באיירן!
וכן, מיטל עם דר!
לירון אפרוח? מה? וממתי רחלי מתעניינת בצ'לסי-באיירן יותר מהמטה? אה, תבורי... איזה קטע, חשבתי שאתה הלכת לטעום מהמאפינס שג'סי הכינה (פשוט באפליקציה כולם ירדו עליה שבפעם האחרונה היא הכינה מאפינס עם כורכום, אז היא רצתה להראות כמה טוב היא מבשלת). תבורי הכי מרוויח בשכונה. משיג הכל בהקפה, משיג אוטוביאנקי בכיף, ואז גם טלפון חדש...
ממתי אודי מתקשר לבחורות? וחוץ מזה, אילנה הרסה את הכל! אין שום אהבה חדשה, רק ישנה! רק ישנה!
את הקטע עם מצליח ומיטל המופרעת (בקטע טוב, דר, בקטע טוב!) ראיתי בהצצה... אוי, מיטל. איזה זוג מצחיק זה מיטלצליח.
אולי עדיף היה שרחלי הייתה מביאה ללירון את הטלפון שלה... עוד פעם סימנים בגוף הופכים למפות... רציתי להגיד משהו על רחלי ולירון, ואז פתאום הטלפון של לירון נדלק והיו לי צמרמורות בכל הגוף מהצליל הזה.
תבורי הקורע... לא! מצליח, רק לא את שם המשפחה שלך! איזו עלילה מוזרה... מצחיקה, אני לא אומר, אבל מוזרה.
תבורי, מה אתה מתערב בעלילות של גדולים?!
הנה הזוג טמבלים. איזה מצחיק היה כשסוזי קראה לנמרוד. קצת מצחיק שהשכונקים והנרקיסים צופים באותו דבר. ושנמרוד לא מתעניין בכדורגל! משחק ולא מתעניין! "לך תביא את הצעצוע שלך. את השרביט קסמים הזה שלך..." אה, ליטמן! בוא נסגור את זה כאן, בסדר?! ובכל זאת, מוזר שהם מקבלים את זה בצורה כזאת שלווה. כן, יש שרביט קסמים, אחלה, בסדר. אריק ובנץ? ומה יהיה עם התיעוד שג'וני שומר?
אוי, רחלי...
אני לא חושב שכדאי לרום להיכנס לשם. ממש לא. אימון. יופי.
באמת איך הגיע ה-SMS ללירון?
במשפחת מצליח הכל אפשרי. כן, מיטלי. אחים.
אולי עדיף היה שג'וני יבוא לשכונה, יביא להם לוח מחיק ואז הכל יסתדר.
חבר'ה, בחייאת, לא משנה מה, למנוע מאודי כל דייט. כל דייט עד שאגם תבוא! אוסף צדפים? זה לא היה חלוקי נחל?! מצליח... אתה באמת לא. ותודה שאכלת, מיטל.
לילושלומי! היי! גם אם רק לרגע...
כן. אפשר לתת לו שוב את המספר... איזה גורל מוזר.
הבוגד הזה! אם הוא יסלק את לירון בגלל זה... טוב, הוא יסבול, הוא יסבול כי תישאר לו נבחרת של עגלות אמיתיות.
אימא! יש לאודי דייט! והטלפון... איזה סיפור.
נו, רועי, גם הזוג שלך מתפרק עכשיו.
אבל מעניין מה הסימן הזה אומר... ומה יש לנמרוד על היד?
באפליקציה אין הרבה חדש, לירון רק ביקש מרחלי להקליט לו את המשחק ולהתפלל שצ'יטה לא יטרוף אותו חי.
אני מקדיש את השיר הבא לאודי! שיהיה לך קצת שכל בקודקוד!