פרק 81 של בליץ'! XD

Ayelet chan

New member
פרק 81 של בליץ'! XD

הו, לכו, רוצו לראות את הפילרים!!!1111 *פורשת למאנגה*

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif עוד פרק

נמ כרגיל, אנימציה חרא, עלילה מעולה. יותר מדי דרגון בול זי >: מצד שני אני אוהב את זה כל כך 3> (אמר המכור קשות לדרגון בול זי). נחמד שמביאים עוד אנשים לעולם האמיתי (כן כן אני יודע במנגה היה יותר מגניב). הגולדן היה ממש חמוד ^^ רעיון נחמד להביא דברים לעולם האמיתי XD אפשר לחשוב שטסים לחו"ל :]

Commander X

New member
../images/Emo58.gifמאיפה זה צץ? :D

אבל בכל מקרה זה פרק נחמד - מה אפשר לעשות אני נהנה מהפילרים :D אבל היום יום חמישי וזה יצא אתמול יום רביעי אז זה לא הגיוני לאאאאאאאאא העולם נהרס XDDD *הולך לבדוק משהו בפרק הקודם* טוב לא חשוב לא מצאתי משהו מועיל ^_^

../images/Emo204.gifחשבתי שאין פרק O: ../images/Emo58.gif

כמה ספוילרים למנגה הם תוקעים בפילרים האלה Oo בכל אופן, הפרק היה ממש טוב! הוא ממש נחן לי הרגשה של האווירה הבליצ'ית.... ונהנתי ממנו כמו פרק לא פילרי ממוצע! אומגש O: אהבתי שעכשיו מבינים למה יש את הקריסטלים האלה בשיר פתיחה ^.^ זה מראה שבנו את העלילה של הפילרים כבר מאז שהפתיחה החדשה התחילה, מה שאומר שהשקיעו <: ומה שאומר שאיצ'יגו יעשה באן קאי מתישהו *.* אהבתי שעכשיו נוספים אנשים מסול סוסייטי, והקטע עם סוי היה משעשע XD פרק ממש נחמד D:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אוראהארה אונד!!!!111

ראיתי בסביבות שליש פרק ונשברתי. כל כך. מכוערררררררר. ;_;

Goggle Girl

New member
נו, אמרתי כבר שכן ../images/Emo58.gif

הוא יעשה באנקאי מול קאריה קאריה שעכשיו על סטרואידים יקרע לו את הצורה הולואיצ'י יצא החוצה וזה יקשר לעלילה של המנגה כי הקרב האחרון של איצ'יגו היה נגד ביאקויה שבו הולואיצ'י יצא :]

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif|ספיולר|

הום ^_^ פרק מגניב אהבתי את התמונה הקפואה בסוף הפרק *_* מי יהיה נחמד לקחת אותה ולהגדיל אותה ל 1200X1600 ולפרסם כאן?XD וגם הגולדן קאפ היה מצחיק

Violettecat

New member
פרק טוב! ../images/Emo58.gif

הנוזל הזה שניתן לבאונד מפחיד אותי.... מאבוראשי ממש חמוד, קאריה כה מרושע ואפל,הקטע עם ה"שיחה" בין צ'אד ונובה היה מצחיק לגמרי. רנג'י כ"כ הירואי!!! הוא מציל ילד אומלל תוך כדי סיכון חייו ,איזה גבר *.* האנימציה כרגיל על הפנים...... וזה כל מה שיש לי לומר על הפרק.

DevilOfMist

New member
אישית,אני ממש נהנתי מהפילרים

כמו שאני נהנה מהסדרה הרגילה (בערך). הפרק היה סבבה,כרגיל,איכות אנימציה וציור על הפנים,היה נחמד לעשות "השוואה" בין פרק 81 לפרק 1 xD היה ממש מצחקי לרואת עד כמה האנימציה הייתה מעולה בהתחלה ועכשיו היא מעפנית בטירוף. בכול מקרא,הפילרים עשויים טוב,וידעתם שהם בשיטוף של טיט קובו?

Goggle Girl

New member
כן, זה ידוע :}~

והפרק הראשון מה לעשות, הוא באיכות של OVA. זה ממש לא הוגן להשוות בינו לבין שאר הסדרה, שלא לדבר על פרקי פילרים דלי תקציב XD

למעלה