פרק 85, יפעת מצליח

dar dahan

Member
פרק 85, יפעת מצליח

האם לדעתכם הדייט השני בין אודי ליפעת מצליח יצליח להם הפעם?
מתי מיטל תגיד לאודי שהיא מאוהבת בו ומתי היא תבין שיש לה אהבה בטוחה איתי?
ומה לעזאזל יקרה עם רחלי ועם המטה?
כל זאת ועוד בפרק 85 של שכונה, תהנו

Roei152

Well-known member
מנהל
לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!
פרק מרגיז מאוד... קודם רחלי יוצאת למסע במחוזות אחרים , חוזרת וטוענת שהיא ראתה את המטה , ושוב כולם לא מאמינים לה....
אגם מנסה לנחם את לירון במחשבה שרחלי מתה...
והשיא אוי לא!!! נשיקה שנראת כמו ה-נשיקה של הזוג האמיתי של אודי ומיטל... והפרידה של רחלי ולירון....

כל כך הרבה לא בסדר פה

אגם יוצאת מה זה אפסית, כאילו, רחלי "מתה" ואת באה "לנחם"?

הפרידה עוד מילא, ידענו שזה יקרה מתישהו, אבל אני מקווה שהם יהיו בסוף ביחד.

וכמובן, הזוג הגועל נפש.

אבל כמו שגיורא כותב לאחרונה, הוא יזווג בסוף בין רחלי ונמרוד...

panda0zombie

New member
כן פרק די מעצבן

אני די בטוחה שהשכונקים כבר היו צריכים ללמוד את הלקח שלהם ולהבין שרחלי תמיד צודקת לא משנה כמה הזוי מה שהיא אומרת
כן! הסצנה הזאת של אודי ומיטל נראתה קיטשית ורומנטית מידי בשביל זוג זמני

אז אולי עוד פעם... רחלי תמות?

כן, הבטחתי להפסיק עם הבדיחה הזאת. אבל מה אתם רוצים? הם עוד פעם כמעט הורגים אותה...

איזה קשוחה רחלי. ממש שם עם דינה.

את הקטע עם נמרוד ואגם ראיתי בהצצה. מה אני אגיד לכם, מותח. היא מתה.

איזה מתה, נמרוד. נראה לך?! מה, היא כמוך וכמו אולג וכמו גדעון? היא חתיכת קשוחה!

חשבתי שיקרה איזה משהו "גן עדן" או משהו כזה... שיט, שוב פעם!

מה? מה ראינו שם לעזאזל?

המבט של שלומי היה ענק... אגב, תסתכלו על לירון, אני חושב שהוא כבר החליט... "את לא נורמלית, רחלי!" מה אתה אומר, לירון, גם שמת לב שאתם בנרקיס? שצ'יטה מימון משחק כדורגל? זאת ההגדרה של רחלי. בתיאור דמות שלה כתוב "לא נורמלית". מזכיר קצת את ההתפרצות שלו אחרי הפיטורין של מגי.

אגם, בחייאת?! איך בא לי שרחלי תבוא ותבהיל אותה. עד כדי כך. טוב, זה לא היה כזה מצחיק...

איך ידעת, מיטל? גם לי לא בא לדבר על זה יותר! גם לי בא לשחרר את זה! והם לא אמורים להיות יחד, מצליח! לעזאזל איתו...

היי, דר, אפילו יפעת אומרת שמיטל מהממת! תודה, יפעת, שהסחת את דעתו.

ויקי, את זאת שאמרת לרדת לשם בשביל אבא. תגידו, זה שגיורא מביא הזיות במערה- לא קצת... מזכיר לכם איזה משהו? איזה מישהם בתוך מערה, משותקים כולם... איזה זוג...?

"שמעתי שקרסה עלייך מערה"?

איך אני אוהב את הקטע הזה עם הכיבוי מכשירים בתחילת הסרט... וואו, מיטל מהירה.

שוב השיינפלדים במוזיקה קלאסית... אגב, נמרוד מנסה לשטוף כתם שלא יורד מזכיר לי מחזה אחר של שייקספיר, מקבת'. גם אנחנו מאוד רוצים שנמרוד ימצא חיים, אגם. מאוד.

איזה בילוי משפחתי נחמד... אני חושב שאפילו יפעת לא יודעת מה השם של מצליח. נו באמת, מצליח... בקולנוע?! בקולנוע?! איזה דבר דבילי. אתם יודעים מה, אני חושב שסוזי צריכה לחוקק חוק שאוסר על השכונקים להיכנס לקולנוע (אלא אם כן, כמובן, אגם איתם. בעיקר עם אודי). נכון אמרתי שיפעת גם מצטטת את סבתא שלה? מה אתם מוחאים כפיים, חבורת נרקיסים טמבלים?! מה זה?! אני לא רוצה! אני לא רוצה! לא בא לי! אני לא רוצה! זה לא צריך להיות ככה! איפה השקית הקאה שלי?! איייייייייייייייייכס! די כבר! כל הקטע מוצג בצורה כל כך מגוחכת, כל כך מגעילה!

טוב, לפחות גם רועי סובל איתי... ולפחות רחלי היא זאת שנפרדת באמת.

גם לי יש משהו לספר לכם. שכל כך הרבה לא בסדר בסצנה האחרונה הזאת שזה גורם לי להקיא.

באפליקציה, מצליח בטוח שהוא הרווק היחיד בחבורה.

ואגם חושבת שגם נמרוד הוזה... שהוא המציא שרחלי מתה, אז או שזה הומור ממש גרוע או שזה הזיות. וסוזי אומרת, ואני ממש לא ממציא, "נמרוד, עכשיו גם התחלת עם סמים? לא הספיקו לנו ההימורים?"

ואני חייב, כמובן, בשם הרומנטיקה, להראות את הקטע המדהים... היפה... הגדול... המרגש... הרגע הכי יפה בכל הסדרה! שכמובן לא כולל שום אחים בתוכו, ושום זוגיות לא נכונה. אה, וגם שום חבורת נרקיסים שצוחקים ברקע עם בני הדוד מצליח. כמו שצריך להיות, לא?

panda0zombie

New member
רגע רגע

מישהו הזכירו סמים? תוך כמה זמן המועצה באה להרוס את האפליקציה?

באמת שהסצנה בקולנוע הייתה קצת מגוחכת.. הרגיש לי קיטשי מידי

בשלב הזה של הסדרה לא נראה לי שמישהו יודע מה השם האמיתי של מצליח

panda0zombie

New member
מה

כל הסיטואציה עם רחלי ממש מזכירה לי את האי.

אני חושבת שאחרי עונה וחצי השכונקים צריכים ללמוד להאמין לרחלי כי היא תמיד צודקת.
רחלי בהחלט עברה חוויה מפתיעה. העכברושים מייצגים את הדבר היחידי שהיא מפחדת ממנו, ואז היא נוגעת בדברים ונלקחת למקומות. שדה, איש מסתורי בחליפה עם המטה.. מעניין
כולם מתרגשים לראות שרחלי בחיים וכמובן גם שאף אחד לא מאמין לה כי מה שהיא אומרת הזוי. לא הזוי כמו כל הדברים שעברו עליהם באותה שנה אני מניחה
אז בסופו של דבר באמת אין פתחים שרחלי הייתה יכולה לחזור דרכם

קשה לי להאשים פה את לירון.. בטח ממש קשה לו במצב הזה
אגם לא מפספסת שום רגע
טוב אז הפרידה הצפוייה הגיעה ורחלי בחרה
עכשיו שהם פרודים אז אני אומרת שהנשיקה של אגם ולירון תגיע עוד השבוע

נמרוד אולי בן אדם די חולני אבל אני בספק אם הוא היה עובד על אגם שרחלי מתה ועוד ממשיך עם זה
מעניין מתי גם נמרוד יגיע לשדה

אוקי אז.. אודי ומיטל
יפעת חמודה סך הכל. כל המצליחים אוהבים להגיד משפטי סבתא?
טוב מצליח עושה את הצעד ואת הנאום אהבה הסוחף ובדך עושה למיטל את רוב העבודה
ואז........ הנשיקה. אני חייבת להגיד הסצנה הזאת הרגישה לי די קיטשית וקלישאתית שהתחלתי להרגיש קצת לא נוח
כל הסצנה הזאת הייתה קיטשית מידי בשביל זוג זמני! אולי בכל זאת גיורא מתכנן להפוך אותם לendgame?
אבל עכשיו אני די בטוחה שגיורא בונה על מצליח כדמות שתצא מהארון כנראה

rubmwue1234

New member
דווקא לי זה מזכיר בול את החממה

כנראה למרות המשפטים שהוא אומר בראיונות, הוא כן משחזר את עצמו פשוט ברעיון שונה.
פשוט זה מאוד הזכיר לי את אלה לי, שבדיוק בתחילת המחצית גם נכלאה במערה, וגם יצאה בדרך מוזרה למדי. פשוט פה זה היה משהו הזוי לגמרי עם העל טבעי הזה. בחממה זה פשוט היה החזיונות שנבעו מהוירוס שהיא ויפתח נשפו.
יש מצב הסימן שעל היד מאפשר העברת מקומות או משהו...
כן, הפרק היה מוזר כזה..פשוט גיורא מתחיל למשוך את העלילה או פשוט לחזור עליה...שלא מאמינים לרחלי....כשיתחיל להיות ברמה מתישה זה יתחיל להציק. המזל הוא שבעוד איזה 15 פרקים פרק הסיום אז נקווה שיצוצו דברים חדשים כמו שהיה בתחילת המחצית שזה באמת היה משהו מדהים אחרי המחצית הראשונה והלא טובה.
חייב לציין שהסצנות בבית קולנוע היו תלושות מהמציאות וקיטשיות ו...מוזרות לגמרי. היה אפשר לחבר בין אודי ומיטל בדרך שונה עם כל התלאות שעברו בדרך...
&nbsp

נכון? גם זה שלא מאמינים לה

זה כמו ללי בזמנו.

וגם בחממה הוא שחזר את עצמו (זאב מנתח את הפנים שלו, מישהו?).

הסצנות בבית קולנוע זה למקרה שאני אצטרך להקיא, אז בכיף אני אצפה בהם.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה אתם מצפים?
אודי ויפעת הלכו לסרט , זה אולם קטן בבית קולנוע קטן .. מה אתם מצפים לגבי מיטל ומצליח ? הרי לפני שסרט מתחיל אנשים עוד יכולים להכנס לאולם..

panda0zombie

New member

מסכימה לגבי אודי ומיטל.. באמת יכלו למצוא דרך טובה יותר ופחות קיטשית לחבר בינהם אם כבר
אני יכולה להבין למה גיורא משחזר רעיונות.. קשה לחשוב על רעיונות חדשים אחרי כל כך הרבה אבל עדיין קצת מבאס. גורם לי לחשוב האם הוא מתכנן עוד סדרה

Roei152

Well-known member
מנהל
בא לי קצת מנוחה מגיורא
אחרי השמיניה והאי הייתה הפסקה מאוד ארוכה בהמתנה לחממה... בא לי קצת הפסקה ממנו אחרי הגל הזה של החממה ושכונה...
(לא שאני לא אשמח אם הוא יוציא עוד סדרה..)

ny22

New member
מנהל
גם לי הקטע עם האבנים הזכיר מאוד את החממה!!!

ny22

New member
מנהל
תגידו, זה רק אני או שכל מה שקורה עכשיו מזכיר את החממה+האי?

(בגלל המפולת והמעברים של רחלי).
&nbsp
הקטע עם יפעת מצליח קצת מוזר: היא בדייט, מישהי מתחילה עם מי שהיא נמצאת איתו בדייט והיא זורמת....
זה מוזר...
&nbsp
הסדרה הזאת מצד אחד די לו הגיונית.
מצד שני - העלילה מצוינת

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תצפה לדברים הגיונניים אצל גיורא
חשבתי שלמדנו את זה כבר...

Roei152

Well-known member
מנהל
הבנתי למה דווקא היום !!!!!!
כי היום זה 5 שנים לגאליס ...
שם היו לנו את נינה ויונתן ... שהם גם כן אחים שאבא שלו התאהב באימא שלה...

שנפרדו מהר מאוד אחרי שגילו

מחרתיים חג האהבה. אם אודי ואגם לא חוזרים ביום הזה... אני נשבע, אני עובר למחנה שמזווג בין נמרוד ורחלי!

שיר m

Well-known member
אהההההההה

לירון!!!

לירון

&nbsp
רחלי בוכה! לרחלי באמת אכפת מלירון! זה חדש לי.
&nbsp
אודי ומיטל זה כל כך הזוי אבל בסדר.

למעלה