לא קונגו של ניר. קונגו כמו פטיש אוויר!
אבל מה אכפת לי מהשכונה, גיורא. אני נזכר בנאום של אודי לאגם על למה הם נפרדו, ואז אני מבין שזאת הדרך של גיורא לסמן שהוא הפריד את הזוג הזה סופית. ואני שואל אותו- למה?! למה להרוס זוג כל כך מדהים?! אבל אני אצחק אחרון, גיורא! אני אצחק אחרון! לא ליטמן והבוגד, אני!
כן, אודי, בשביל זה. רק בבקשה, תחזור לאגם. בבקשה? ומיטל, בדיוק בשביל מצב כזה יש לנו, חברי הפורום, שידוך מן המוכן.
תראו את טדי... מדבר בכיף כזה עם האסירים בשפתם. ולמה אולג מחליף את איגור?
מה את מכינה לו סנדוויץ'?! מה?! מה קורה לך. אני אגיד לך מה קורה. המצפן של השכונה השתבש! השתבש מאז נשיקה אחת ארורה ומאז פרידה של זוג מדהים!
כן, בטח, רחלי. בטח שאת חולה.
תגידו, אולג הזה לא היה גם בחממה רוצח שכיר או משהו? או שאני סתם מתבלבל בין רוסים?
לעיתים אני מרחם על נמרוד על איך שאבא שלו מתזז אותו. וכן, יום ההולדת של אגם. כמה מאכזב.
מה רע במכוער עם הרטייה? שחקן נחמד. או שאולי תבורי יחזור עם רטייה? אילנה הורסת את הכל. כדאי מאוווווד להיזהר כשהיא פה. לשלומי יש כישרון נדיר לציין את המובן מאליו.
שיר, שאני אעבוד על הקלף של לירון לסופרגול? ולמה הדבילים האלה נמצאים שם, ולמה ליטמן מסורק בצורה דבילית כזאת? וכן, אין עוד מישהו בקבוצה...
נמרוד, אתה אידיוט, כן? מאוד. וזה מוזר כי שני ההורים שלך מאוד חכמים. אני מהמר על יום ההולדת של סוזי... רק מי יזכור אותו?
בחייאת, חברים, אין לכם דרך לנטרל את אילנה? פן לג'סי, מרתון של מלכת הלבבות, קצוות מפוצלים למיטל?
נמרוד מכור להימורים. איך זה בשביל עזרה למפעל הפיס, מועצה?! רגע, מתי היא גילתה?
אוי, לעזאזל עם השכנים האלה! איזה קורע... יאללה די חפרת? רגע... הוא כתב את זה ללילוש? והיא לא נעלבה שזה מה שהוא מקדיש לה?
מה זה, אשרת הביאה עודפים מהפסטיגל? איזו סצנה... הזויה. פן לג'סי.
אוי, נמרוד האידיוט...
מצליח, למה? למה עשית את זה? למה? לעזאזל, אני לא רוצה...
אוי, ג'סי לא תהיה טובה כאן...
אוי. שיט. שיט שיט שיט שיט שיט, לא שוב!!!!!!!!!!!!!! היא אמרה לקחת את זה!
אגב, בקבוצה של השיינפלדים סוזי אוסרת על אגם לתת לנמרוד שקל. נמרוד אומר שיום אחד יבינו שהכי אכפת לו מהמשפחה. והן אומרות שהן ירשמו ביומן ויתכוננו ליום הזה.
אני לא מבין מה קשור שיר הסיום, אבל בגלל שהוא אחלה, צירפתי אותו. אגב, שימו לב שמבין כולם, רק אגם מוזכרת בשיר הזה. והיא לא הייתה היום בכלל! ואני חייב לעשות ספירת מלאי לשכונה...
שכונה אחת,
ונרקיס ליד,
עם אגם אחת,
ואודי אחד.
ויותר מזה אני לא צריך. ספרתי את המלאי...