פרשנות: שינוי, גרסת הפארסה

JOSEF272

New member
מקרה שינוי זה העתיד של קדימה

אין מה לעשות זה מה שקורא למפלגת מצב רוח. שמתי לב שאתה פשוט חוגג על מה שקורה במפלגות אחרות קרי שינוי ליכוד אל תתהלל.. עכשיו יש אמנם שקט בקדימה אבל אולמרט לא ידוע כאדם מאחד המלחמות בין אנשי קדימה בא יבואו המצב רוח של העם לפני 3 שנים היה שינוי הרוח עברה כפי הנראה לקדימה יש יותר מידי אגו בקדימה והבועה בסוף תתפוצץ אתה אולי לא תסכים איתי אבל אני מאמין שאתה מודע לזה.

ובליכוד בכלל אין אגו....

רק אחד שרצה שכל האחרים יתפטרו על-מנת שיוכל להנות ממרצדס של ראש אופוזיציה. ואחרים שממש, אבל ממש, לא רצו להיפרד מכסאותיהם במשרדי המששלה ומהוולבו-ים שלהם, ועשו כן, רק על מנת לא להיפגע בבחירות שלהם במרכז (מה שלא עזר להם, כמובן).

JOSEF272

New member
ברור שיש

ראשית לעינין ההתפטרות נתניהו היה חייב לתת הוראה מנהיגותית להתפטרות, אחרת ניראה כי הם היו נשארים בממשלה. ופה אני מסכים איתך שההתנהגות שלהם היתה מחפירה ועל כך נענשו במרכז. לענין המעשה נתניהו חייב לבדל עצמו מאולמרט ומהממשלה שלו ומבחינה זו עשה בשכל שגרם לפיטוריהם ועבר לאופזיציה משם יוכל לתקוף את קדימה תסכים איתי שמתוך הממשלה זה יהיה מגוחך. לענין אגו שיש בקדימה הוא יותר גדול מפני שהאנשים שהתקבצו שם באו לשרון ולא בשביל שום דבר אחר ופתאום קבלו את אולמרט על הראש שטרית מופז פרס ליבני לא באו בשביל דרך הם באו לשרון הסיפורים על דרך זה שטויות וכולם יודעים את זה כרגע הסקרים הטובים מושיבים את כל האגו בצד ולכן כולם בשקט להזכיר לך אולמרט לא נבחר בצורה דמוקטית לעמוד בראש קדימה נתניהו נבחר בצורה דמוקרטית.

אתה טועה, שינוי זה כלום לעומת

מה שיקרה לקדימה, ראית פעם רב קומות מתרסק?

קשקשן! איפה ראית אותי חוגג?

הוכח טענתך כי חגגתי, אחרת יחשב הדבר לשקר ולשון הרע. אני ממתין..

JOSEF272

New member
שקר? לשון הרע? תגיד הכל בסדר?

מה אתה קופץ במקום להתמקד בעיקר בחרת להתמקד בטפל העיקר הוא שלא ירחק היום וקדימה תיהיה כמו שינוי הטפל הוא שאתה חוגג בתור איש קדימה לא צריך להתבייש בכך שאתה שמח כי הרי בעקבות פירוק שינוי מנדטים הולכים אליכם ומה שקורה בליכוד לולא הפיצול לא יכולתה לחגוג עם קדימה לכן מה אתה קופץ עם לשון הרע ושקר זאת האמת לאמיתה. אם אתה מפנה בקישורית לבלגן בשינוי משמע אתה מבסוט והרי למה להפנות למה שקורה בשינו בפורום של קדימה אבל אל דאגה הבלגן יגיע גם לקדימה כי זה מה שקורה במפלגות שקמות עקב מצב רוח הם באות למרכז המפה ובסוף נעלמות בניגוד לגופים אידאלוגים הליכוד למרות המכה שקיבל לא כל כך מהר נעלם הוא פשוט יחכה שמפלגת המצב רוח תתפרק לכל הכיוונים.

אחזור על דברי, בפעם האחרונה -

הוכח כי אני חוגג את נפילת שינוי או העבודה! אם לא - יחשב הדבר לשקר ולשון הרע. מעולם לא שמחתי או חגגתי על התרסקות אף מפלגה - את הפלורליזם אני מעריץ מכיוון שהוא נותן כח ומקום לכל דעה... זה לא משחק כדורגל! טובת המדינה חשובה מאגו - זה מה ששקרנים ולכלכנים כמוך, לא מבינים. אני לא מוכן לשקרנים ומכפישים כאן בפורום! הוכח טענתך!

JOSEF272

New member
לשון הרע, לא קצת הגזמנו?

ראשית גש לחוק לשון הרע ותבחן אותו טוב טוב לפני שאתה פונה לכותבים שלא כותבים לטעמך . כמן כן, לא ראוי להתבטא כך בפומבי ואני מצטט מדבריך:"..זה מה ששקרנים ולכלכנים כמוך, לא מבינים.." אני לא ירדתי לרמה נמוכה שכזו וגם לא באתי באופן אישי להשמיץ ולהעמיד לקלס אותך ואת חבריך. אשמח כי תיפנה להתיחסותי ודעותי בפורום ותיוכח כי, לא ירדתי לרמה כה נמוכה של השמצות והכפשות על מי מחברי הפורום. כמנהל פורום מן הראוי שתלמד לקבל את השונה ואת החריג לדעותיך על אף שהינך חש כי בידך הסמכות העליונה לנתב את הכתוב ואת הנאמר על פי הלך הרוח המתאים לדעותיך הפוליטיות, דע כי זוהי מדינה דמוקרטית ולכן מזכותו של כל אזרח להביע את דעתו ועמדתו הפוליטית בכל פורום ללא חשש כי הדבר יביא לתוצאות מרחיקות לכת כגון מחיקת דעות ואיומיי סרק. "חגג"- מילה בעל משמעויות רבות. אתה התמקדת במילה אחת שבאה כמטאפורה להרגשותי כיצד חברי ותומכי מפלגת קדימה חשים בימים אלו בהצלחת המפלגה, עם נפילת מפלגות אחרות ראה קישורית שלך להתמוטות שינוי. מן הראוי כשתבחן את דיברי חברי הפורום תתיחס למשמעות האמיתית ולא תתמקד בטפל! שא ברכה והצלחה.

למעלה