פרק 8 עונה 2

shira79

New member
פרק 8 עונה 2

1. אני מנסה להוריד את פרק 8 בעונה השניה, מכיוון שאני עושה עבודה סמנריונית על הפרק הנ"ל, אשמח אם תוכלי להגיד לי היכן אני יכולה למצוא את פרק זה או להוריד אותו באינטרנט. 2. אני עושה מחקר על הכוח של נשים דתיות, אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלה זו: "האם הסדרה מעורב ירושלמי מעצימה את הכוח של נשים דתיות בחברה הישראלית". אשמח אם תיצרי איתי קשר בפורום.

j e n n y lopez

New member
טוב גם אני בנסיון להשיג ../images/Emo115.gif

את פרק 8...אבך כנראה אני לוקחת ממישי מהכיתה שלי שהקליטה... והשאלה השניה אין לי שמצון חחח

הילה121121

New member
אני חושבת-

שהסדרה כן מעצימה את הכוח-כי משום מה אנשים חושבים שבחברה הדתית הנשים הם נורה שפוטות של הגברים ובסדרה רואים אחרת לגמרי-למשל בפרק 10 כשלאה (אם אני לא טועה זה השם שלה) לוקחת את הילד הנכה לראות את אבא שלו------ ועל השאלה הראשונה ענתה לך נטלי

../images/Emo210.gifבקשר ל-2... אין ספק בכלל...

לדעתי לאה היא נחשבת אישה חזקה.... אישה שהיא מנהלת את מהלך הבית ולא הגבר... למרות ששמעון קצת יותר קשה ועקשן היא תמיד מצליחה לרכח אותו... מראים שבאמת האישה הדתיה היא לא השפוטה של הגבר אלה להפך... היא יוזמת דברים, לוקחת על עצמה דברים לעשות, היא מנגנת (למרות שיש מלא נשים כאלה אבל הם לא יוצאות עם זה החוצה... והיא לעומת זאת עשתה אודישן להיות באיזה להקה של הקאמרי), היא מתנדבת... בקיצור... אין ספק בכלל...

למעלה