פרק 81 באיירן

dar dahan

Member
פרק 81 באיירן

אז מה יקרה היום?
האם הם יצליחו להתקדם וימצאו לאן נעלם מטה אהרון?
האם מיטל ואודי ייצאו או שייתחרטו ומיטל תצא איתי?

לצערי אני לא אצפה בזה היום אלא רק מחר כי אני עובד אבל שתהיה לכם צפייה נעימה.

ny22

New member
מנהל
פרק מעולה

אהבתי איך שהדברים מתקדמים בו!

rubmwue1234

New member
אני ראיתי רק את הסוף..

טביעת היד בחממה נכון? שהעידה על מי שנדבק בוירוס.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
נכון!!!!!
זה מה שכתבתי לנתאי לנחש מה זה הזכיר והוא עדיין לא ענה .....
&nbsp

dar dahan

Member
כן באמת הזכיר את האי עם סימן הטיימרים

אולי באמת יהיה להם את הכוחות של המטה, כלומר להם = לנמרוד ולרחלי.
אבל זה יהיה דיי חוזר על עצמו מצד גיורא, בהאי היה סימן על היד עם כוחות וגם פה יהיה סימן על היד עם כוחות?
טוב לפחות המטה לא יכול להחזיר אנשים בזמן

מצד שני אנחנו כנראה ביקום של האי כי ג'יי (שולץ
) נסע קדימה בזמן והפך למנהל המוסד

אז המטה קשור בטח לאי
חחחחחחחחחחחחחחחח

ny22

New member
מנהל
לא הבנתי - איך המסרון הגיע ללירון?

הרי הוא היה צריך לעדכן קודם שזה הטלפון שלו, לא?
זה לא קורה אוטומטית...

Roei152

Well-known member
מנהל
פשוט מאוד
כרטיס הסים שלו היה בפנים...

ny22

New member
מנהל
את זה פספסתי
(אבל איך הסים התאים???)

אלו מכשירים שונים מאוד ולכן זה מוזר שאותו סים התאים...
(כן, אני נתפס לקטנות...)

באיירן!
וכן, מיטל עם דר!

לירון אפרוח? מה? וממתי רחלי מתעניינת בצ'לסי-באיירן יותר מהמטה? אה, תבורי... איזה קטע, חשבתי שאתה הלכת לטעום מהמאפינס שג'סי הכינה (פשוט באפליקציה כולם ירדו עליה שבפעם האחרונה היא הכינה מאפינס עם כורכום, אז היא רצתה להראות כמה טוב היא מבשלת). תבורי הכי מרוויח בשכונה. משיג הכל בהקפה, משיג אוטוביאנקי בכיף, ואז גם טלפון חדש...

ממתי אודי מתקשר לבחורות? וחוץ מזה, אילנה הרסה את הכל! אין שום אהבה חדשה, רק ישנה! רק ישנה!

את הקטע עם מצליח ומיטל המופרעת (בקטע טוב, דר, בקטע טוב!) ראיתי בהצצה... אוי, מיטל. איזה זוג מצחיק זה מיטלצליח.

אולי עדיף היה שרחלי הייתה מביאה ללירון את הטלפון שלה... עוד פעם סימנים בגוף הופכים למפות... רציתי להגיד משהו על רחלי ולירון, ואז פתאום הטלפון של לירון נדלק והיו לי צמרמורות בכל הגוף מהצליל הזה.

תבורי הקורע... לא! מצליח, רק לא את שם המשפחה שלך! איזו עלילה מוזרה... מצחיקה, אני לא אומר, אבל מוזרה.

תבורי, מה אתה מתערב בעלילות של גדולים?!

הנה הזוג טמבלים. איזה מצחיק היה כשסוזי קראה לנמרוד. קצת מצחיק שהשכונקים והנרקיסים צופים באותו דבר. ושנמרוד לא מתעניין בכדורגל! משחק ולא מתעניין! "לך תביא את הצעצוע שלך. את השרביט קסמים הזה שלך..." אה, ליטמן! בוא נסגור את זה כאן, בסדר?! ובכל זאת, מוזר שהם מקבלים את זה בצורה כזאת שלווה. כן, יש שרביט קסמים, אחלה, בסדר. אריק ובנץ? ומה יהיה עם התיעוד שג'וני שומר?

אוי, רחלי...

אני לא חושב שכדאי לרום להיכנס לשם. ממש לא. אימון. יופי.

באמת איך הגיע ה-SMS ללירון?

במשפחת מצליח הכל אפשרי. כן, מיטלי. אחים.

אולי עדיף היה שג'וני יבוא לשכונה, יביא להם לוח מחיק ואז הכל יסתדר.

חבר'ה, בחייאת, לא משנה מה, למנוע מאודי כל דייט. כל דייט עד שאגם תבוא! אוסף צדפים? זה לא היה חלוקי נחל?! מצליח... אתה באמת לא. ותודה שאכלת, מיטל.

לילושלומי! היי! גם אם רק לרגע...

כן. אפשר לתת לו שוב את המספר... איזה גורל מוזר.

הבוגד הזה! אם הוא יסלק את לירון בגלל זה... טוב, הוא יסבול, הוא יסבול כי תישאר לו נבחרת של עגלות אמיתיות.

אימא! יש לאודי דייט! והטלפון... איזה סיפור.

נו, רועי, גם הזוג שלך מתפרק עכשיו.

אבל מעניין מה הסימן הזה אומר... ומה יש לנמרוד על היד?

באפליקציה אין הרבה חדש, לירון רק ביקש מרחלי להקליט לו את המשחק ולהתפלל שצ'יטה לא יטרוף אותו חי.

אני מקדיש את השיר הבא לאודי! שיהיה לך קצת שכל בקודקוד!

Roei152

Well-known member
מנהל
איך אגם תבוא בדיוק?
אם היא עסוקה בלהפריד בין הזוג שלי?

rubmwue1234

New member
אוקי

לגבי הקטע עם הסימן ומה יש לנמרוד..
&nbsp
אם תשים לב, גם לנמרוד וגם לרחלי יש תחבושות, וזה בגלל הכוויה שקיבלו כשנלחמו על המטה שבעקבות כך גם נעלם.....
אם לרחלי יש סימן כזה של הכוויה, ככל הנראה גם לרחלי יש.
ואם כבר הסימן, אז אחרי זה הסתבר לי(בעקבות פוסט של העמוד של שכונה בפייסבוק...) שהתמונה שראינו בסוף הפרק של היד עם מין סימן בצד היד, זה הסימן שיש לרחלי על היד...בגלל זה רחלי גם הייתה פתאום בהלם כזה שראתה את התמונה...מעניין מה הסימן הזה אומר..
&nbsp
לגבי הפרקים עד עכשיו, בהחלט המשך יפה של גיורא, הוא חוזר לעלילות מסקרנות, מעניינות ומתוחכמות כמו בתקופת ''החממה 2'' ...

אולי הם יורשים של משהו?

אני יודע, רחלי והבן דוידים הם יורשים של אהרון ואילו השיינפלדים יורשים של קורח... אם תחשבו על זה זה הגיוני...

panda0zombie

New member
יכול להיות שהם קיבלו את הכוחות של המטה בכלל..

פיתחנו פה תאוריה כזאת

dar dahan

Member
אני פיתחתי תאוריה כזאת, אהמ אהמ

ואני עדיין חושב שאולי זה נכון אם כי יכול להיות שזה סימן שיוביל אותם למטה וזה בעצם טריק של פריצי.
&nbsp

ועוד קצת מהאפליקציה

מצליח ומיטל מנסים לשכנע את אודי ללבוש את חליפת הטרנינג של מצליח לדייט... מיטל מציעה גם את הז'קט של חוליו. אודי גם אומר שהוא מרגיש טוב בנוגע להתאמה שלו ושל יפעת.

ושי-לי (שאני מאוווווד לא מתגעגע אליה אחרי השבוע שהיה) רוצה להיפגש עם אגם להשלמת פערים (כולה יום אחד!) ולהזמין גם את ג'וני. אגם אומרת שהוא דוחה, גם אם היא לא מכירה אותו, כי אחיה דוחה. ושי-לי אומרת שהוא עדיף על לירון. היי! לא!

למעלה