדפיקה של בנות טובות אוהבות בחורים שרוטים, מניאקים ורעים. (כי אני לא סובלת את הגישה וההתנהגויות שכרוכות בה) אבל זה לא דיימון ! כבר לא. קודם כל מההתחלה עוד כשהוא היה מניאק הוא היה אח נאמן . ולמרות שהם רבו הוא כל הזמן גיבה את סטפן . ואני אוהבת את אחוות האחים - גם אם קשה- שלהם.
לאט לאט הוא פשוט השתנה והפסיק להרוג אנשים, וכשאלנה אומרת לו "מה שעשית עם אמא של קתרין, זה הדיימון שהיה חבר שלי... "
והיום כשהוא התוודה בפני אלנה וירדה לו דמעה. ממש כמעט בכיתי איתו !!!!

ובתור חובבת דמדומים, אני חייבת להגיד שאני ממש אוהבת את אלנה
היא אמיצה, והיא חושבת על דברים ועל עצמה ולא תלויה בחבר. יש לה סדר עדיפויות והיא פשוט מותק

וסטפן- הוא פשוט מדהים. אבל, הוא חייב לשחרר את הגבות. רק מלראות אותו נהיה לי כואב במצח ואני בודקת שאני לא עושה את התנועה הזעופה הזו. אוי שחרר...
אבל הוא מדהים.

אני ממש אוהבת את קרוליין בתור ערפדית. היא פשוט נהייתה הרבה יותר אנושית, ורגישה והכל.
ובוני

ועוד דבר- שאפו לנינה על המשחק הכפול שלה ושל קתרין. זה אדיר (למרות שאני מתה שיפתרו מקתרין לתמיד ולא נראה לי שזה סופי עדיין שהיא בקבר)

זהו לבינתיים. עד שארדם.
זה לא בסדר הסדרה הזו גוזלת לי ימים ולילות (טוב, את מי אני מאשימה... זו לגמרי אני
)

שבת שלום

shaharEB

New member
אני שמחה שאת נהנית D: רק שתדעי

שעוד הרבה לפנייך..ממש הרבה .
דיימון אכן מקסים ואת תראי עוד יותר מזה

המשך צפייה נעימה D:

Miss cullen

New member
כן, אני כבר חווה את ההרבה הזה
מהר מדי. !!

אני כבר בפרק 14 בעונה השלישית.

יאלה עם הסדרה הזו. פשוט אי אפשר להפסיק.
ואני ממש אוהבת את אלנה באימוני כוח ושהיא מחזירה לעצמה את הביטחון והכל. GO ELENA! ואפילו קת'רין מתחילה להתחבב עליי ...

וכן . דיימון
לגמרי .
בעונה הזו ממש קשה לי (בינתיים ) עם סטפן. ממש. אני מבינה ורואה שקשה לו, אבל באמת פתאום רואים את האדם מאחורי המסיכות ומה קורה לו כשהוא משחרר

shaharEB

New member
כזה מהר :-O ???

תזכירי לי מה קורה עם סטפן כרגע ?
הוא עם קלאוס ?

Miss cullen

New member
מדי מהר, אמרתי...
סטפן-

אחרי קלאוס.
אבל עוד לא ממש "איתנו"
עכשיו (פרק 13) המשפחה של האוריגינלס מתאחדת כשהאמא אומרת שהיא סולחת לקלאוס.

אווווף !שיגמרו איתם כבר. המתח הזה לא בריא ללוז שלי (כפי שאת יכולה לראות...
)

Miss cullen

New member
טוב - עדכונון קטן

החלטתי To get over with ולסיים את כל הסדרה .
כי אני יודעת שאני לא מאלו שיראו פרק ביום כשכל הסדרה נמצאת על המחשב.
אז תאמינו או לא- אני תכף בקצב שלכם ...

וסורי, אבל אני ממש מתחילה לאהוב את דיימון. הוא ממש לא Bad guy. הוא פשוט חמוד. הסצינה שבה הוא יושב על הקבר של מלארק, ומדבר איתו כחברים. הוא פשוט כל כך צריך חבר טוב
יש בו דברים מעצבנים , אבל תכלס- סטפן פשוט מפחיד בתקופות האפלות שלו. וזה די נורא לחשוב על זה ...

מחר תשמעו ממני על הפרק השבועי בטח...

shaharEB

New member
על מה את אומרת סורי ??
רובנו פה איתך,

טים דיימון

הוא מדהים, והוא גם יהיה יותר מזה

Miss cullen

New member
Sorry for Stefan...

בהתחלה ממש אהבתי אותו.
אבל גאד- אתה פסיכופת . נכון שהוא מנסה והכל אבל וואו- חלקי גופות לאורך החוף- Way to much...

Miss cullen

New member
כן, לקח לי כמה דקות לזכור את השם...

זה מה שקורה כשרואים 4 עונות ב 5 ימים...

noam239

New member
ברוכה הבאה :)

חח כן גם אני שהתחלתי לראות את הסדרה במיוחד את העונה ה-1 שאין עליה לא יכלתי להפסיק לראות היא פשוט ממכרת!! וכן אני לא אשכח בעונה ה-2 פרק ה-1 כל כך ריחמתי על דיימון מסכן שגם קתרין וגם אלנה דחו אותו זה היה כזה עצוב =/
וכן נינה פשוט תותחית!! היא שחקנית מעולה אייך היא משחקת שתי דמויות שונות לחלוטין אחת מהשניה..

Miss cullen

New member
אני לא שפויה. אבל סיימתי והגעתי לפרק האחרון

אז עכשיו אני יכולה לחזור לחיים שלי.

היה פרק מעולה. אני אוהבת את העונה הזו יותר מהקודמת. ובלי ספק את העונה השניה בינתיים יותר מהאחרות.

לילה טוב

Miss cullen

New member
ידעתן שמרדית פל (הד"ר) השחקנית טורי דה ויטו

היא אשתו של פול וסלי (סטפן) ? איזה קטע . ראיתי תמונה שלה בויקיפדיה שלו, ואמרתי-יואו היא ממש מוכרת ! אה, היא מרדית..

וגם רק היום גיליתי ש דלנה זה מציאות, כלומר שנינה ואיאן הם זוג במצאיות? אדיר.

sparx

New member
ואם כבר "טריוויה" חח הידעתם שהיא

משחקת גם בשקרניות קטנות ויפות, ושיחקה במגרש ביתי?
,ועוד פרט "מעניין" כל הדמויות שלה נעות בין פסיכופתיות לנדמה שהן פסיכופתיות אבל לא ברור. חח

למעלה