פרק 83 הקונגו

dar dahan

Member
פרק 83 הקונגו

האם טדי יצליח להבין של מי היד וינסה לעצור את רחלי וויקי מלגלות מה קרה למטה?
האם איתן יצליח לסבול את טדי?
האם מיטל תצא איתי או שהיא תצא עם אודי?
ולמה אודי כל כך אובססבי לנשיקות??

כל זאת ועוד בפרק הבא של שכונה!

צפייה מהנה

לא קונגו של ניר. קונגו כמו פטיש אוויר!

אבל מה אכפת לי מהשכונה, גיורא. אני נזכר בנאום של אודי לאגם על למה הם נפרדו, ואז אני מבין שזאת הדרך של גיורא לסמן שהוא הפריד את הזוג הזה סופית. ואני שואל אותו- למה?! למה להרוס זוג כל כך מדהים?! אבל אני אצחק אחרון, גיורא! אני אצחק אחרון! לא ליטמן והבוגד, אני!

כן, אודי, בשביל זה. רק בבקשה, תחזור לאגם. בבקשה? ומיטל, בדיוק בשביל מצב כזה יש לנו, חברי הפורום, שידוך מן המוכן.

תראו את טדי... מדבר בכיף כזה עם האסירים בשפתם. ולמה אולג מחליף את איגור?

מה את מכינה לו סנדוויץ'?! מה?! מה קורה לך. אני אגיד לך מה קורה. המצפן של השכונה השתבש! השתבש מאז נשיקה אחת ארורה ומאז פרידה של זוג מדהים!

כן, בטח, רחלי. בטח שאת חולה.

תגידו, אולג הזה לא היה גם בחממה רוצח שכיר או משהו? או שאני סתם מתבלבל בין רוסים?

לעיתים אני מרחם על נמרוד על איך שאבא שלו מתזז אותו. וכן, יום ההולדת של אגם. כמה מאכזב.

מה רע במכוער עם הרטייה? שחקן נחמד. או שאולי תבורי יחזור עם רטייה? אילנה הורסת את הכל. כדאי מאוווווד להיזהר כשהיא פה. לשלומי יש כישרון נדיר לציין את המובן מאליו.

שיר, שאני אעבוד על הקלף של לירון לסופרגול? ולמה הדבילים האלה נמצאים שם, ולמה ליטמן מסורק בצורה דבילית כזאת? וכן, אין עוד מישהו בקבוצה...

נמרוד, אתה אידיוט, כן? מאוד. וזה מוזר כי שני ההורים שלך מאוד חכמים. אני מהמר על יום ההולדת של סוזי... רק מי יזכור אותו?

בחייאת, חברים, אין לכם דרך לנטרל את אילנה? פן לג'סי, מרתון של מלכת הלבבות, קצוות מפוצלים למיטל?

נמרוד מכור להימורים. איך זה בשביל עזרה למפעל הפיס, מועצה?! רגע, מתי היא גילתה?

אוי, לעזאזל עם השכנים האלה! איזה קורע... יאללה די חפרת? רגע... הוא כתב את זה ללילוש? והיא לא נעלבה שזה מה שהוא מקדיש לה?

מה זה, אשרת הביאה עודפים מהפסטיגל? איזו סצנה... הזויה. פן לג'סי.

אוי, נמרוד האידיוט...

מצליח, למה? למה עשית את זה? למה? לעזאזל, אני לא רוצה...

אוי, ג'סי לא תהיה טובה כאן...

אוי. שיט. שיט שיט שיט שיט שיט, לא שוב!!!!!!!!!!!!!! היא אמרה לקחת את זה!

אגב, בקבוצה של השיינפלדים סוזי אוסרת על אגם לתת לנמרוד שקל. נמרוד אומר שיום אחד יבינו שהכי אכפת לו מהמשפחה. והן אומרות שהן ירשמו ביומן ויתכוננו ליום הזה.

אני לא מבין מה קשור שיר הסיום, אבל בגלל שהוא אחלה, צירפתי אותו. אגב, שימו לב שמבין כולם, רק אגם מוזכרת בשיר הזה. והיא לא הייתה היום בכלל! ואני חייב לעשות ספירת מלאי לשכונה...

שכונה אחת,
ונרקיס ליד,
עם אגם אחת,
ואודי אחד.

ויותר מזה אני לא צריך. ספרתי את המלאי...

panda0zombie

New member
לא לא אודי ואגם לא נפרדו סופית

ממש לא.. גם בהשמיניה הוא עשה משהו דומה. הפריד את רוניני בסוף העונה הראשונה ואז למשך רוב העונה השנייה לא ממש התעסקו איתם עד הכמה פרקים אחרונים לעונה. אני די בטוחה שגיורא פשוט שומר אותם לסוף
לשלומי יש הרבה כשרונות נדירים
כן איך לילוש לא נעלבה מהשיר של שלומי
כן ממש בגדי פסטיגל הביאו לקליפ של שלומי
להגנתו של נמרוד ,עם כל הטמטום שבו, באמת ממש אכפת לו מהמשפחה שלו

אלו באמת הבגדים שהיא לבשה בפסטיגל

אני מקווה, כן, שאגם ואודי חוזרים בסוף!

כי בינתיים אני לא אוהב את הכיוון בין אודי ומיטל. אגב, אצל רוניני לא הייתה זוגיות אחרת. כלומר, היה את דניאל, אבל היה ברור שם שזה לא רציני בעקבות המשחק שלו בין שתי הבנות.

אחחחחחחחח... השמינייה... פתאום בא לי לראות שוב...

panda0zombie

New member
באמת אותם בגדים? נחמד

אף פעם לא הייתה לי ממש בעיה עם אודי ומיטל.. בעונה הקודמת אפילו רציתי את זה אבל עכשיו כשהם אחים וזה די ברור שאודי ואגם הרבה יותר טובים אודי ומיטל כבר נראה לא מתאים ונכון
תמיד ידעתי שרוניני זה לנצח. הזוג האהוב עליי בהשמיניה ובאופן כללי אחד מהזוגות האהובים עליי אצל גיורא.
גם במקרה של אגם ואודי די ברור שלירון ואגם זה לא רציני כי הוא אמור להיות בסוף עם רחלי.
&nbsp
מתגעגעת להשמיניה.. ימים יפים

Roei152

Well-known member
מנהל
כן , אולג לוין (זה גם השם של הש]חקן , אולג )
שיחק בחממה רוצח שכיר , והוא זה שניסה לפוצץ את הלונה פארק בפרק הראשון של העונה השלישית...
אגב הוא שיחק גם בשוברי את זה שמנסה לגנוב את האוצר עם בוני ובבר...

panda0zombie

New member
אהא כזה קונגו

טדי ככה חבר של כולם.
בשלב הזה היה כבר שווה יותר לטדי לסמוך על נמרוד להביא את המטה. מצד שני יש את המחסום ונמרוד יכול לחשוב בשביל עצמו בכל מקרה
בן נאמן אין דברים כאלה. כן התאריך לידה של אגם
סוזי שינתה את הקוד.. חכמה
מעניין איך היא גילתה על הבעיית הימורים של נמרוד
חתכו לו את הכרטיס אשראי! מגיע לו! אני לא חושבת שיצא לי להרגיש יותר שמחה בעונה הזאת מהרגע הזה
טדי וסוזי חכמים סך הכל.. איך יצא להם ילד כזה מטומטם?
יופי איגור פוצץ את השכונה. אבל אני אומרת שהוא יתפחם

רחלי ברור שאת חולה.
לילושלומי
הייתי מצפה מלילוש להעלב ששלומי כתב לה את השיר יאללה די חפרת אבל השיר שומעת אני אוהב אותך מפצה
צריכים לשים על אילנה פעמון אם כל הפעמים שהיא באה משום מקום והורסת
איזה עלילה קורעת יש להם בפרק הזה.
רק בשכונה אנשים יכולים פשוט לצלם קליפ עם קונגו ותלבושות פסטיגל ויזרמו
ג'סי מותק..
הם היו צריכים להקשיב לאילנה ולשים שנייה את הבלון גז במקום אבל מי מקשיב לה

לירון הסופרבול מחכה רק לך.
ג'וני ורום גרועים! אז זה התפקיד שהביאו להם בעיקרון?
מלבישים את ליטמן כל כך מוזר פה

אין דרך שמיטל הייתה יכולה להתחמק מהגרניום הזה בכיס
היא מכינה לאודי סנדוויצ'ים עכשיו? לא רוצה לא צריך.. בטח לא כשיש לנו פה בפורום מישהו שיותר מישמח לקבל את הסנדוויצ'ים
מצליח למה להרוס
אוקי צעד די יפה מצידה של מיטל אני חייבת להגיד. אלא אם כן יש תוכנית נסתרת

dar dahan

Member
וואו!

תקשיבו, אחריי השירים שלו בעונה הקודמת העונה הוא מפציץ, אני בסוף אעריץ את שלומי, אחלה שיר, וגם אחלה רעיון לקליפ!
וטדי הטמבל הזה נותן לילד שמנת שלו לדבר עם פושע ולתת לעוד גורם להלחם על המטה ויש לי תחושה שעוד נתגעגע לנינה ולנחש שלה ושהרוסי הזה הולך להיות גרוע פי אלף ממנה...
&nbsp
נ.ב מיטל אני אוהב אותך, אני מטורף עלייך, את מושלמת פשוט, אוף למה אני בכלל טורח, היא סך הכל דמות בסדרה, והשחקנית שמשחקת אותה מפורסמת מדיי כדיי להיות עם מישהו כמוני, טוב נו, נפרגן למיטל אם היא תהיה עם אודי, העיקר שהיא תהיה מאושרת השלמות המהלכת הזאת

&nbsp
&nbsp

מה זאת אומרת? תמשיך לטרוח!

אני לא ויתרתי ולא ויתרתי, והנה בסוף גם ענבל וגם גאיה עשו לי לייק! ואני בטוח שהיו צוחקים עליי כמו שצחקו כשאודי אמר שאגם מאוהבת בו.

אז אל תוותר, דר, הכל פתוח, הכל עוד אפשרי, ולעזאזל אני חייב מישהו שיהיה עם מיטל וירחיק אותה מאודי כבר!

הלו, ליטמן? תגיד, אתה בעניין של עוד בחורה לאוסף...?

שיר m

Well-known member

בהחלט יש מה להעריץ בשלומי

&nbsp
דר אתה בול למיטל! לא היינו אומרים סתם

rubmwue1234

New member
פרק מעולה!

גיורא תותח מאז תחילת המחצית הזו!!
אז הפרק זרם והיה באמת מעניין ומשעשע עם הקטע של השיר של שלומי..
אם כבר דיברו איתנו על סימנים בפרק הקודם, בינתיים כל הסימנים מראים כי אודי ומיטל לא צריכים להיות ביחד...
הסוף! כל הדקה האחרונה הייתה פשוט פיצוץ אחד גדול תרתי משמע!
זה היה די מהר, הקטע שנפער החור באדמה, ואז אולג הגיע, ולא רק הגיע אלא פיצץ את הבלון גז וגרם למספרה של אילנה להתמוטט ועוד כשאילנה הייתה בתוכה....כל כך הרבה פרטים שיכולים להוביל לכל כך הרבה דברים בדקה אחת! בהחלט מותח. אבל מזל שמחר רביעי :)

panda0zombie

New member
מחר צריך לצפות לקליף האנגר יותר גדול

הסימנים בהחלט מראים שאודיטל זה לא
&nbsp
גיורא באמת מביא פרקים טובים במחצית הזאת! בהחלט שיפור

למעלה