פרק 97 שוחרר~

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif אמפ"ג

האנימציה אני ב100 אחוז בטוח, שהיא צוירה על ידי הקבוצה המקורית, פשוט אנימציה חלקה ומדהימה. הפיתוח העלילתי המעולה, מי היה מאמין שלחשוב על כך שהבסיס לנשמת הבאונטוס זה שיניגאמים, מה שפותר בקלות את התהייה, איך יש להם כוח כה רב. אני פשוט אוהב את העלילה הזאת. השינגאמיס קאפ, ענק כרגיל XD שבוע הבא אין פרק. שבוע אחרי זה, קליפ פתיחה וסיום חדשים :]

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif

*_____* זה כזה...ואו?חח באמת פרק יפה, מעניין מה יקרה לאישידה עם הנשק שלו @@ [דרך אגב, זה פותראת הקטע הזה עם מתי-הוא-מאבד-כוח וזה קצת מכין דברים למנגה @@] השיניגאמיס קאפ קרע אותי XD ו..זהו ס.ס נ.ב שנה טובה ומתוקה כדבש לכווווווולם 333>

Hinamori

New member
../images/Emo181.gif

זה נראה כאילו זה הולך להסתיים בקרוב? ];

|מגיחה מהצללים|

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני הכי התלהבתי מהתמונה בשיר פתיחה. איזו תמונה מהממת! *.*
אייזן עם ההוגיוקו! אחרי תמונה כזו חייבים לסיים את הפילרים בקרוב ;;

להיסתיים בקרוב?._.

לפי מה שאני זוכר מאיפה שהוא*שאגב לא מידע נכון ב100%*בליץ' ימשך אולי עוד שנה@.@ אין פרק שבוע הבא?באסה;-;עכשיו אין משו' שיוציא אותי מהלחץ של השיעורים המעצבנים השבוע=.="עדיין...פתיחה חדשה זה מגנישD:::::::::אתם חושבים שיהיה גם שם תמונה מיתחלפת?O=(ואם כבר אולי גם בשיר סיוםXD;)

אתה מדבר על בליץ' או על הפילרים?

אם על בליץ', אז אני דיברתי על הפילרים... ואם התכוונת לפילרים,אני לא שמעתי דבר כזה, ואני ממש מקווה שזה לא נכון ם.ם;

mitska

New member
חתיך שלי *____*

אהובי ;; וחתיכת בן זונה אם אני אתפוס אותו נוגע ביורואיצ'י >___<

לבנדר א

New member
שמתם לב ../images/Emo58.gif מנגה

שגם לו וגם לארנקרים יש מין רקע מאוד דומה?

למעלה