פררו רושה שאינם פריכים

טלטולN

New member
פררו רושה שאינם פריכים


קיבלתי פררו רושה שאינם פריכים ואולי חבל לזרוק. יש לכם אולי מתכון שיכול לשפר את העניין?
אני כרגע חסרת תנור אז מעדיפה מתכונים שלא מצריכים אפיה.

תודה!
 

טלטולN

New member
תודה רבה!


יצא לך להכין את העוגה הזו?

ידוע לך אולי אם את הגנאש צריך לשים במקרר לפני שמקציפים?
 

CallMeCavanaugh

New member
לא יצא לי

אבל בכל המקרים שבהם ראיתי מתכונים שכוללים הקצפת גנאש, היה צריך לקרר אותו קודם. אני מאמין שבאלי תוכל לתת תשובה נכונה וגם להסביר למה.
 

bali

New member
מנהל
אכן גנאש מוקצף צריך לקרר היטב לפני ההקצפה

רצוי ללילה שלם או לפחות 4 שעות, עד שהוא מתמצק וקר לגמרי.
בזמן ההקצפה מוסיפים 1/2-1 מיכל שמנת מתוקה בזמן ההקצפה, כדי לרכך ולאוורר את הגנאש המוקצף, שיוצא די כבד ומרוכז.
 
למעלה