סוף סוף נקודת סיום מותחת שאי אפשר "לשחק" איתה
כמובן שאפשר לשחק איתה ולהראות מה שרוצים, אבל כשרואים שני זוגות תקועים אחד מול השני ב"עצור" וזוג שלישי חולף על פניהם (ושלושתם מצולמים יחד) זה מראה שהמתח ברגע הזה הוא אמיתי (למרות שאנחנו לא יודעים באיזה שלב של ה"עצור" כל זוג היה, והאם הזוג השלישי עבר על פניהם בתחילת / אמצע / סוף העצור, וכמה רחוקה נקודת הסיום מנקודת העצור).
שמחתי מאוד שהזוג שהודח יצא כבר. מהרגע הראשון לא יכולתי לסבול אותה. יכול להיות שהיא רק משתקפת ככה בגלל עריכה, אבל נראה שהיא לא מבינה מה היא עושה איתו, ורק משתלטת על הכל ועליו.
אחרי התוכנית חשבתי וסידרתי לי את הגוזות לפי הסדר שאני רוצה לראות / יודחו.
מבחינתי הבאים שצריכים לעוף הם דניאל וגלי - זוג "פרווה" כזה. לא מבינה מי הוא ומי היא ומה היחסים בינהם.
את גל ולי (אני חושבת. לא מצליחה לזכור את השמות שלהן) הגיע הזמן להעיף גם. כמה אפשר לראות שתי בנות שכל מה שיש להן בראש זה תלתלים. הבנו - אתן מתולתלות. הבנו - אתן שתי בנות. אז הנה חידוש - גם אני בת מתולתלת! so what???
הגיסות ואדריאנו ומונדה יכולים לעוף מיד אחריהן. הן רבות ומשלימות, וזה מעניין. אבל כמה אפשר לריחב על אותו דבר?
והשניין? היא יפה, גם הוא.וזהו. ה"קוצי מוצי" שלהם מרגיש ניסיון לחקות את הדביקים מעונה קודמת. והרגעים בו הוא מתפרץ עליה - לא נעים לראות.
מבחינתי לגמר צריכים להגיע:
שון וקים. עובדים קשה. נותנים מאמץ. הוגנים (קים גילתה לאחים את מי הם מחפשים במשימת הפאפרצי מתוך רצון טוב). ונעים לראות את מערכת היחסים בינם.
יעל ויוסיאל. עד התוכנית האחרונה חשבתי שהם באו למלא את "משבצת הליצן". ואז הגיעה התוכנית אתמול, והמשבר שהיה להם עם המוניות. ופתאום ראיתי איך ההומור המשפחתי שלהם, האהבה שלהם אחד לשני, והנחישות שלהם - נותנת להם כוח. מבחינתי - הם מעניינים מספיק שארצה שימשיכו.
ואחרונים - אני מתלבטת בין ציון ואביב לבין האחים שפלן.
לכל זוג היתרונות והחסרונות שלו, וכל זוג שונה מהותית מבחינתי מהאחר.
לגבי הצרפתים והאבא והבן - יגיעו לאן שיגיעו. הם לא "חומר לגמר" מבחינתי