פרשיית הרבנית "ציונה סאמין" ז"ל

האקשן חוזר לרחובות: הגופה תנותח

פרופסור היס מבקש כן לנתח את הגופה של הרבנית, למרות בדיקת הmri שבוצעה, המונים צפויים להגיע להפגין מול ביה"ח `הדסה עין כרם` למנוע את העברת הגופה למכון המשפטי באבו כביר. ארגון זק"א פנה לבית המשפט לקבלת צו מניעה, עד להחלטה מחודשת בעניין. הגאב"ד הורה לחדש את ההפגנות, כנ"ל נציגים מטעם ש"ס והרב עובדיה, צפוי סופ"ש סוער.

בג``ץ הורה שלא לנתח את הגופה...

אלא להסתמך על בדיקות הRMI. ההפגנות ייפסקו. עוד נצחון קטן במאבק ארוך קשה וצודק למגזר החרדי.

א. למה לא?

ב. כדי לעשות נגד החרדים. ג. כדי לצבור פרסום ושערוריות. ד. כי היא לא מתה מוות טבעי וזה החוק.

הלוויתה תצא הבוקר...

בשעה 11 וחצי מכיכר השבת בי-ם לבית הקברות הר המנוחות. YENT

פשוטו כמשמעו וזו כנראה גם הסיבה

שלא העבירו אותה לאשקלון שם היתה אמורה להקבר וכך גם אמרו כל הזמן

טל 31 נ

New member
ואל תגידו לי בכדי לפענח ממה היא נפט

נפטרה....הרי הם יודעימ שהמשפחה לא תסכים. הם יודעים שעם שלם ייצא נגדם. חוץ מזה שיש דרכים אחרות לקבוע חוץ מנתיחת גופה.... למה לגרום לעם לצאת למלחמה סתם???

odery

New member
אותי יותר מטריד למה דוסים שורפים

בכל הזדמנות פחים.מילא אם היו מפגינים במזרח י-ם,אבל מול החלון בסלון?

nesteaaa

New member
תראי..

את צריכה להפסיק לתקופ ``דוסים``.במצב הזה אין מצב לנסות להסביר, לא שאני מצדיק מעשים של מישהו.לילה טוב.

odery

New member
אני דוסית גאה מחמדי

*"אין מצב לנסות להסביר"? בטח שההפסד כולו שלי... *זה בסדר אני לא צריכה מאמר אקדמי ,סתם תרוץ מניח את הדעת. *נכון שתשתדל אפילו שאני תוקפנית?

החרדים ניצחו: תבוצע בדיקה חיצונית בלבד

בתיוון שר הדתות, יצחק כהן: גופתה של הרבנית ציונה סאמין תיבדק בדחקה חיצונית בלבד, באמצעות מכשיר MRI. הערכה: המשטרה נכנעה ללחצי ש"ס ובשל המהומות שפרצו. הנרצחת תיקבר עוד הערב בירושלים שמעון מירוני, כתב 'בחדרי חרדים' סוף למהומות. ההפגנות והמחאות הועילו – המשטרה והפרקליטות נסוגו בהם מכוונתם לנתח את גופת הרבנית ציונה סאמין. לאחר משא ומתן ממושך ביון נציגי המשטרה לנציגי זק"א, הוחלט על ביצוע בדיקה חיצונית בלבד באמצעות מכשיר אמ. אר. אי (mri). הפשרה הושגה בתיווכו של שר הדתות, ר' יצחק כהן מש"ס. היום בצהריים פנה אליו מנהיג התנועה, הרב עובדיה יוסף, וביקשו לעשות כל מאמץ אפשרי על מנת למנוע את נתיחת הגופה וביזויה. בשל ההסכם, הוסר הצורך בערעור לבית המשפט העליון, והבקשה לדיון נמשכה בחזרה. לאחר ביצוע הבדיקה בבית החולים 'הדסה עין כרם' בירושלים, תועבר גופת הרבנית לקבורה בהר המנוחות בירושלים. יו"ר המחלקה המשפטית בזק"א, מיכאל גוטווין: "ברוך השם, נמנעה טרגדיה נוספת. המשטרה הסתפקה בטרגדיה הראשונה שנחתה על המשפחה".

nesteaaa

New member
וכל כך כיפ לראות פורום בלי מאתיים..

אדומים...לאן נעלמו כולם? טרנספרט?

למעלה