פרק 8 - פרק הדחה

JAMES DEAN

New member
פרק 8 - פרק הדחה

הזוגות יעשו הכול כדי להישאר במירוץ: אם זה בין חנות תקליטים נוסטלגית לחיפוש בכוכבים.
וכמובן כמו איטלקים להיות מאהבים לטיניים.

JAMES DEAN

New member
משימת המאהב האיטלקי דפוקה

ואילו ספיר יצאה אהבלה בהסבר מי היה גלילאו. התבלבלה בינו לבין אייזיק ניוטון.

פרארי1

New member
תכלס, לא הראו פתרון נכון של סידור הכוכבים

כל הזוגות ברברו שטויות, אבל איכשהו, באורח פלא, סידרו נכון בנסיון הראשון או מקסימום השני

&nbsp
לא מצטער על הזוג שעף, היא עצבנה אותי מהשניה הראשונה והיה כתוב איפשהו שגם הם נפרדו, לא שזה באמת מפתיע, הפרידה של מונדה ואדריאנו יותר הפתיעה אותי.

pynokyo

New member
יצאה קצת אהבלה - בטוח היא לא היחידה שלא יודעת

תמיד עצוב להיפרד מאחד הזוגות.
&nbsp

גםצופה

Member
מנהל
עדיין לא ראיתי את המשימה...

אבל הבת שלי אמרה שמי שעבד בצורה חכמה היה יכול לפתור את זה מהר - הבנתי שהתקליט היה די בהתחלה...
&nbsp
כשהמשימה היתה בTAR היא היתה בהחלט מתישה...

סוף סוף נקודת סיום מותחת שאי אפשר "לשחק" איתה

כמובן שאפשר לשחק איתה ולהראות מה שרוצים, אבל כשרואים שני זוגות תקועים אחד מול השני ב"עצור" וזוג שלישי חולף על פניהם (ושלושתם מצולמים יחד) זה מראה שהמתח ברגע הזה הוא אמיתי (למרות שאנחנו לא יודעים באיזה שלב של ה"עצור" כל זוג היה, והאם הזוג השלישי עבר על פניהם בתחילת / אמצע / סוף העצור, וכמה רחוקה נקודת הסיום מנקודת העצור).
שמחתי מאוד שהזוג שהודח יצא כבר. מהרגע הראשון לא יכולתי לסבול אותה. יכול להיות שהיא רק משתקפת ככה בגלל עריכה, אבל נראה שהיא לא מבינה מה היא עושה איתו, ורק משתלטת על הכל ועליו.

אחרי התוכנית חשבתי וסידרתי לי את הגוזות לפי הסדר שאני רוצה לראות / יודחו.
מבחינתי הבאים שצריכים לעוף הם דניאל וגלי - זוג "פרווה" כזה. לא מבינה מי הוא ומי היא ומה היחסים בינהם.
את גל ולי (אני חושבת. לא מצליחה לזכור את השמות שלהן) הגיע הזמן להעיף גם. כמה אפשר לראות שתי בנות שכל מה שיש להן בראש זה תלתלים. הבנו - אתן מתולתלות. הבנו - אתן שתי בנות. אז הנה חידוש - גם אני בת מתולתלת! so what???
הגיסות ואדריאנו ומונדה יכולים לעוף מיד אחריהן. הן רבות ומשלימות, וזה מעניין. אבל כמה אפשר לריחב על אותו דבר?
והשניין? היא יפה, גם הוא.וזהו. ה"קוצי מוצי" שלהם מרגיש ניסיון לחקות את הדביקים מעונה קודמת. והרגעים בו הוא מתפרץ עליה - לא נעים לראות.

מבחינתי לגמר צריכים להגיע:
שון וקים. עובדים קשה. נותנים מאמץ. הוגנים (קים גילתה לאחים את מי הם מחפשים במשימת הפאפרצי מתוך רצון טוב). ונעים לראות את מערכת היחסים בינם.
יעל ויוסיאל. עד התוכנית האחרונה חשבתי שהם באו למלא את "משבצת הליצן". ואז הגיעה התוכנית אתמול, והמשבר שהיה להם עם המוניות. ופתאום ראיתי איך ההומור המשפחתי שלהם, האהבה שלהם אחד לשני, והנחישות שלהם - נותנת להם כוח. מבחינתי - הם מעניינים מספיק שארצה שימשיכו.
ואחרונים - אני מתלבטת בין ציון ואביב לבין האחים שפלן.
לכל זוג היתרונות והחסרונות שלו, וכל זוג שונה מהותית מבחינתי מהאחר.

לגבי הצרפתים והאבא והבן - יגיעו לאן שיגיעו. הם לא "חומר לגמר" מבחינתי

בניגוד לזוג הבאבי-בובו, שמתי לב שאצל אדריאנו ומונדה

הקוצ'י מוצ'י בא ממנו, לא ממנה. כלומר, היא מגיבה אליו, אבל הוא זה שמשתפך והוא זה שמתחיל עם זה. בכלל, אני מחבבת את מונדה, היא סבלנית, נחמדה, חזקה, יש לה גם שכל (את כל משימות הידע והחשיבה עד כה היא פתרה) ולא עושה מעצמה עיניין. את אדריאנו אני לא כל כך מסמפטת, האמת, יש בו משהו קצת מעצבן, אני לא אוהבת איך שמצד אחד הוא מהלל את מונדה וסוגד לה ומהצד השני יורד עליה ומתקטנן איתה על שטויות.

yo12

New member
משהו לא הגיוני במשימת מערכת השמש...

כשלרוב הזוגות אין מושג לגבי סדר מערכת השמש (כנראה טיפשות היא תכונה רצוייה בליהוק המועמדים, אחרי מוחצנות כמובן), איך בסופו של דבר כולם הצליחו? סטטיסטית אם הפיתרון בא בניחושים, ישנן עשרות אפשרויות שבין לבין נדרשת משימה נוספת.
אם שמתם לב, לא הראו את הזוגות כשהם פותרים את המשימה.
מישהו יכול לתת הסבר הגיוני?

Gרר

New member
לדעתי

הם הלכו לבקש עזרה מהעוברים ושבים. חלק כנראה לפני שעשה את משימת העונש החלק היותר אהבל רק אחרי...

yo12

New member
וגם אז, בדרך כלל מצלמים גם את העזרה.

שהזוגות מקבלים מעוברי אורח.
כאן, אם זה מה שהיה, ללא עזרת ההפקה, העניין הוצנע משום מה...

אולי לא רק אמרו להם את מספר הטעויות

אולי כמו במשחק המסטרמיינד, אומרים מה נכון, ואז רק צריך לתקן את הטעויות, ומפה גם בורים גמורים יכולים להצליח אחרי כמה ניחושים.

Piglet77

New member
פרק מיותר....

הפרק של יום שלישי היה מיותר לגמרי. משימות משמימות, שלא דרשו מאמץ מיוחד.
אין מצב שרוב הזוגות פתרו את משימת כוכבי הלכת. רובנו לא יודעים את הסדר, סיבוב דליי המים הינו משימה קשה שקשה לי להאמין שהזוגות הצליחו אותו כבר בפעם הראשונה בלי להישבר (נעמי וחן).
משימת הולנטיין הייתה טפשית. הנחמה היחידה היתה בחנות התקליטים שהוריד את המיקום של המתולתלות.
מקווה שעם המעבר לרומניה יהיו משימות מעניינות ומאתגרות יותר ושבכלל העונה הזו תתחיל לקבל תאוצה הן מבחינת רמת העניין והן מבחינת רמת המשימות.

למעלה