פרשיית טיולים שנתיים-תגובת תלמיד !

סנטה

New member
פרשיית טיולים שנתיים-תגובת תלמיד !

טיולים שנתיים בבתי הספר לא מתקיימים כבר שנתייפ רצוף ! רציתי לשתף אתכם לשנייה , מה החוויות הכי גדולות שהיו לכם בבית הספר ? מה היו הדברים שנחקקים בזכרונתכם,הצחוקים והכיף ? אני בטוח שרובכם יגידו שטיול שנתי זה אחד הדברים היותר כיפיים בבית ספר . אז בגלל ריבים מטופשים שלא ייגמרו לעולם בין העירייה למורים התלמידים כרגיל נדפקים , שוב לא מוציאים אותנו לטיול שנתי למרות שזה אפשרי ואנחנו את חוויות התיכון שלנו [אני בכיתה י´א] מפסידים ! וזו שנה שנייה שאנו לא יוצאים ... כל השנה אנו בתקופות מבחנים , בגרויות חורף ובגרויות קיץ ! המורים כנראה לא מתחשבים הם הולכים עם הראש בקיר והעיירה לא מוכנה לשלם וגם היא הולכת על הראש בקיר ... אתם יודעים מה הכי מצחיק ? שהתלמידים יותר חכמים מהמורים , אנחנו יכולים לפטור את הבעיות והם לא , והם מחכנים אותנו ? לתרבות דיבור ? לפתרון בעיות ? קבלת החלטות ? ואיפה בם כשה מגיע לדבר האמיתי ... כואב ועצוב ... חבל שאי לנו את הכח לקום ולברוח , לארגן טיול שנתי משלנו מורים יקרים עירייה תעשו משו תיתנו לנו לחוות את החוויות שמגיעות לנו בבית ספר בתקופת הנעורים ! תודה !

טיולים שנתיים

הם דבר אלמנטרי, יסודי בתכנית הלימודים. זה פשוט פשע שהתלמידים לא יוצאים לטיולים. אני לא מבין את קברניטי החינוך. איך הם לא קמים ועושים מעשה, זועקים זעקה. הרי לא ייתכן כל כך לפגוע בילדים. בן שבת הרגיל אותנו לשביתה כל שנה, סתם ככה בשביל הכיף, ושתקנו, גם כשהתברר שאת התואר שלו הוא השיג במירמה. רן ארז התברר לאחרונה גם הוא כתחמן לא קטן, והעולם שוב שותק. עכשיו מה יהיה בבתי הספר שלנו? כאילו חסרות צרות אז עכשיו באים המורים והעירייה ומתקוטטים על כמה אלפי שקלים, או אולי עשרות אלפי שקלים, והקורבן הוא שוב... התלמידים. הם לא ייצאו לטיולים. אנחנו, הילדים שלנו, השכנים שלנו, הקרובים שלנו, המשפחה שלנו. משלמי המיסים שכולם שמים עליהם קצוץ! ומה אנחנו עושים? האם אנחנו מציפים את משרדי אגף החינוך או מינהל החינוך, ואת משרדי ארגון המורים בטלפונים ובפקסים ותובעים מהם להגיע להסדר? אני מניח שלא. אם אנחנו לא נתעורר כלום לא יקרה. ערן

למעלה