פרק 91 שוחרר~

Hinamori

New member
../images/Emo58.gifראיתי תמונה משם ו../images/Emo181.gif

גין?! מה?! למה??? למה????? TT_TT |מחבקת את המנגה| אל תדאגי, יהיה טוב... אומשו T_T

נו כמו שהראו ../images/Emo58.gif לדמות מנגה

לפני כמה פרקים בפתיחה את היראקו שינג'י. כאילו שהוא עשה משהו בפרק חוץ מלגרום לי לבהות בפתיחה. ספוילר חמוד שכמותו.

../images/Emo204.gif|ספוליר|חתיכת פרק מעולה!

וואו. זה היה לפחות ברמה של פרקי סול סוסייטי. באנקאי ;-; סוף סוף. אפילו שהשיחה עם זאנגס היתה מוזרה כזאת XD אבל לא נורא. העיקר שזכינו לראות שוב את הבניינים ההפוכים המגניבים האלה D: אהבתי את כל ההסברים על הייצור של הבאנטואים, והדיאלוג של יורואיצ'י ^.^ זה מצחיק שתוקעים אותה בכל חור כשצריך דמות סמכותית שתנחה את הילדים XD האנימציה היתה ממש נחמדה, והשיניגאמיס קאפ היה משעשע XD מוזר רק שהם לא עשו פרוויו לפרק הבא ם.ם ומשום מה ההחרגשה שלי שאנחנו בסיום הפילרים רק מתחזקת מפרק לפרק '-'

מה?! זה היה נורא ואיום!!!!!../images/Emo58.gif

כזה פרק מדהים של איצ'יגו... ואז בא אישידה! ידעתי שדברים לא ישתפרו ברגע שהם הצליחו לדחוף פנימה יאסוהימה -_- ימח שמם וזכרם אני אומרת! >< זה היה ככה - יאי דם. יאי איצ'יגו מדבר לעצמו וגורם לקאריה לתהות בנוגע לשפיות דעתו. יאי איצ'יגו משפד עצמו על החרב שלו וזאנגטסו-דונו יוצא החוצה דרכו (אומג שליטע [ריר]) יאי באנקאי!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז בא אישידה וכולם ברחו ואז דיברו ודיברו ודיברו ושיקרו לנו בפנים שאיצ'יגו-קון לא יכול היה לנצח. אה כן, כמו שהוא לא יכול היה לחיות אחרי שביאקויה שחט אותו בפרק 17 או מה. כמו שהוא לא יכל היה להחזיר לעצמו את כוחות השיניגאמים שלו. כמו שהוא לא יכול היה לנצח את איקאקו. כמו שהוא לא יכול היה לנצח את רנג'י. כמו שהוא לא יכול היה לנצח את קנפאצ'י. כמו שהוא לא יכול היה להגיע לבאנקאי. כמו שהוא לא יכול היה לנצח את ביאקויה (או לפחות לחיות מספיק זמן בשביל שהקרב יסתיים איתו בחיים) כמו שהוא לא יכול היה להציל את רוקיה (או לפחות לשמור את שניהם בחיים מספיק זמן עד שאייזן ילך). אין דבר שאיצ'יגו לא יכול לעשות! >_< הוא יהרה אם הוא ירצה אני אומרת! בשביל זה יש שניים ממנו! הוא תות למען השם, צמחים יכולים לעשות את זה!!!!

אה כן כמובן ../images/Emo58.gif לפרק 54 המהולל

כמו שאף אחד גם לא אמור היה להיות מסוגל לעצור את הסוקיוקו. כן. ראינו איזה יופי זה הלך להם [מגלגלת עיניים]

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif*_*

זה פרק טוווווב *__* וגם אפשר להבין כמה רמזים <: בקשר לאיך שהעלילה תסתדר בסוף 3= (*בלהבלהבלה שנותנים כוח רב בלהבלהבלה הם לא יציבים בלה.* אישידה <:] וגם השיניגאמיס...היה...חמוד...
מחכה כבר לפרק 92 *_* שיצא כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

האמת השיניגאמיס בישר רעות

כי כשספל נשבר, ובייחוד ככה, זה סימן רע. לא משנה שזה היה בהומור.

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif:-O מה היא תעשה לו?T_T

תחנוק אותו עם תותחיה הכבדים?O.O;;

לא מהבחינה הזאת

זה לא סימן רע שהיא תעשה לו משהו, אלא שלאחד מהם יקרה משהו.

למעלה