פרשניות למשחקי היום

דן צ

New member
פרשניות למשחקי היום../images/Emo106.gif

קמרון אירלנד 1-1 את האמת על פי שחזיתי את התוצאה הזאת התאכזבתי מיכולת פושרת של קמרון שלא התאמצו ממש במשחק ואירלנד נתנו משחק טוב ולא יותר מזה אורוגוואי דנמרק 2-1 היה ברור שדנמרק תנצח , בשנים האחרונות דנמרק השתפרה בכדורגל ולא היתה לה שום בעיוה לנצח את אורוגוואי גרמניה סעודיה 0-8 ברור היה שגרמניה תנצח אבל היא הפתיעה בתבוסה גדולה מול סעודיה ונתנה המון ושערים יפהפיים , סעודיה נראו כמו עכברי מעבדה שהתרוצצו ממקום למקום ללא שום מטרה וחוץ מ 4 התקפות היא לא מצאה את עצמה במגרש והמעמד היה גדול עליה , אני מעריך כי עוד היום ימונה מאמן חדש לסעודיה. ועוד משהו , מה זה לעזאזל הפרשנות הטיפשית של ניר לוין ?? יכול להיות שהוא מאמן טוב אבל בתור פרשן הוא גרוע ביותר שנראו עד כה בטלויזיה , הוא כינה את האמאן "המן הרשע" כזאת פרשנות מטומטמת לא שמענו הרבה זמן ואני מקווה כי ערוץ 5+ יחסכו מאיתנו את הטימטום הזה

אמירש

New member
פששש, כמו שלימדתי אותך! ../images/Emo105.gif

בקשר לניר לוין, קשה לתקשר עם יורם ארבל, כשאתה נמצא באולפן בת"א ויורם נמצא ביפן הרחוקה, היה Delay של כמה שניות בין השאלה שלו לתשובה, הוא יכל לחשוב על משהו נבון להגיד בזמן הזה!

BinNs

New member
אני ANI BATOR../images/Emo72.gif

אחי! אני כתבתי בדיוק מה שאתה כתבת! ראיתי בשירשור הקודם! אמרתי קמרון אירלנד יצא 1-1 דנמרק אורוגוואי 2-1 לדנמר וגרמניה 2-0 על ערב הסעודית!

דן צ

New member
קנאי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo106.gif

BinNs

New member
קשר..?

ובאמת שלא הצצתי בתוצאות שלך! ככה כתבתי!

Optimus_Prime

New member
חח ומה עם איציק זוהר?

אפילו רמי וייץ צחק עליו שם... זה היה כל כך משפיל... ומה הקטע שלו עם הפירסינג? יופי לך, זיהית שיש לטופטינג פירסינג בלשון. גבר! חחח.. איציק זוהר... אני עדיין צוחק...

Matt Houston

New member
איך רמי וייץ צחק עליו?

חחחחחחח באמת לא הפסיק לבלבל ת´שכל עם הפירסינג, למודי בראון כבר לא היה מה להגיד הוא העביר נושא מהר

Optimus_Prime

New member
איציק זוהר:

"שימו לב, זה המשחק עם הכי הרבה שערים במונדיאל" רמי וייץ צחק קצת ואז אמר לו שלא ישכח שזה התחיל רק אתמול.. ואחרי זה הוא עושה : "יון דאל תומאסון הוא מלך השערים של הטורניר" לאאאא באמת איציק?!!? ורמי שוב גיחך לו..

אורדי12

New member
מעצבן אותי

שערוץ 1 ישדר ת´גמר מהאולפן. איזו מי אווירה תהייה?!?!?

למעלה