פרק 9 עונה 5 - מה המזל שלך?

פרק 9 עונה 5 - מה המזל שלך?../images/Emo58.gif

בפרק למי שכבר שכח/ה או עוד לא ראה, אז הביאו את המעצבים שכבר הודחו וציוותו אותם למעצבים בתוכנית כדי להכין תלבושת אוונגארד בהשראת המזלות של אחד מחבריי הקבוצה. אני הכי אהבתי את של קורטו וליאן, וההחלטה של השופטים במשימה הזאת זיעזעה אותי! העיצוב של ג'רל כמעט ולא קיבל זמן מסך בזמן התוכנית ראו אותו ממש ממש בהתחלה ואז במסלול וזהו, ולדעתי הוא היה נורא מוזר וממש לא ראוי לנצח. וההחלטה להדיח את טרי כשבגד של סוויד היה תלבושת שקופה ממש לא חדישה או יצירתית, כאילו זה מרגיז אותי שיש עונות שכשההחלטה קשה חושבים על אתגרים קודמים, וטרי מפציצה תמיד! פעמיים היא הייתה בטופ 2 וכמעט ניצחה וסוויד די מדשדש מאז הניצחון שלו בפרק השני או משו כזה:S אני מחפשת בינתיים תמונות להעלות שיהיה נוח להגיב, ומקווה לשמוע את דעתכן :)

שידרוג העיצוב של בליין, מה דעתכן?

(לא אני הכנתי, מצאתי באתר כלשהו)

Einav YD

New member
זה היה פרק נחמד

אבל שוב פעם משחזרים אתגרים. אז הפעם זה אוונגרד מזלות ולא סתם אוונגרד. וליאן מעצבת כל כך יפה,אני בטוחה שהיא תזכה D: גם השמלה של ג'ו הייתה יפה. חבל שבליין כפרעליו עף ;;

מורןן123

New member
היא יותר יפה

אבל היא מבטלת את הרעיון שעליו ביילן התבסס- שהיא תהייה "כבדה" בצד אחד ולא מאוזנת.

IkMfNiY

New member
סוף סוף פרק מעניין P: ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

העונה הזו קצת משמימה. לא פלא שבכל פרק תוקעים מישהו מעונה קודמת [הפעם זה היה השיא...]. העיצוב של בליין היה פשוט על הפנים. אבל הוא תמיד גרוע. סוף סוף הוא עף! אני פשוט לא אוהבת ילדים קטנים ומצעבנים P: העיצוב של ג'ו היה הכי טוב לפי דעתי! הוא אדיר. העיצוב של ג'רל היה טוב. לא יותר מדי אוואנגרדי [כשאני חושבת על אוואנגרד, אני פשוט חושבת ישר על העיצוב האובר דה טופ של כריס וכריסטיאן...] אבל הוא יפה ואני שמחה שג'רל זכה סוף סוף! יש לו עיצובים טובים. ליאן פשוט מעצבת מדהים. הדברים שלה כ"כ אלגנטים ותמיד הם נראים מצויין. לא היה מספיק אוואנגרדי לפי דעתי, אבל נורא יפה. אני שמחה שסוויד לא עף! אני אוהבת אותו, למרות שהבגד הזה באמת לא היה יותר מדי אוואנגרד. אני לא חושבת שבאמת היה צריך להחזיר את המעצבים שעפו, זה קצת מיותר. יעל

Einav YD

New member
נחמד

אבל הם שוב ממחזרים את עצמם. נגמרו כל הרעיונות? אני שמחה שטרי עפה,היא עלתה לי על העצבים. ליאן כזאת מדהימה! היא כל תוכנית מעצבת בגדים כל כך יפים,אני חושבת שהיא תזכה. וגם אני חושבת שהעיצבו של ג'ו היה הכי טוב, אבל גם של ג'רל היה נחמד:)

ג'ו באמת הפתיע.

לעומת כל העונה בערך שאני שואלת את עצמי איך הוא עדיין שם?! הוא היה צריך לקחת את זה, של ג'רל היה חביב, מעוצב בטעם ומעניין, אבל של ג'ו היה ואו. טרי עלתה על העצבים של כולם אני רואה^^ אבל זה קטע של עיצוב ולא אופי, גם סנטינו בזמנו תמיד היה מעצבן אותי
ולדעתי סוויד היה צריך לעוף =/

כל הכבוד על פתיחת השרשור!!!

ממש אהבתי את שמלת העקרב של ליאן!!!! והעיצוב של סטלה וג'ו היה מדהים!

../images/Emo8.gif

פרק נחמד.. אהבתי את הרעיון. אני שמחה שבליין עף, אומנם הוא חמוד ומצחיק אבל אני לא רואה אותו בתור מעצב רציני. וטרי מעצבנת, יש לה כמה עיצובים טובים. אבל בכל זאת. ליאן כרגיל מדהימה, השמלה של ג'רל היתה ממש יפה. וגם ג'ו קצת מפתיע אותי לטובה. ואגב זה רק אני או שקנלי נהייתה נורא מעצבנת?

IkMfNiY

New member
לגמרי ../images/Emo45.gif (לגבי קנלי) ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

היא כזו שחצנית מעצבנת. היא מוכשרת אמנם, אבל ליאן יותר. יעל

למעלה