'פרשנות' לטקסט שלא הובן...

'פרשנות' לטקסט שלא הובן...

החלטתי להתעקש ו'לפרשן' את הטקסט (רק את הבית השני) אפילו רק כתרגיל למחשבה (לא כל הנסתר ,נסתר...וגם הגלוי בעצם נסתר... כיוון שהיה נדמה לכם שהשיר 'מדעי' או לא אישי או לא מהחיים שלי... אני אומרת לכם שהוא אינטימי ופרטי עד מאווווווד...ומדבר על סיטואציה של פליאה על הטבע וליטוף לאחר רגע אינטימי בין גבר לאישה... ובנוסף: הטקסט הוא 'גברי' ו'נשי' בו זמני כלומר גבר חושב אותו אך למעשה יש היפוך תפקידים ואישה (אני) כותבת אותו...: אומרים שבמבנה גבישי לא תיתכן סמטריה מחומשת: שקיפותך כגביש (כמו מוצקים רבים) מעידים שאטומיך סודרו במערך כלשהו של יחידות בסיסיות זהות המורכבות ארבע עשר סוגים הנקראים סריגים מרחביים המקובצים בשבע מערכות בעלות סמטריה איכוסהדרלית. רק פעימות ביולוגיות בתהליך צמיחת נשיותך הטילו מומים באברי תנועה עכבת זמן נעורי שלא בזמני ובחלקת אורז גופך הבהיר מדענים רוקמי סוד ותחרה שקופים בך ברגעי החלום. *** איכוסהדרלית: צורה שפניה מורכבים מ-12 מחומשים. מי שרוצה לעזוב שיעשה זאת עכשיו: רק פעימות ביולוגיות *: הדם הזורם בעורקים ,הולם בחזה בתהליך צמיחת נשיותך *(גבריותך)מזקיף את ה'איבר' הטילו מומים באברי תנועה* נעצרתי מלכת ,רגלי 'נדבקו' לרצפה... עכבת זמן נעורי* זכרון ממגע מיני בנעורי שהיה מוקדם וצעיר מידי... (שלא בזמני) ובחלקת אורז גופך הבהיר* חלקת בשרך הלבן כמו אורז (מלטפים את הבשר ומתפלאים על הרכבו, והאטומים שבו...) מדענים( הבית הראשון של הטקסט) רוקמי סוד (מתלחשים) ותחרה* כמו תחרה שקופה , מסתירה ומגלה, רואים / לא רואים שקופים בך* משקיפים בך ברגעי החלום* ברגע החלומי הזה...

למעלה