אז אולי עוד פעם... רחלי תמות?
כן, הבטחתי להפסיק עם הבדיחה הזאת. אבל מה אתם רוצים? הם עוד פעם כמעט הורגים אותה...
איזה קשוחה רחלי. ממש שם עם דינה.
את הקטע עם נמרוד ואגם ראיתי בהצצה. מה אני אגיד לכם, מותח. היא מתה.
איזה מתה, נמרוד. נראה לך?! מה, היא כמוך וכמו אולג וכמו גדעון? היא חתיכת קשוחה!
חשבתי שיקרה איזה משהו "גן עדן" או משהו כזה... שיט, שוב פעם!
מה? מה ראינו שם לעזאזל?
המבט של שלומי היה ענק... אגב, תסתכלו על לירון, אני חושב שהוא כבר החליט... "את לא נורמלית, רחלי!" מה אתה אומר, לירון, גם שמת לב שאתם בנרקיס? שצ'יטה מימון משחק כדורגל? זאת ההגדרה של רחלי. בתיאור דמות שלה כתוב "לא נורמלית". מזכיר קצת את ההתפרצות שלו אחרי הפיטורין של מגי.
אגם, בחייאת?! איך בא לי שרחלי תבוא ותבהיל אותה. עד כדי כך. טוב, זה לא היה כזה מצחיק...
איך ידעת, מיטל? גם לי לא בא לדבר על זה יותר! גם לי בא לשחרר את זה! והם לא אמורים להיות יחד, מצליח! לעזאזל איתו...
היי, דר, אפילו יפעת אומרת שמיטל מהממת! תודה, יפעת, שהסחת את דעתו.
ויקי, את זאת שאמרת לרדת לשם בשביל אבא. תגידו, זה שגיורא מביא הזיות במערה- לא קצת... מזכיר לכם איזה משהו? איזה מישהם בתוך מערה, משותקים כולם... איזה זוג...?
"שמעתי שקרסה עלייך מערה"?
איך אני אוהב את הקטע הזה עם הכיבוי מכשירים בתחילת הסרט... וואו, מיטל מהירה.
שוב השיינפלדים במוזיקה קלאסית... אגב, נמרוד מנסה לשטוף כתם שלא יורד מזכיר לי מחזה אחר של שייקספיר, מקבת'. גם אנחנו מאוד רוצים שנמרוד ימצא חיים, אגם. מאוד.
איזה בילוי משפחתי נחמד... אני חושב שאפילו יפעת לא יודעת מה השם של מצליח. נו באמת, מצליח... בקולנוע?! בקולנוע?! איזה דבר דבילי. אתם יודעים מה, אני חושב שסוזי צריכה לחוקק חוק שאוסר על השכונקים להיכנס לקולנוע (אלא אם כן, כמובן, אגם איתם. בעיקר עם אודי). נכון אמרתי שיפעת גם מצטטת את סבתא שלה? מה אתם מוחאים כפיים, חבורת נרקיסים טמבלים?! מה זה?! אני לא רוצה! אני לא רוצה! לא בא לי! אני לא רוצה! זה לא צריך להיות ככה! איפה השקית הקאה שלי?! איייייייייייייייייכס! די כבר! כל הקטע מוצג בצורה כל כך מגוחכת, כל כך מגעילה!
טוב, לפחות גם רועי סובל איתי... ולפחות רחלי היא זאת שנפרדת באמת.
גם לי יש משהו לספר לכם. שכל כך הרבה לא בסדר בסצנה האחרונה הזאת שזה גורם לי להקיא.
באפליקציה, מצליח בטוח שהוא הרווק היחיד בחבורה.
ואגם חושבת שגם נמרוד הוזה... שהוא המציא שרחלי מתה, אז או שזה הומור ממש גרוע או שזה הזיות. וסוזי אומרת, ואני ממש לא ממציא, "נמרוד, עכשיו גם התחלת עם סמים? לא הספיקו לנו ההימורים?"
ואני חייב, כמובן, בשם הרומנטיקה, להראות את הקטע המדהים... היפה... הגדול... המרגש... הרגע הכי יפה בכל הסדרה! שכמובן לא כולל שום אחים בתוכו, ושום זוגיות לא נכונה. אה, וגם שום חבורת נרקיסים שצוחקים ברקע עם בני הדוד מצליח. כמו שצריך להיות, לא?