פרק 92 שוחרר~

פרק מעולה

ממש הרגיש לי כמו הפרקים של סול סוסייטי. אני באשכרה מסוקרנת ומחכה כל שבוע לפרקי הפילר האלה @_@ הם נהיו כ"כ טובים ^.^

S.Riddle

New member
אוח, אוח.

למחזר את הארק של סוול סוסייטי, ועוד בצורה כזו מטופשת, זה כל כך עצוב. איך הסדרה הדרדרה לזה.

../images/Emo15.gif רוצה פרק הבא!!!!

די, זה היה פרק טוב! קוקאקו לשלטון! ואיצ'ירוקי בכמויות *מזילה ריר* זה היה מתוק! רינרין מקנאה... איכס ורוקיה עומדת להילחם! ייהא! די אני רוצה לראות את רוקיה בועטת בכמה ישבנים! עבר הרבה זמן מאז שהיא בעטה לאיזה מישהו בישבן! גו רוקיה! למה יום רביעי זה עוד שבוע למה?

Mugen bla

New member
מה ?!?

אבל אם רוקיה נלחמת זה נוגד את המנגה... הטמטום >_<

Hinamori

New member
למה? י.י../images/Emo181.gif

|חזרתי מפראג והיו שם צ'כים והם דיברו צ'כית וזה היה מעצבן =_=;|

Mugen bla

New member
כי רק במנגה ../images/Emo58.gif

היא מראה את היכולת של הזאנקפטו שלה.. או שהיא נלחמת בלעדי היכולת. ושהייתי בצ'כיה ודיברתי עברית חשבו שאני צ'כי -_-

Hinamori

New member
זה שהי נלחמת../images/Emo58.gifלמנגה[?]../images/Emo181.gif

לא אומר שהיא תראה את השיקאי י.י למרות שאי אפשר לדעת, אחרי מה שעשו לשיקאי של מאטסומוטו >__>

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרקים מעולים ^_^ D:

אני ממש ממש נהנה מהפילרים ^_^ [מישהו שם לב שהקידוד בפרקים האחרונים של דאטביו ממש ממש טובים '-'] אין לי מושג לאן זה הולך, אבל זה פשוט כיף לראות יוצרים שמשנים ומשחקים עם העלילה כמה שאפשר, מעולם לא הייתי מגיעה למסקנה שהם יגיעו לסול סוסייטי, זה כל כך חמוד ונוסטלגי ואני פשוט נהנה לי. אז כן זה לא כמו המנגה, אבל זה עדיין בליץ' ואני נהנה שזה הולך לכיוונים שלא חשבתי עליהם. כל פרק אני מסוקרן ולא יודע מה יהיה.

למעלה