פרק 90 שוחרר~

../images/Emo204.gifפרק טוב [< ../images/Emo58.gif

פרק הבא באנקאי ;-; סוף סוף! וגם זאנגס ובניינים-נטויים-על-הצד-כחולים-מגניבים!! (עולם פנימי של איצ'יגו, אבל יותר כיף לכתוב את זה ככה) אני כ"כ מצפה לפרק הבא!! כבר מזמן לא קרה לי שחיכיתי ככה לפרק ^.^ ולא הבנתי את השיניגמי קאפ /= אני בורה
והפרק היה חמוד X3 רנג'י בבאנקאי! יאי! ואהבתי שהם התחילו לדבר על ההקו מונדו~
ובכלליות תמיד כיף לראות את איצ'יגו סובל XD אני כ"כ סאדיסטית בנוגע אליו <.< כבר אמרתי שאני רוצה את הפרק הבא? >:

Hinamori

New member
מממ../images/Emo181.gif

מישהו יכול להגיד אם הוא חושב שהפילרים עוד מעט נגמרים? :X [אני רוצה לדעת מי יהיה הסיו של אוקאלהלהלה T_____T]

../images/Emo204.gifאני! D:

אני דיי רואה את הסיום של הפילרים מגיע, באמת. או לפחות של הסאגה הנוכחית. כבר מזמן אמרתי שזו הזדמנות פז ליוצרים של הסדרה לסיים את הפילרים בפרק 100, כי תהיה פתיחה חדשה, סיום חדש, ונו, אתם יודעים, פרק 100 כאילו שיו *נצנצים ורודים* טוב, ומכאן קצת רצינות ו
לפרק 90 הפילרים מגיעים לשלבי הסיום שלהם, וזה נראה לי דיי ברור. בפרק הבא יהיה איצ'יגו בבאנקאי, אישידה עם כוחות, וקרב אחד גדול בין כולם. אנחנו גם יודעים כבר את המטרה של הבאנטואים, ותכלס, לא נשאר עוד הרבה מה להראות. נשארו עוד 9 פרקים לפני הפרק ה100 (שלדעתי יהיה סיום הפילרים) אז זה בטח יתחלק ל2 פרקי קרב של דמויות שונות, 3 פרקים מלאי הסברים ונסיונות תקיפה של הבאנטואים, 2 פרקים של הקרבות הסופיים והבסת הבאנטואים ו2 פרקים של רגיעה, ריפוי הפצועים וחזרה למסלול העלילה. ואז או שיגמרו הפילרים, או שתתחיל סאגת פילרים חדשה (שלא נדע מצרות). זו כמובן דעתי האישית בלבד ^^"

JeeChan

New member
אממ אותי אישית מסקרן

אם הם היו יעשו פילרים שיצרו את המעבר בין הפילרים למנגה, כי אם באמת הפילרים נגמרים בפרק 100, לא נראה לי שהחלק של הבאונטו ימשך עד 100, אז הם בטח יעשו מעבר כלשהו שיסגור את הסתירות בין הפילרים למנגה.

../images/Emo204.gifיש בזה משהו...

אבל לדעתי יכניסו את זה בפרקים שעד פרק 100... (אני לפחות מקווה שזה יהיה ככה)
אפשריים למנגה מפה~ תכלס אישידה צריך לחזור למצב ללא כוחות
וכולם צריכם לחזור למצב של לימודים... ואז כשנראה שתלמיד חדש מסויים סוף סוף מגיע, כולנו נוכל להיאנח לרווחה ולדעת שנגמרו הפילרים ^.^

Mugen bla

New member
../images/Emo58.gif מנגה.

אני יותר מעוניין לראות את אבא של איצ'יגו כשינגמי. ורציתי שהוא יופיע בקרב עם גרימג'ו ואז איצ'יגו היה נטרף משיגעון O_O

../images/Emo204.gifד"א ../images/Emo58.gifדמות מנגה מעליי

ושכחתי להוסיף גם שבמשחק ההוא של בליץ' (PSP אאל"ט) יש את הדמות שלו, והוא מדבר שם, אז אני אמנם לא בטוחה שזה יהיה הקול שלו, אבל אולי כן... וזה קול לא רע בכלל.

../images/Emo204.gif^^" ../images/Emo58.gifלמנגה

הממ... תכלס זה כן השם שלו... כי ככה כולם מבטאים אותו כי אף אחד לא מצליח לבטא אותו נורמאלי XD סתם. פשוט הגבתי רק מהזיכרון של מה שכתבת בהודעה בלי לעיין בה שוב, ולא זכרתי שלא כתבת את השם שלו במפורש. אבל מצד שני זה דיי גבולי... המפ. לומשנה XD

Mugen bla

New member
לה לה לה ^_^

אה ויש אנשים מוזרים מאוד שעושים קוספליי http://kwoon.com/fanime06.html

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif אמ"ג

הייתי מרותק למסך כל הפרק. הקרבות היו מדהימים. התסריט היה מעולה, איך שהם הכניסו את הכבוד של רנג'י עקב השיוך שלו לפלוגה 11 בעברו. הקרב בין קאריה לאיצ'יגו והבקשה שלו שאיצ'יגו יעשה באן קאי *_*. וכל החלק של אנחנו הולכים לסול סוסייטי פותר את הסתירה למנגה. בטח איצ'יגו יילך בעקבותיהם ואישידה, אוריהימה וצ'אד ישארו מאחור. ואז הסגני קפטנים יצטרפו אליו ביחד עם רוקיה. וכך שתיגמר הסאגה הם ישארו שם. החלק שהכי הרג אותי היה בסוף XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כשבוס שלו מגלה שהוא מעדיף בנות ולא בנים XDDD.

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif בליצ' האמיתי ברוך שובך

זהו עכשיו רשמית כל מי שיקרא לפילרים שוב פילרים (עם כוונה לכך שזה לא שווה צפייה וזה גרוע) צריך למות ולהשרף... XDDDDDD - אני נשבע לכם הקטעים האלה של הסאגה היו צריכים להיות במנגה !!!!111. ^_^
אההה זה היה פרק כזה גדול (אני מרגיש שוב כמו בסוף סאגת סול סוסייטי - אני לא יכול לחכות לפרק של שבוע הבא :DDDD רק הpreview של פרק 91 היה שווה את הכל ^_^). איך שרנג'י נלחם עם הבאנקאי שלו (כאילו הייתה רק פעם אחת שהוא השתמש בזה ואז הוא הפסיד - אז כאילו היה צריך להראות אותו שוב בבאנקאי ולתת לו לנצח XDDDDDDD סוף סוף יש קטעים חדשים לשים בAMVS של באנקאי רנג'י XDDDDD). - אה וגם איך שהוא עשה את המתקפה החדשה הזאת... רואים גם בפילרים *כן אני אשרוף את עצמי אחר כך* יש חידושים ודברים מגניבים שכן משפיעים. ונעבור לאיצ'יגו- יוווו קיריאה שולט בכולם! ועכשיו איצ'יגו כזה כמו בקרב שלו עם זאראקי - ואז כמובן יהיה את שיחת הנפש עם זאנגטסו שלו שישכנע אותו להלחם עם רצון וכוח ואז יהיה באנקאי YAY GO BANKAI. וכמובן ברגע יתנגן לו השיר שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן NUMBER ONE - אני כל כך מקווה שיהיה את השיר הזה כי אז זה אומר שזה באמת ברמה של סול סוסייאטי. ^_^ מצטער על התגובה הארוכה הזאת והנלהבת מאוד אבל זה רק אומר שהפרק סוף סוף החזיר את בליץ' למסלול הנכון- אני מקווה שכל אלה שהם נגד צפייה הפילירים וקראו את התגובה שלי יקבלו השראה ויתחילו לראות את הפילרים :)

Mugen bla

New member
אני מחכה שהם יגמרו ואז לראות בבום

אני חושב הפסקתי בפרק 70 ומשהו :X

JeeChan

New member
אח שלי עשה עליי אונד XD

הוא רשם עם המשתמש שלי את ההודעה השניה XD

למעלה